Показати повну версію : Стерильність живородок
В мене гупі молі плодяться дуже часто і багато , я вже не маю куди їх дівати в магазини не беруть , знайомим які мають акваріуми пороздавав . Чув що є якийсь препарат який робить живородок безплідними , але як він називається не знаю , підкажіть !
Mykhaylo
17.04.2007, 20:57
Якщо гуппі протримати без вимикання світла вони самостерилізуються - пошукайте і тут, і в інтернеті скільки треба тримати
Ультрафиолетовая лампа поможет... а еще парочка других рыб, пожирающее молодое потомство - мечики, например...
Чув що є якийсь препарат який робить живородок безплідними , але як він називається не знаю , підкажіть !
А может просто завести кого-то кто будет регулировать численность мальков Гуппи? Или отдавать кому то мальков?
некоторые хлорорганические соединения, и жесткий кварц, и ... голодный линеатус!
Ультрафиолетовая лампа поможет... а еще парочка других рыб, пожирающее молодое потомство - мечики, например...
Як саме ультрафіолетова лампа поможе , що саме треба зробити ?
Mykhaylo
18.04.2007, 20:22
Вже дали напрямок в якому рити, так ні треба і посилання на тарілочці.
http://aquaroom.info/aqua/аквариумные-рыбки/живородящие-рыбки/гуппи/
Якщо спробуєте - поділіться особистим досвідом.
2 Mykhaylo Главное чтобы мы с вами на килли этого не пробывали!
Як зробити живородок стерильними ? Чув що якщо акваріум з живородками освічувати ультрафіолетом , то вони стануть стерильними . Хто знає щось про цей метод підкажіть як це зробити і чи не шкодить це рибам .
Красная шапочка?code68
Не издевайтесь над рыбой, УФ освещением Вы угробите не только рыбу, но и своё зрение.
Як зробити живородок стерильними ? Чув що якщо акваріум з живородками освічувати ультрафіолетом , то вони стануть стерильними . Хто знає щось про цей метод підкажіть як це зробити і чи не шкодить це рибам .
Шось я не зрозумів, для чого вам стерилізувати живородок?? УФ однозначно не в тєму.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010