burlakko
28.09.2011, 18:29
терміново розформовую 5 аквасів, тому віддаю в хороші руки всіх риб і рослин.
2 обовязкові умови:
1) риб віддаю не на перепродаж, хочу особисто поговорити з новим хазяїном
2) в вас повинні бути підходящі об'єми, сусіди і умови для даної риби. при чому вже, а не через місяць, поки цихліди житимуть в відрі..
ось список риб:
Малаві:
- Pseudotropheus saulosi - 4.
- Melanochromis cyaneorhabdos - 4.
- Labidochromis sp "Perlmutt" - 2 дорослих самця, до десяти особин молоді і кілька мальків.
- Pseudotropheus Acei "Luwala Reef" - 4 дорослих, кілька особин молоді і біля 30 мальків
Інші:
- 2 дорослих анцитруса
- гніздо Aplocheilus lineatus
- ляліус
- самець і 2 самки чорного орнатуса
- 7 вишневих барбусів
- 4 трьохлінійні корідораси
- 1 САЕ
- приблизно 2 десятки гупіків, серед них вивелось кілька офігенних альбіносів
а також черіки, меланії і хелени
з рослин амбулії, кілька видів криптокорин, кілька видів ехів, наяс, бакопа австралійська, ех везувій, роголисник зелений і кубинський, лімнобіум, гігрофіла, всяка інша високоростючка, сагітарія, лимонники, анубіаси нано і 2 анубіаси каладофолія, один з яких якраз цвіте, інші рослини назв яких я не знаю. правда рослини трохи покоцані.
нічого нікому не бронюю. приходите і забираєте. тільки Київ і тільки самовивіз з вашою тарою.
подяку приймаю в грошовому еквіваленті. кількість подяки ви визначаєте самі. мені ж головне, щоб в риб зявився новий ДБАЙЛИВИЙ!!! хазяїн.
віддача триватиме до суботнього вечора.
самовивіз з Малишка 3, біля метро Дарниця. тел. 097966сімсім5один. Богдан.
2 обовязкові умови:
1) риб віддаю не на перепродаж, хочу особисто поговорити з новим хазяїном
2) в вас повинні бути підходящі об'єми, сусіди і умови для даної риби. при чому вже, а не через місяць, поки цихліди житимуть в відрі..
ось список риб:
Малаві:
- Pseudotropheus saulosi - 4.
- Melanochromis cyaneorhabdos - 4.
- Labidochromis sp "Perlmutt" - 2 дорослих самця, до десяти особин молоді і кілька мальків.
- Pseudotropheus Acei "Luwala Reef" - 4 дорослих, кілька особин молоді і біля 30 мальків
Інші:
- 2 дорослих анцитруса
- гніздо Aplocheilus lineatus
- ляліус
- самець і 2 самки чорного орнатуса
- 7 вишневих барбусів
- 4 трьохлінійні корідораси
- 1 САЕ
- приблизно 2 десятки гупіків, серед них вивелось кілька офігенних альбіносів
а також черіки, меланії і хелени
з рослин амбулії, кілька видів криптокорин, кілька видів ехів, наяс, бакопа австралійська, ех везувій, роголисник зелений і кубинський, лімнобіум, гігрофіла, всяка інша високоростючка, сагітарія, лимонники, анубіаси нано і 2 анубіаси каладофолія, один з яких якраз цвіте, інші рослини назв яких я не знаю. правда рослини трохи покоцані.
нічого нікому не бронюю. приходите і забираєте. тільки Київ і тільки самовивіз з вашою тарою.
подяку приймаю в грошовому еквіваленті. кількість подяки ви визначаєте самі. мені ж головне, щоб в риб зявився новий ДБАЙЛИВИЙ!!! хазяїн.
віддача триватиме до суботнього вечора.
самовивіз з Малишка 3, біля метро Дарниця. тел. 097966сімсім5один. Богдан.