КПК

Показати повну версію : Київ. Шукаю живородку

Роксолана
07.02.2013, 21:33
Вітання всім, хто зазирнув у тему!
Шукаю деякі види живородок, якщо хтось має і готовий поділитись чи продати або знає, де знайти буду дуже вдячна за інформацію.=)
Ось ті, хто мене цікавлять на даний момент:
- Меченосці Коя Санке (ситцеві)
- Меченосці тигрові
- Пецилія блакитна
- Пецилія комета
- Пецилія плямиста

pavel13
07.02.2013, 22:45
Вітання всім, хто зазирнув у тему!
Шукаю деякі види живородок, якщо хтось має і готовий поділитись чи продати або знає, де знайти буду дуже вдячна за інформацію.=)
Ось ті, хто мене цікавлять на даний момент:
- Меченосці Коя Санке (ситцеві)
- Меченосці тигрові
- Пецилія блакитна
- Пецилія комета
- Пецилія точкова

выложите фото пецилий которые вас интересуют. Комерческие названия конкретно ни о чём не говорят. Под вами упомянутые породы можно подогнать множество пецилий имеющихся в продаже на форуме. Коя Санкё спросите у THERA130 .

Роксолана
07.02.2013, 23:09
pavel13, Зробила. THERA130 вже встиг мені написати.)

pavel13
07.02.2013, 23:26
на фото 2 это меченосец жёлтый ситец ещё называют его "Берёзка". Я развожу такого, хотя и у вас в Киеве таким меченосцем тоже занимаются

THERA130
08.02.2013, 08:32
Роксолана, Вам в Киевской ветке надо объявление давать - http://www.aquaforum.ua/forumdisplay.php?f=125 . С восьмью меченосцами ни кто не будет заморачиваться по отправке... Восемь санке = 40гр . Упаковка + кульки + утеплитель + кислород + проезд к вокзалу и обратно + время на упаковку и доставку на вокзал = себе в убыток... . Отправка в другой город обычно от минимум 200гр .

Роксолана
08.02.2013, 08:42
THERA130, Під "Київ" і мається на увазі, що не по Україні шукаю, якби так, то вже б давно Вам написала. Дякую за увагу.

Роксолана
09.02.2013, 18:43
Була сьогодні на пташиному і взяла буквально останню самочку меченосця коі, а ще цікавих пецилій, тему закриваю.