Показати повну версію : 20.11.2011 о 22.00 Україна! Креветка Caridina Cristal Black-клас SS! БЛІЦ!
Креветка Caridina Cristal Black власного розведення-клас SS - розмір 0,9-1см-5 штук- такі як на фото-
187869
Старт-250 грн.
Крок- 5 грн.
БЛІЦ 400грн.
При бліці-рослинний БОНУС на вибір переможця.
Завершення аукціона-неділя 20 листопада о 22.00
штрафний час-5 хв.
Оплата на картку Приват банка.
Відправка по Україні поїздом або автобусом ( в "розумний" час доби 8.00-21.00)- за рахунок переможця.
Відправка буде здійсноватись в суботу 13 серпня або після 20 серпня.
Увага! з 24.11.2011 буде відмінено поїзд дальнього слідування Івано-Франківськ-Харків,тому бажаючі придбати криль мають ще шанс це зробити.
ВСІМ ВДАЛИХ ТОРГІВ!
Відправка буде здійсноватись в суботу 13 серпня або після 20 серпня.[/B]
цей допис зайвий в темі-випадково скопіювала з попереднього аукціона.)))
Другий день аукціона!)
Хто дасть старт?
передостанній день аукціона!
робим ставки!)
Владимир ж
20.11.2011, 13:42
Відправка по Україні поїздом або автобусом ( в "розумний" час доби 8.00-21.00)- за рахунок переможця.
Новою почтою можна відправити?
Новою почтою можна відправити?
для відправки перевізником уже захолодно-померзнуть.
відправка креветок перевізником можлива тільки в теплу пору року.
До завершення аукціона залишилось менше 5-ти годин!
Лідирує Yurii_, зі ставкою 250грн.
Хто дасть більше?
KSENIA$, Я думаю многие хотели бы приобрести сие чудо и побороться в аукционе, но вот доставка лота однозначно убивает все желание. Жители мегаполисов и так избалованы подобными достопримечательностями, а жители отдаленных районов хоть и хотят да не могут. Не у всех есть с вашим городом прямые связи автобусом и поездом. Отсюда и низкое участие
KSENIA$, Я думаю многие хотели бы приобрести сие чудо и побороться в аукционе, но вот доставка лота однозначно убивает все желание. Жители мегаполисов и так избалованы подобными достопримечательностями, а жители отдаленных районов хоть и хотят да не могут. Не у всех есть с вашим городом прямые связи автобусом и поездом. Отсюда и низкое участие
Будь-ласка! любий каприз за Ваш кошт!
якщо є любителі мороженого криля,відправка можлива і перевізником!
тільки в магазині морожену креветку буде дешевше купити.
П.С. Завжди є вихід з положення-при великому бажанні,можна знайти знайомих з міст з прямим сполученням,які зустрінуть поїзд або автобус і передадуть дальше.
Світ не без добрих людей.
Всі акваріумісти-браття!)
до завершення аукціона 1 година та 25 хвилин!
Кот мартовский
20.11.2011, 20:38
П.С. Завжди є вихід з положення-при великому бажанні,можна знайти знайомих з міст з прямим сполученням,які зустрінуть поїзд або автобус і передадуть дальше.
Світ не без добрих людей.
Всі акваріумісти-браття!)
100%code44 Ко мне за крилем человек из Белоруссии приезжалcode58Вот это любовь к крилю:)
главное цена вопроса? я думаю он к вам не за 10 креветками приезжал!
Кот мартовский
20.11.2011, 21:38
я думаю он к вам не за 10 креветками приезжал!
Вы правы,за пятью:)
Эх еще не знаю как (в случае победы есесвено) получать буду, но попробую ...
260 грн.
Кот мартовский
20.11.2011, 22:08
URAN, могу выступить в качестве перевалочного пункта,чтобы криль к Вам переправить
его еще выиграть надо, но за предложение спасибо
URAN, могу выступить в качестве перевалочного пункта,чтобы криль к Вам переправить
а ось і браття акваріумісти допомогу з передачею пропонують.)
да я заметил, и уже сказал спасибо!
штрафний час вийшов
URAN, Вітаю з перемогою!
деталі в приват!
Всім дякую за увагу!
Криль получен! Огромнейшее спасибо Ксении за оперативность и организацию доставки (несмотря на трудность доставки в мой захолустный городок, девушка узнала, пробила, договорилась с людьми о встрече и переправке ко мне креветок).
Отдельное спасибо Дмитрию из г. Одессы за активное участие в данной операции.
Вывод - поставщик (Ксения) оценен как надежный, комуникабельный, оперативный....ну вообщем спортсменка, комсомолка и просто хороший человек. Рекомендую!
URAN, дякую за гарні слова!
була рада допомогти.
Дмитру из г. Одесси теж хочу подякувати,за те що погодився допомогти з доставкою.
тему зачиняю!)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010