Показати повну версію : 500 л. Танганіки
Вирішив собі в кімнаті поставити 500 літровий цихліднік.
Хто що порадить мені запустити з Танганіки ? Яку кількість ?
kartashev.1992
23.11.2011, 17:07
А у самого какие нибудь намётки есть?
shehurin
23.11.2011, 18:50
Кто нравится - того и заселяй туда)
А где ты камни такие огромные достал-то?
Камні купив у себе в місті . Є фірма непогана вибір великий)
Хотів запустити... Фронтози, Трофеуси, Julidochromis regain, Altolamprologus compressiceps 'gold'. Але кажуть що фронтози поїдять меншу рибу коли виростуть.
Тогой поки що їх не буду запускати, думаю різної Танганіки почучуть запустити. Вже дещо запустив. Думаю коли все буде більше візьму три фронтози буду пробувати тримати фронтоз з іншою рибою. Яку кількість можна запустити риби в цю акву щоб комфортн себе почували ?
Aqua-waters
24.11.2011, 00:34
Діма, фронтозы стайные рыбы, так что три особи маловато будет!
Aqua-waters
24.11.2011, 12:04
Діма, зайдите в соответствующий раздел на форуме и почитайте... там более детально всё описано! другой вопрос если вы посадите 5-7 фронтоз и плюс ещё других рыб, то уже явно будет перенаселение, фронтозы ведь не мелкие рыбы, им изначально нужен аквас поболее чем 500л.
Зрозуміло буде без Фронтоз. Буде запущена не велика Танганіка)))
kartashev.1992
24.11.2011, 19:17
Фронтоз в 500л. можно. А почему именно танганика? Что бы Вы сами хотели в акве видеть? Именно по рыбе Вы должны сами определится, а сколько и куда чего , Вам подскажут. 500л. это хороший объём.
Чому вибрав Танганіку ... Напевно тому що більше подобаються цихліди Танганіки, чим Цихліди Малав. Вже більш менш оприділився з рибкою. Трофеуси,Julidochromis regain,Altolamprologus compressiceps 'gold'...і ще щось можливо буде, вже деяка рибка є підросте фото виложу,зараз її почті не видно.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010