Показати повну версію : Дуже потрібен шмат листового алюмінію
Шановні форумчани, в процесі виготовлення світильника виникла потреба в шматку листового алюмінію (рифлений чи гладкий, неважливо) розміром десь 120*30 см. У Львові з цим туговато. Може в когось "завалялося" щось таке.))..готовий придбати й компенсувати витрати на пересилку.
Листового алюминия нет, а вот есть композит, он же дибонд. Бутерброд из слоев: алюминия, полистирола, и снова алюминий. Цвет серебристый. Толщина 4 мм. Используется в наружной рекламе и в строительстве. Могу отправить. Правда остались только обрезки - размеры 1000-1400*200 мм.
есть композит, он же дибонд
Дякую, але це непідійде. На лист алюмінію будуть напаяні діоди, він же слугуватиме своєрідним радіатором...
SWINDLER
07.12.2012, 18:00
могу глянуть после выходных, на работе где то валялся кусок, если не сперли. Если раньше не найдете, то напомните мне в личку о себе в воскресенье вечером.
slava boroda
07.12.2012, 21:04
А якої товщини потрібен лист?В мене десь була "двійка",але вже пізно,а у сараї світла нема,завтра подивлюсь.
lazunda у Вас в городе есть отличный супер завод!!
ЛАЗ!!
можно там поинтересоваться.
там того АМГ - нуууу просто навалом.
через мои руки прошло около 10 ЛАЗов и я знаю,о чем говорю.
я лично загонял в завод на капремонт 2 машины и видел как и что там делается.
На оконных конторах, можно заказать кусок алюминевого отлива, обычно от 100 мм и далее кратно 50 мм.
Бывают как крашенные эмалью, так и без покрытия.
lazunda, на композит тоже можно паять диоды)
Не часто встречается такой материал, специально не искал, но давно интересуюсь (и не один я http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=110923)
Извините, что у Вас в теме, но тоже есть интерес. Может кто-нибудь сможет что-либо конкретное предложить (я в доле)
Р.S. на алюминевые рудники не посылайте:)
lazunda, как вариант могу поискать дюралюминий...)
А якої товщини потрібен лист?В мене десь була "двійка",але вже пізно,а у сараї світла нема,завтра подивлюсь.
та буду вдячний й за 2-ку)
на композит тоже можно паять диоды)
можна, але, повторюся, дана "підложка" буде вторинно використовуватися як радіатор..а в радіаторі основне - ефективне тепловідведення по всій поверхні...а полістіроловий прошарок між двома частинами ал. буде цьому заваджати.
как вариант могу поискать дюралюминий...)
..повинен підійти будь-який матеріал (ал.сплав) з достатньою теплопровідністю
Не часто встречается такой материал, специально не искал, но давно интересуюсь (и не один я http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=110923)
Извините, что у Вас в теме, но тоже есть интерес. Может кто-нибудь сможет что-либо конкретное предложить (я в доле)
Р.S. на алюминевые рудники не посылайте:)
У Києві з цим значно менше проблем. Наприклад, у Вас є ал. завод і від нього роздрібний магазин. Можна взяти один лист 1 на 2 метри, 2 мм = 790,00 грн. Це, звичайно, забагато, але можна зібрати усіх бажаючих в межах одного листа....і буде всім щастя code58 (тепер вже я буду в доліcode21)
http://www.ukrprofile.com.ua/
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010