Показати повну версію : Мої карпіки )))
Вирішив показати своїх коюшок, які забрав на зимовку в тепле приміщення.
На тижні постараюся виложити ще фото, інших карпіків.
Vasia1985
20.11.2011, 16:44
Карпікі красиві.:)
А ставок якої глибини???
Це ще не вся рибка фото виложу ще інших коюшок скоро... Ставочок на 100 кубыв 2 м. глибина .Вони себе комфортно там почувають.
чорно-білі "коровки" просто супер.
Vasia1985
22.11.2011, 11:16
Не пробували залишати риб на зиму в ставту???Чи у вас азіати??Наші перезимують без проблем
Якщо можете виложіть фото ставка,цікаво подивитися
Звичайно що пробував, без проблем зимували. Якщо є де тримати, то нехай лучше в теплі будуть і рости швидше будуть і хворіти менше)))
Vasia1985
17.04.2012, 21:39
На тижні постараюся виложити ще фото, інших карпіків.
уже не один місяць пройшов)))))
Як там ваші рибки поживають???
коровки мені теж подобаються найбільше. підримую Vasia1985!,
Добре поживають, підросли вже.На днях буду їх випускати в пруд.
ИрИнА(((
18.04.2012, 23:50
Це ще не вся рибка фото виложу ще інших коюшок скоро... Ставочок на 100 кубыв 2 м. глибина .Вони себе комфортно там почувають.
И зимуют?А какой порядок цен?:confused:
Звичайно що зимують. А какой порядок цен? Не зрозумів ?
ИрИнА(((
19.04.2012, 20:43
Звичайно що зимують. А какой порядок цен? Не зрозумів ?
Сколько стоит малек кои,или Вы их не продаете?А за зимовку спросила потому,что мнения на форуме по поводу зимовки очень категоричные,многие за то,чтобы рыбу на зимовку куда-то отсаживать.Я специально глубину зимовальной ямы сделала 2,20,чтобы не думать о какой-то перевозке,а теперь в растерянности,как правильно.:confused:Спасибо!
Ну звичайно що лучше коли риба зимуэ в теплиці.
Але якщо у вас немає такої змоги, то коі можуть зимувати і в пруді і тим більше що у вас прекрасна глибина для зимівлі.
eugene-tm
19.04.2012, 22:38
Если есть куда отсадить на зиму ваших кои (аквас, теплица и т.п.) то НУЖНО это делать! Ну и если облов пруда не составляет проблем. В перспективе сделаю большой аквас в подвале и будут там зимовать. Растут быстрее, а самое главное, болеть меньше будут, удар по иммунитету минимален. И нет головняка с зимовкой пруда (продувка кислородом). Дима прав.
eugene-tm Яб вам на будуще радивби не аквас, а каркасний басейн з хорошою фільтрацією і обовязково підігрівом.
Чому: в аквасі буде дуже мало місця, для риби, в мене каркасний басейн на 1000літрів. і там для риби дуже мало місця, планую збільшувати і тим більше що в мене риба не великих розмірів.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010