Показати повну версію : Балон для СО2
Добрый вечер!
По случаю достался мне кислородный балон немецкой фирмы. Подскажите где можно в Киеве его проверить и заправить СО2?
Тут (http://co2.kiev.ua/price.php) подивись - Київський завод вуглекислоти
м.Київ, вул. Лебединська, 3-б
телефон: (044) 412-12-40, 413-56-40
75% что откажутся поверять.
Имхо.
Деньги решают все ;)
За спрос не бьют. Нестите на завод. Только вам надо переговорить с тестировщиком лично. Мужик нормальный, не то, что барышни с отдела продаж на этом заводе. У них цель продать в 100 раз дороже старые баллоны и не брать на аттестацию "подозрительные". Если никаких косяков с резьбами и вентилями не возникнет то все порешаете на месте проверите и заправите.
Далее, заправщики могут придраться к цвету. У них на эту тему бзык еще тот. Самому перекрасить баллон в черный цвет обойдется вам по цене краски , а это 30+- гривен. И пол часика не свежем воздухе. (Если захотите красиво, то еще смывку придется прикупить и 3 часика на свежем воздухе)
Будут вопросы по контактам обращайтесь в СЛ.
п.с. на заводе постоянный клиент, посему выучил всех там работников от а до я.
КПП там тоже своеобразный и отличается интеллектом, но то уже другая тема для разговора.
75% что откажутся поверять.Так и получилось.
Молния , подарите баллон, его же всёравно не обслуживают в Украине ;)
Badyoruy
24.12.2011, 12:12
Ty3uK, ну що ж Ви так одразу http://s6.rimg.info/278bcfa754761f1a1880a8df99b32a44.gif (http://smajliki.ru/smilie-537528615.html) допоможіть Молния у Вас це вийде 100%, я сам в його шкурі бував, але допомогли люди (принаймі розповіли, як, кому, куди о котрій годині), за що їм щиро вдячний.
Молния, в нас така країна, в ній усе вирішується, не опускайте рук. На крайній випадок продайте його, його у Вас з руками відірвуть, якщо як наш балон продаватимете, а якщо як закордоний ( в розумінні дорожче) то трохи носом покрутять але все одно куплять. Балон суперовий code69.
Badyoruy, а мое первое сообщение под номером 4 и был первый шаг на встречу топик стартера ;)
А шутка про подарить баллон была шуткой ;)
На крайній випадок продайте його, його у Вас з руками відірвуть, якщо як наш балон продаватимете, а якщо як закордонийЯ Я
ДАСТИШ ФАНТАСТИШ это не наш теперишний ширпотреб.
Badyoruy
24.12.2011, 21:18
Ty3uK, я в жодному разі не хотів Вас образити, чи поставити під сумнів Вашу репутацію., якщо так сталося, вибачте.
Молния, зв'язуйтесь з В'ячеславом і я думаю все буде гаразд, приблизно так як тут (http://www.aquaforum.ua/showpost.php?p=1708304&postcount=1089).
Десь автор теми пропав :confused:.
Спасибо всем за советы. Я этот баллон обменяла на обычный.
Badyoruy, все нормально! ;)
Молния, КОМУ? :)
Badyoruy
25.12.2011, 21:40
Молния, Дарма Ви його обміняли (в розумінні "зря" обміняли). Ну головне що б Ви задоволені обміном були.
Молния, КОМУ? Балон уехал в Одессу
Дарма Ви його обміняли Почему?
Badyoruy
26.12.2011, 09:59
Знаєте у мене є два балона, один балон кисневий від ще радянської медичної дихальної станції, а інший з нашого вже Українського вогнегасника. Так той медичний балон гладенький без задирок і раковин ("любо дорого смотреть" кран симпатичний), а вогнегасник драпатий з раковинами його навіть в руки неприємно брати, ще й прийдеться кран поміняти, а його як правило якись старий поставлять чорний, биитий і страшний.
Ну це я так :), саме головне щоб Ви були задоволені.
Кияни, а чого зациклились на Заводі СО2, думаєте в пожежників інший СО2? Вирішував подібну проблему більше року тому. СО2 вогнегасник, - пшикаючу головку нафік, - Донмет (київське представництво) купляєм кисневий кран для малих балонів (нічого точить непотрібно), але з вихідною різьбою великою (тобто стандартне зєднання з редукторами без перехідників, хоча там же і перехідник окремо продається) Хоча у Донецьку можна і вуглекислотний кран купить. Так от: прожежникам на стіл Ваш вогнегасник і ваш новий кран, - все. 15-20 хв. роботи і балон заправлений, в них і тиски спеціальні є і метчик різьбу провірити і герметик різьбовий, і , головне, люди знаючі. Доречі, заправка тільки на вагах.
Светлана спасибо за балон.С Новым Годом 2012.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010