Показати повну версію : Допоможіть дістати ОРАКАЛ і завіси
Не знаю де знайти дзеркальну плівку oracal і завіси для кришки в акваріум. Мені потрібні за функцією як меблеві завіси щоб їх ззовні було невидно але щоб займали меньше місця, я памьятаю десь колись бачив, але не знайду. Доречі в мене кришка я вже почав робити із полістиролу 2.5 мм товщиною.
Зеркальный оракал продается в любом магазине где продают обои и самоклеющуюся пленку.По крайней мере у нас в Умани так.
и в фирмах занимающихся наружной рекламой.
Odinokun
27.01.2013, 10:08
swanor, в Эпицентре есть (только если будет выбор, берите не Китайский а Немецкий оракал, он гораздо лучше держится).
Ближайшее место к Обухову, это Промдизайн на Нивках, Станкозавод. Есть еще АРБ на Бережанской, Аверс на Полупанова и Рипамонти на Шолуденко. Вроде все кто "на развес" виниловой пленкой торгуют в Киеве. А то что продают в Эпицентре я никогда не видел, не знаю, с ней не работал.
Рудницкий Олександр
02.02.2013, 16:28
на куриневке я видел в прошлую суботу как только входите в рынок и сразу в лево так какой хош 45грн пагон
Не знаю де знайти дзеркальну плівку oracal і завіси для кришки в акваріум. Мені потрібні за функцією як меблеві завіси щоб їх ззовні було невидно але щоб займали меньше місця, я памьятаю десь колись бачив, але не знайду. Доречі в мене кришка я вже почав робити із полістиролу 2.5 мм товщиною.
а для чого робити задню стінку як дзеркало?зробіть чорну буде класно виглядіть,ранше був фон з рослинами ну як завжди поклеїв чорний набагато кращий вигляд:).
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010