Показати повну версію : Вирощування малька півників
В мене віднерестилися півники , після нересту через день я побачив тільки двох мальків , решту ікри півник зїв , скоро буду садити півників знову на нерест надіюсь що наступного разу виживе більше мальків . Підкажіть чим і як годувати мальків ? Читав що стартовий корм інфузорія потім артемія , з якого дня потрібно давати інфузорію і до скількох днів , чи можна замінити інфузорію ще якимись кормами (не получається розвести інфузорій) З якого дня можна давати артемію і до якого віку ? Який розмір акваріума потрібен для вирощування півників , чим його потрібно укомплектувати , чи можна класти в акваріум з мальками річію чи щитолисник ? Як зачасто потрібно міняти воду ? Яка температура повинна бути ?
Пан має час та натхнення? :)
А пан користувався пошуком?
Матрос&кинд
04.03.2013, 23:26
vetall, якщо в пана буде можливість завітати до столиці, я знайду інфузорію для його "курчат"...))
vetall, якщо в пана буде можливість завітати до столиці, я знайду інфузорію для його "курчат"...))
Якось не охота їхати за інфузорією до столиці
Добавлено через 2 минуты
Пан має час та натхнення? :)
А пан користувався пошуком?
Пошук пошуком , а реальні поради людей з досівдом в конкретних ситуаціях це дві різні речі .
Свой опыт.
Последний нерест, выросло около 60 петушков, та где нерестились и в начале до 1 месяца росли, было много растений и коряжки с растениями, грунта не было, инфузорию не давал, как поплыли стал давать артемию живую, сначало по чуть-чуть с каждым днем больше...
Если аквариум, где поплыли мальки, не просто пустая банка "голая", то живность там уже какая-то живет типа инфузорий и т.д.
Пошук пошуком , а реальні поради людей з досівдом в конкретних ситуаціях це дві різні речі .
Та саме такi люди, неодноразово вже дiлилися своiм досвiдом на сторiнках цього форуму.
Свой опыт.
Последний нерест, выросло около 60 петушков, та где нерестились и в начале до 1 месяца росли, было много растений и коряжки с растениями, грунта не было, инфузорию не давал, как поплыли стал давать артемию живую, сначало по чуть-чуть с каждым днем больше...
Если аквариум, где поплыли мальки, не просто пустая банка "голая", то живность там уже какая-то живет типа инфузорий и т.д.
Недавно похожим образом малька "стартонул" :)
Петька гнездо стал есть и я его убрал за сутки примерно до выклева. Икры много по дну валялось и я решил, что ничего почти не вылупилось- пару личинок всего разглядел среди травы. Пока думал что с ними делать (растить пять штук не хотелось, а вылить было жалко) прошла неделя. Стал готовить нерестовик под новую рыбу и к своему удивлению насчитал три десятка уже слегка подросших малявок! Отдельная история как я их среди мусора искал и вылавливал :) Сидят вон теперь в отдельной емкости, артемию трескают :002:
Я теж після наступного нересту планую зразу забрити самця з нерестовика щоб не зїв ікру
vetall, як пройшли наступні нерести?
Мої самці теж їдять ікру, але спостереження показали, що їдять саме не запліднену.
Тому для себе вирішив - з"їв - то з"їв, але самця не забиратиму ніколи.
vetall, як пройшли наступні нерести?
Мої самці теж їдять ікру, але спостереження показали, що їдять саме не запліднену.
Тому для себе вирішив - з"їв - то з"їв, але самця не забиратиму ніколи.
наступні нерести пройшли більш успішно .
аквариумист 2013
23.05.2013, 21:11
я забирал самца с нерестовика после того как он начал есть икру и я это увидел, на следующий день куча малей поплыло. Я просто уровень воды снизил и поставил компрессор им.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010