КПК

Показати повну версію : Корм для великих риб??

danylok
18.10.2012, 23:13
Шановні акваріумісти!
Чим ви годуєте великих риб??? поділіться власним досвідом... зокрема, таких риб як кларіас. Мене цікавить свіжий (свіжоморожений) корм. Дрібним кормом не дуже ефективно годувати, бо більше розлітається, ніж попадає в рот... Риби не наїдаються. Я даю морожені креветки, мідії, кальмари... а от риби свіжої чомусь не дуже їдять... можливо їм підходить тільки якийсь певний вид риби)) ще чув, що дають серце, печінку, але не пробував, бо по моєму це трохи не природно для риб))

Варвар
19.10.2012, 12:11
...Да поголодать им несколько дней и нормально будут есть любую заморозку без всяких кривляний, и треску, и минтая, и тилапию и пр. (нежирную только) Вообще, по-моему мнению они едят практически всё.

Алексанр
16.11.2012, 18:41
Шановні акваріумісти!
Чим ви годуєте великих риб??? поділіться власним досвідом... зокрема, таких риб як кларіас. Мене цікавить свіжий (свіжоморожений) корм. Дрібним кормом не дуже ефективно годувати, бо більше розлітається, ніж попадає в рот... Риби не наїдаються. Я даю морожені креветки, мідії, кальмари... а от риби свіжої чомусь не дуже їдять... можливо їм підходить тільки якийсь певний вид риби)) ще чув, що дають серце, печінку, але не пробував, бо по моєму це трохи не природно для риб))

куриное,индюшиное сердце(не повседневно),мойва.

hollek
17.11.2012, 17:39
Попробуйте сделать фарш. У меня его все едят.