Показати повну версію : Моя творчість в 70-ти літрах
Вітаю всіх любителів скейпу:002:.
В цій темі хочу показати дві свої роботи які цього року сподіваюсь відзьмуть участь у декілької міжнародних конкурсах.
Але спочатку про техніку. Аква 60х40ш.х30в. Світло SunSun HDD600 , фільтрація навіс 600л/год. Балон є , але він був вимкнутий бо небуло в ньому потреби.
Перша робота:
Лісова дорога
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=9264&pictureid=113359&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=9264&pictureid=113359')
На краю світу
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=9264&pictureid=113360&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=9264&pictureid=113360')
BiH@r, удачи Вам на конкурсах, надеюсь Ваши работы будут оценены по достоинству!
P.S: А отчет о создании такого чуда будет?
без живности все выглядит уж как-то слишком спокойно:002:
Roman_dykanka
28.08.2012, 11:08
BiH@r,очень красивые композиции получились!
Особенно понравилась работа На краю світу.
Интересно бы посмотреть отчет о том как вся эта красота создавалась.
С такими работами действительно стоит побороться за призовые места на конкурсах :)
Красиво.Не хуже импортных.
Дуже дякую всім за відгуки , на краю світу це ще не фінальне фото , будуть і риби і т.п. Якщо комусь цікаво про створення можна почитати тутhttp://www.aquafanat.com.ua/forum/index.php?showtopic=36317 , зараз вже все й не згадаю. нема сенсу писати знову(одразу вибачаюсь перед адміністрацією якщо силки на інші ресурси заборонені). З вересня планую перезапускатись , тоді вже все буду тут детально описувати....
Неперевершено.Дууже сподобались камені.Особливо що вони мають різні відтінки.Адже в природі моховидні теж мають різні вітінки аід зеленого до жовтуватого.На інших скелях зовсім не ростутіь.Дуже ще сподобалось що ваша композиція не є калькою японських івагумі,це,щось дуже особисте.Мабуть вас надихають Карпати.На жаль ніколи там ме був я зі східної України.
BiH@r, основная проблема композиций типа ,,лес,,-в том что сами стволы плохо просматриваются(получается какой-то штрих-код),необходимо их как-то подсветить,но что-бы свет падал естественно:)
denis73, хто в кого скопіював ? Чи це один акваріум ?
madzik, это тот-же аквас но освещение другое(стволы, лучше просматривается фактура)
В "лісовій дорозі" я так і планував. Хотів відобразити схід сонця , і дерева мали освітлюватись тільки з одного боку. При фотографуванні аква підсвічувалась 6-ма 24Вт-ними лампами і ще дві на фон. Це можна сказати була моя перша серйозна робота і незміг передати все що хотів. А "На краю світу" це вже третя.
BiH@r, я только хотел предупредить ,как неоднократный учасник IAPLC И ROAPIC,что наличие слишком темных(непросматриваемых)или высвеченых мест в работе, сильно влияет на снижение баллов:002:даже если в целом композиция неплохая
yermolayev
31.08.2012, 09:59
Поздравляем с номинацией "Аквариум месяца: июль-август (http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=128224)" :009:
Оба Ваши аквариума в номинантах!
BiH@r, а кладофора не всплывает от света и какая температура в аквах?
BiH@r, я только хотел предупредить ,как неоднократный учасник IAPLC И ROAPIC,что наличие слишком темных(непросматриваемых)или высвеченых мест в работе, сильно влияет на снижение баллов:002:даже если в целом композиция неплохая
Т.е. картинка на фото должна быть более-менее равномерно засвечена, так?
Температура 24С. Вона вмене взагалі ніколи не розпадається , є в акві з дискусами де 28-29С і все ок. Не вспливає бо при запуску щільно набив її піском.
Т.е. картинка на фото должна быть более-менее равномерно засвечена, так?имеется ввиду что на фото должны быть видны все детали т.е.(не должно быть черных и слишком светлых дыр,причем светлые еще больше критикуются)для этого приходится еще при создании композиции учитывать как тот или иной участок воспримет обьектив камеры((
спасибо. однако, получается все же прежде всего фотоконкурс.
однако, получается все же прежде всего фотоконкурсвопщем да,именно так))
*VaLeRa*
04.09.2012, 12:26
В цій темі хочу показати дві свої роботи які цього року сподіваюсь відзьмуть участь у декілької міжнародних конкурсах.
Разве показав работы до конкурса не теряются балы за эксклюзивность фото?
Разве показав работы до конкурса не теряются балы за эксклюзивность фото?вполне вероятно,только если ктото из жюри увидит его раньше
Це ще перші мої скейпи , виклав тут щоб почути критику. А в подальшому можливо й небуду публукувати фото до конкурсу.
не должно быть черных и слишком светлых дырИМХО хочу добавить что черные места допустимы если по задумке это грот или пещера
На краю світу отличная идея. Планирую после НГ заводить аквариум под астронотусов, и думаю повзаимствую мотивчик! Удачи в конкурсе!
Классные работы! Молодец! "На краю світу" очень и очень! Что за камни?Так держать!
Дякую всім за відгуки , роботу "На краю світу" прийняли на розляд в AGA з 2-гої спроби)))), ніяк неміг зрозуміти чому німці неприймають роботу , виявилось підпис не там поставив:).
А камені "наші" карпатські , нігде таких немає:) !!!
почему вы решили что это немцы? сайт американский
glottis, знайшов його як "німецький конкурс дизайну акваріумів". Якщо то американці то вибачаюсь:).
да не стоит извиняться, не зачем. а где такое странное пишут про немецкий конкурс?
Ще колись , як тільки починав цікавитись скейпом знайшов по такій силці , вже не згадаю де. Він відтоді вмене збережений був під такою назвою. Хто ж знав:).
Roman_dykanka
02.11.2012, 21:51
BiH@r,скажите,каким образом во втором скейпе создается эффект зеркальной воды? (четкое отражение камней в верхней части)
BiH@r, поздравляю с победой на AGA:012:
Roman_dykanka, Если нет бактериальной пленки и сильного течения,отражение будет полюбому:)
Приятно, что вы победили.
Однако настолько грубая ошибка в названии, очень жаль. Вы хотели написать "edge", а не adge. :-/
Велике спасибі всім за привітання!!!
Там помилка є і не одна(((( , я подавав заявну за 2 години до закінчення прийому , поспішав , але сподіваюся організатори вибачать мені мою пимолку:).
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010