Показати повну версію : ІДЕНТИФІКАЦІЯ ПАРАЗИТІВ ПОТРІБНА ДОПОМОГА!!!
В акваріумі помітив колонію червяків (шт.100-200) світло рожевого кольору товщиною 0,5мм і 15мм.довжини, частина тіла постійно закріплена в грунті інша колишиться із сторони в сторону.Дуже схоже на трубочника, але я вцьому дуже сомніваюсь! Пробував сіфоном боротися, помогло, але потім з"явилися знову уже у двох місцях і значно більшу площу зайняли.
ДОПОМОЖІТЬ!!!:confused: :confused: :confused:
Он самый трубочник и есть.
Он самый трубочник и есть.
А чого його риба не їсть?:confused: Ну для Астронотуса він замалий а для крапчатого сомика якраз! Не збирають?:confused:
Не могут поймать-прячется.
Не могут поймать-прячется.
Ти диви який хитрий!!!code39 code39 code39 Він мені шкоди не наробе??? Як його перехитрить, чи хай собі розмножується буду періодично гупакам ловити.
Шановний!!! Ви мене розводите?:)
скорее всего трубач и есть, он когда нормально себя в грунте чувствует то на половину зарыт и оч быстро нычиться :) хотя крапчатые должны были бы его откопать.. фото бы вашей колонии червячной, можно было бы более точно что то сказать.
Вред кроме нарушения эстетики от них вряд ли какой есть.
Грунт червоний його на фото буде не видно!!! Я сам його ледве помітив!!! Согодні просіфоню не в code49, а в якусь миску.Буду в лупу роздивляться!:) Може зафотаю.
О це й корми трубаком!!! code50
Грунт червоний його на фото буде не видно!!! Я сам його ледве помітив!!! Согодні просіфоню не в code49, а в якусь миску.Буду в лупу роздивляться!:) Може зафотаю.
О це й корми трубаком!!! code50
Да непокорми рыбу пару дней, делов-то. Сами повыкалупывают из грунта.
Елы, тут покупаеш трубак напостой, а у людей он сам растет...code69
Елы, тут покупаеш трубак напостой, а у людей он сам растет...code69
Да! Я трубочником 2 месяца назад последний раз кормил. Где он взялся не пойму.
Mykhaylo
20.12.2006, 20:43
Я трубочником не кормлю года 2 - в грунте же он есть, хотя в одном из них торакатумы проживают. Но доступны они рыбе похоже только когда дно шевелю трубкой при подменах.
Да! Я трубочником 2 месяца назад последний раз кормил. Где он взялся не пойму.
Расплодился. Мне это не грозит. После запуска чернополосок...code69
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010