Показати повну версію : шукаю валліснерії анубаси криптокорини ехінадоруси гігрофіли папоротник тайландский
срочно треба валліснерії не важливо якої єдине що її треба дуже багато а також анубаси, криптокорини, ехінадоруси і гігрофіли не важливо які єдине щоб побільше також дуже цікавить папоротник тайландский за пиво шоколоад сок або не по дуже великій ціні
следопыт
16.08.2012, 18:58
срочно треба валліснерії не важливо якої єдине що її треба дуже багато а також анубаси, криптокорини, ехінадоруси і гігрофіли не важливо які єдине щоб побільше також дуже цікавить папоротник тайландский за пиво шоколоад сок або не по дуже великій ціні
Анубиас “Broad Leaf” - 10грн
Sergeyks
16.08.2012, 19:56
эхи .тайландский . папоротник.в наличии.
найбільше потрібно валліснерії для запуску акваріума
невже ніхто не тримає в себе валіснерії і не прополює її відрами що тижня????
Есть 50 кустиков валиснерии (спмральной и простой) До 20 кустиков крипт (пандериеволистной и вендта) роголистник, веточка альтернатеры, пару веток гигрофилы иволистной и бакопы. Если не смущает, что в авкариуме, где все это росло, встречались одинокие веточки кладофоры, могу отдать даром. Буду на днях в Житомире, сбросте свой номер.
Ну, нет, так нет. Могли бы хоть ответить.
Ну, нет, так нет. Могли бы хоть ответить.
дуже цікавить був занятий не бачив що ви писали
відповів вам
оскільки занятий на роботі і не часто можу дивитись за темою пишу свій мобільний якщо є багато валіснерії за пиво чи шоколадку наберіть мене я перезвоню вам
097 9 три 7 2 один 2 чотири
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010