КПК

Показати повну версію : Мох в цихліднику?

тешнер
10.03.2012, 22:03
Друзі,для зменшення нітратів в 150л. банці з червоними папугами і хромісами розмістив десяток клодафор - як наслідок кількість нітратів зменшилась.Але так як дуже люблю різні мохи,думаю,що мох також може забрати на себе частину нітратів.Підскажіть,чи є в когось досвід співіснування цихлід з мохами.І які види мохів порекомендуєте.

тешнер
11.03.2012, 18:25
Будь ласка, поділіться досвідом по мохах.

Cotick
27.04.2012, 00:15
Мое мнение, что чистоплотные мхи плохо / или совсем не растут без креветок. А в переполненном органикой цихлиднике особенно. Креветок цихлиды сьедят. Выводы можете сделать сами.

Serpentarius
27.04.2012, 07:12
Мнение мадам Дианы:
Растения, которые, очевидно, вовсе не могут использовать бикарбонаты – это мохообразные (т.е., водные мхи и печеночники) . Обычно, эти растения происходят из мягких кислых вод, в которых преобладает CO2.
Африканские цихлиды предпочитают жесткую щелочную воду, что совершенно несовместимо ни с каким видом мха.

laplandia
14.12.2014, 02:31
и я хотел бы в цихлидник мох подсадить. что, в африке ничего такого не растет?щас пороюсь

Володимир Романович
14.12.2014, 14:30
laplandia, дивлячись яка африка, в західній Африці росте багато чого, а у Великих Озерах - практично відсутня рослинність, ну і кладофора - не мох...