Показати повну версію : Рослини в тазі???
Підкажіть будьласка як довго можна тримати в тазі рослини? без аерації та обігрівача. При кімнатній температурі 21 °C.
( рослини: Гігрофіла компакт, Ротала індійська, Валіснерія спіральна)
Сергей Николаевич
23.11.2011, 19:28
Дней 5 можно спокойно. Но валиснерию положите сверху т.к. она быстро бледнеет, хотя и не пропадает.
А освітлення їм також на ті 5 днів потрібно? чи буде досить кімнатного?
у меня 2 недели летом плавали в тазике приблизительно таким же составом без прямого света(под столом:)) и все нормально было в итоге
Підкажіть будьласка як довго можна тримати в тазі рослини? без аерації та обігрівача. При кімнатній температурі 21 °C.
( рослини: Гігрофіла компакт, Ротала індійська, Валіснерія спіральна)
Поставте на подоконник и через месяц они примут надводную форму(не хужу чем в горшках)
MasterWind
23.11.2011, 22:05
ciba, значительно раньше :))), ротала с гигрофилой в особенности
Поставте на подоконник и через месяц они примут надводную форму(не хужу чем в горшках)
Ви так нежартуйте:) а то я всетаки новачок:)
Це не жарт а цікаві досліди
Це не жарт а цікаві досліди
нєнє) я про те що можу подумати шо то так треба:) і поставлю їх на підвіконник:)
Сергей Николаевич
24.11.2011, 16:01
Если про тазик забыть, но на такое время, чтобы вода не испарилась, можно будет увидеть ряд вылезших на сушу растений. У меня первыми поднимали голову людвигии. А вот валиснерия на дне побледнела.
Mister I
27.11.2011, 12:17
Нет, вот такая гигрофила иволистная вымахала http://www.aquaforum.ua/showpost.php?p=1676729&postcount=49
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010