Yaruk
15.02.2012, 23:10
Відбувся запуск мого нового акваріума
Акваріум клеїв сам 95*45*45.
Грунт - біогумус, вермикуліт, торф, базальт 2-4мм
CO2 - апарат Кіппа, розпилення через головку фільтра.
Жителі і рослини в профілі, ще планую стайку неонів і можливо якогось сомика, але не знаю якого, щоб не великий і не перевертав все з ніг на голову...
Кришка саморобна :
Osram Lumilux T5 HO 39 W/865 *2шт
Osram Lumilux T5 HO 39W/840 *2шт
поставив два кулери
Над водою проводжу експеримент, відстояна з крана має KH-16 GH-21, перед підмінами у воду додаю щавельну кислоту. Получаю такі результати KH-6 GH-10, на разі в акваріумі KH-8 GH-13. Жителі живі і здорові.
Ну травником це ще назвати важко, але надіюсь з часом все розростеться, і стане подібним на травник.
На разі ще бавлюсь з дизайном у акві, при кожних підмінах щось міняю, а тільки поміняю ще хочеться щось змінити ...
Чекаю на критику, поради ...
Акваріум клеїв сам 95*45*45.
Грунт - біогумус, вермикуліт, торф, базальт 2-4мм
CO2 - апарат Кіппа, розпилення через головку фільтра.
Жителі і рослини в профілі, ще планую стайку неонів і можливо якогось сомика, але не знаю якого, щоб не великий і не перевертав все з ніг на голову...
Кришка саморобна :
Osram Lumilux T5 HO 39 W/865 *2шт
Osram Lumilux T5 HO 39W/840 *2шт
поставив два кулери
Над водою проводжу експеримент, відстояна з крана має KH-16 GH-21, перед підмінами у воду додаю щавельну кислоту. Получаю такі результати KH-6 GH-10, на разі в акваріумі KH-8 GH-13. Жителі живі і здорові.
Ну травником це ще назвати важко, але надіюсь з часом все розростеться, і стане подібним на травник.
На разі ще бавлюсь з дизайном у акві, при кожних підмінах щось міняю, а тільки поміняю ще хочеться щось змінити ...
Чекаю на критику, поради ...