Увійти

Показати повну версію : Дизайн.Хто чим може допоможіть!

Кузя:)
24.09.2011, 18:40
Прошу допомоги у створенні гарного акваса)
Невеличка передісторія...
Почалося все років 5 назад))
Мені на день народження подарували батьки аквас мені будо 9 років(зараз мені 14 але на мою думку можу противостояти здосвідом та знаннями з деякими дорослими акваріумістами;)
Був акваріум на 45 л.
Купили як завжди на початку рибок 5 золотух,потім захотілося ше пару рибок(на дитячу дурну голову) купили ше 4 скалярії потім ше гуппі,барбусів і зупинилися на 23 рибках:(все це тушилось в 45 л:(
так воно в мене жило роки 2 потім сталася епідемія манки всі здохли крім 2 золотух)
жили вони ше 2 роки(2 золотухи) жили і процвітали)
але раптово здохли)
після цього випадку аквас почав нове ИМХО життя))
взявся я за розум цієї зими)
знайшов аквафорум що мені дуж допоміг і сотворив я таке чудо
http://www.aquaforum.ua/attachment.php?attachmentid=173955&stc=1&d=1316877830

потім пів року жило це все добро поки я не поїхав на місяць на море(
після приїзду бачу страшну картину(
акваріум зелено коричневий вибачте "гамна" десь сантиметр,рослини всі окрім валіснерії ,пістії та ще одної згнили(
але саме цікаве шо гурами виросли в 2 рази і тепер як селедка в банці(
два дня відкачував code11 і ніби трохи відкачав

http://www.aquaforum.ua/attachment.php?attachmentid=173956&stc=1&d=1316878263

вибачаюся за якість знімав на камеру 0.3 мп

тепер купую ше один аквас на 100 л туда посажу все населення цьої банки а сюда планую посадити дві-три пари мечиків,і криля(є запитання чи черіки будуть жити з 2 крапчастими сомиками та мечиками?)
і анциків

тепер основне питання як оформити цю банку?
цікавлюся кожною думкую не хочу відповідей тіпа найкраще так як хоче власник а хочу почути ідеї всіх учасників форуму)

sashulya79
24.09.2011, 19:26
посмотрите фото участников форума. определитесь с тем, что Вы потяните. помните, что не все растения уживаются вместе.
к примеру на первом фото, Вы посадили возле переднего стекла папоротник. если он разрастется, то закроет собой пол аквариума, и приглушит другие растения. я бы его засунул в правый задний угол....
посмотрите фотографии.

24.09.2011, 19:39
я то смотрел наверное все пересмотрел))
но не хочется плагиата хочу красивый аквас с несколькими корягами(1 уже есть на 2 фото)
и в меру засажен растениями(желательно не трудных в содержании)

Hippo
24.09.2011, 19:51
тепер основне питання як оформити цю банку?
цікавлюся кожною думкую не хочу відповідей тіпа найкраще так як хоче власник а хочу почути ідеї всіх учасників форуму)
Если собственных идей нет - может проще нанять дизайнера для оформления аквариума? code47
Ждать что сейчас весь форум ломанется дизайнить аквариум - по крайней мере наивно.

24.09.2011, 20:04
ну тогда подскажите хотя-бы какой стиль оформления выбрать травник коряжник камни с травой коряги с камнями и травой?

Hippo
24.09.2011, 20:13
Эльвира Станкевич - Цикл лекций о дизайне аквариума. (http://www.aqualogo.ru/design-1-1)

Шебутной
25.09.2011, 00:41
...зараз мені 14 але на мою думку можу противостояти здосвідом та знаннями з деякими дорослими акваріумістами;)...
В свои 14 я тоже так думал...

Ёшка
25.09.2011, 11:25
Кузя:), травник с корягой -всегда хорошо смотрится, и плагиат практически невозможен)))

Глеб
04.10.2011, 14:26
Если определитесь с набором растений, вышлю в Ивано-Франковск по вашей просьбе.