Показати повну версію : code18 Кров'яніі прожилки!
Доброго дня.
Вчора з'явились кров'яні прожилки на хвостах у золотих і у гурамі біля хвоста і плавників. Що робити? З чим це зв'язано?
сергей владимирович
08.03.2013, 12:32
www.fishy.ru может чем то поможет сайт
сергей владимирович, на большую советскую энциклопедию надо было ссылку дать, абы шо
Oniks, у апистограмм моих появлялись прожилки, когда СО подавал. 2 раза проверял, начинаю подавать СО, появляются кровавые прожилки, типа небольшого кровоизлияния.
Oniks, Золотые часто болеют краснухой (аэромоноз), либо в аквариуме скаконули аммиак и нитриты,от этого тоже прожылки появляются. Когда последний раз меняли воду?
Андрей),
В мене кисень просто подається через фільтр. Його відключити взагалі?
Kaer, Вода повністю мінялась 3 місяці назад, а взагалі підміна води 20% раз у 2 тижні разом з сифоном грунту, я не думаю що це піднявся рівень аміаку. останій раз робив підміну з сифоном грунту 3 березня.
Значит не нитраты.
Тогда лечите аэромоноз.
1 капсула доксициклина на 50 литров воды 3-4 дня.
Нистатин 3 табл на 50 литров 4 дня .
Температура 32 градуса. Сильная аэрация.
Значит не нитраты.
Тогда лечите аэромоноз.
1 капсула доксициклина на 50 литров воды 3-4 дня.
Нистатин 3 табл на 50 литров 4 дня .
Температура 32 градуса. Сильная аэрация.
Це щось одне потрібно давати, чи одне і друге разом? Золотухи не здохнуть від такої високої температури?
Добавлено через 6 минут
Ще придивився на золотих на жаберних кришках декілька білих цяток!!!!
Сорі фото зробити не можу дитина фотоапарат розбила.
Давать вместе.
От температуры не сдохнут, главное аэрация.
Kaer, Незнаю чи це до того чи ні, але золоті ще плавниками судорожно трусять ніби хочуть з них щось зкинути.
Kaer, Нистатин купувати 500 тис? чи який. Буду лікувати в загальному аквасі. Воду міняти після лікування? Чи можна просто робити часткові часті підміни?
code18Kaer, підкажіть я жчекаю що ви напишете! Лікування ще ж не починалось code18 !!!!!!!
Oniks, Берите 500 000. Не тяните с лечением! Лечить в общем аквариуме. Потом подменами выведете.
Kaer, Лікування йде. але щось мені здається що не витримають, здохнуть. Золоті над поверхнею сидять навіть не ворушаться, і це ще навіть не 32 градуси. підігрівач не нагріває до 32 градусів. можливо брешуть градусніки, їх 2. на пігрівачі позначки до 34, але є тільки нагрітий 31 і вище не йде, можливо цього вистачить. Аерація повним ходом. Рибок не кормлю. Чи потрібно?
Лікування пройшло. Але змін нема ніяких, все як було так і залишилось! code21
Під час хворобби з'явились цятки на жаберних кришках. Ось фото але не чіткі тому що з телефона. кров'яних прожилок нажаль не видно на таких фото
Не могу сказать точно ( плохо видно), но у самцов в состоянии нереста на жаберных крышках возникают бугорки.
А в общем выглядят здоровыми. :)
Какой объем аквариума и сколько там рыб? Думаю воду надо почаще подменивать. Золотые вообще очень быстро воду портят. Красные прожилки как раз признак повышенного содержания нитратов и нитритов.
конфеткина
21.03.2013, 14:18
Растения искусственные, подмена редкая, как для золотых и при условии отсутствия живой растительности, а вы лечите бедняжек повышенной температурой и препаратами. Может, для начала условия содержания и ухода пересмотреть стоит? Здесь есть похожие симптомы на картинке http://www.vitawater.ru/aqua/ill/testnlp.shtml
Аэромоноз http://www.fishy.ru/cgi-bin/pub/diag?c=v&id=17 Ставить диагноз рыбе - дело не простое. Лучше обращаться к специалистам в области заболеваний за помощью.
chur,
конфеткина,
Шановні дякую за поради по поводу підміни води, але я вже писав за них, я воду підмінюю раз у два тижні, якщо є необхідність ще швидше, з сифоном грунту. штучних рослин немає.
За живність у акваріумі, 2-ві золотих, 1 самка гурамі, 1 самець гупі, два анцитруса, літраж 80 літрів.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010