Показати повну версію : 21.03.2013 22:00 Україна, Київ. частина 3л банки моху- Phoenix Moss
yabluko87
21.03.2013, 20:31
Не вирощуйте фігню, вирощуйте Phoenix Moss.
Він легко приростає до будь чого, швидко росте, має яскравий зелений колір!.
Пропоную Вам:
1. Phoenix Moss. половину з того що є на фото ( на фото- банка 3л):
Початок вже.
Закінчення 22.03.2013 в 22:22. Штрафний час 5 хв.
Старт 40 грн.
Шаг 5 грн.
Відправка за рахунок покупця Новою поштою.
Плата на карту Приватбанку чи при особистій зустрічі.
yabluko87
21.03.2013, 20:32
ОЙ, перепрошую. ЛОТ- ВСЕ ЩО Ж НА ФОТО!!!!! НЕ ПОЛОВИНА, А ВСЕ
странный топикстартер. с бардаком в голове и без малейшего понимания правил темы "Аукцион". Не рекомендую участвовать в этом аукционе.
yabluko87
21.03.2013, 21:21
Та яким бардаком? 18 був аукціон- закінчився. я написав що аукціон продовжується на 19те ви поставили ставку, вчора подзвонили, сказали що вам треба ще один день. ось один день сьогодні пройшов я аукціон закрив бо ви б і не подзвонили сьогодні якби не закрив. А зараз репетуєте. Я ж не проти віддати вам мох. Тільки скажіть що забераєте, а то ж в банці він довго не стоятиме і ви і сам не гам і другому не дам.
Якщо зараз говорите що забераєте то заберайте і я цей аукціон закриваю.
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=2315394#post2315394
тут все видно по коментам зто що писав.
Хочете я вам безкоштовно віддам питання не в грошах...
maxfortuna
21.03.2013, 21:23
странный топикстартер. с бардаком в голове и без малейшего понимания правил темы "Аукцион". Не рекомендую участвовать в этом аукционе.
LadenUA, вы бы за собой проследили. Не ваши ли это ставки в подобном аукционе и не вы ли не выкупили лот?
Старт
Сорри, опаздал.
переможець не забрав.
прошу Администрацию разобраться.
yabluko87
21.03.2013, 21:27
прошу Администрацию разобраться.
В чому ви хочете адміністрація щоб розібралась?
Ви лот забераєте? якщо ні то скажіть, інші заберуть.
просто вже не приємно вам віддавати. буду відправляти новою поштою. пишіть адресу.
Максфортуна, посмотрите, пожалуйста на ДАТУ и ВРЕМЯ окончания того аукциона. Топикстартер самостоятельно меняет ДАТУ окончания аукциона. Я узнал, что "победитель" 19.03 в 22 часа с копейками. Мало того, я заказал мох уже в другом месте.
Если Администрация решит, что я выиграл в прошлом аукционе с этим мхом, то я готов оплатить лот.
yabluko87
21.03.2013, 21:37
Ааааа, то ви поясніть нормально! Ви просто вважаєте шо аукціон не продовжувався і я не правильно вважав вас переможцем? :) Тепер я зрозумів. Ви просто не кричіть наступного разу, а спокійно поясніть. Все я зрозумів. ОК ВИ НЕ ПЕРЕМОЖЕЦЬ. ВСЕ .
МАКСФОРТУНА, видаліть з попереднього аукціону мою фразу що "Переможець не забрав лот".
Все.!!! ви звичайно майстер пояснити...
не нужно делать из себя глупца, вы же умный). о том, что я не считаю себя победителем я вам сказал вчера, но, так же сказал, что готов помочь в выкупе лота. зачем "строить" из себя невинность????
yabluko87
21.03.2013, 21:48
та ні, клянусь вам, я зрозумів що ви не вважаєте себе переможцем тільки зараз. До вас претензій немаю. Ви лот не забераєте, адміна прошу видалити фразу у попередньому аукціоні. Домовились?
А цей аукціон продовжується)
Максфортуна, посмотрите, пожалуйста на ДАТУ и ВРЕМЯ окончания того аукциона. Топикстартер самостоятельно меняет ДАТУ окончания аукциона. Я узнал, что "победитель" 19.03 в 22 часа с копейками. Мало того, я заказал мох уже в другом месте.
Если Администрация решит, что я выиграл в прошлом аукционе с этим мхом, то я готов оплатить лот.
Так нельзя править посты
yabluko87
21.03.2013, 21:59
Так нельзя править посты
Аукціон попередній нелегітимний, тому і ставки були не легітимні, а отже ніхто і не виграв і LadenUA не є переможцем, тому і не мав забирати мох. все це вирішили.
Цей аукціон... мені вже все одно... якщо хтось поставить ставки- буду віддавати мох, а ні- закрию аукціон...
Добавлено через 9 минут
стартуєм
Добавлено через 11 минут
а в 22 00 закінчився аукціон. зрозуміло. все. кінець. Всім привіт. кщо що -пишіть
Привет. Ты мне помнится ссылки обещал дать. На того кто балку делал.
Видел аукцион..а как он мог править время?
Привет. Ты мне помнится ссылки обещал дать. На того кто балку делал.
Видел аукцион..а как он мог править время?
Денис, это я ошибся, в личку хотел написать тебе
yabluko87
21.03.2013, 23:33
Денис, это я ошибся, в личку хотел написать тебе
Курю я цей мох висушений, також головне додаю Валіснерію, але тут можна переборщити, дивись обережно.
А з приводу часу поясню: я написав що всі питання вирішені, і дописав "стартуєм" бо у мене ще був час до 22:20 як я виставив спочатку, але після того як я відправив повідомлення "стартуєм" я його не побачив в темі, потім побачив що ЧАС АУКЦІОНУ ЗМІНЕНО НА 22:00. Подумав що це Адмін вирішив щоб закрити цей аукціон бо у ньому по суті тільки флуд. Ну змирився і написав наступне: "а зрозуміло.. закінчено ..22:00" що мало означати: ага, я зрозумів що хтось змінив час закінчення аукціону ну ок!, тоді закриваю аукціон.
А якщо вам цей варіант не подобається то можете повірити у наступне: я на цьому форумі маю права Суперадміністратора і можу читати усі ваші приватні повідомлення, змінювати теми, пости, усе на цьому форумі.
Сушіть мох. і думайте чому вірити..
....переборщил... однозначно:)
maxfortuna
21.03.2013, 23:46
Ребята не надо нарушать правила аукциона! Если вы видите что автор нарушил правила, не принимайте участие в таких аукциона, так как эти мы сами нарушаете правили! Будьте добрее друг к другу. Ведь мы же коллеги!code44
kansmith
21.03.2013, 23:47
Жаль курить бросил ,а то прикупил бы мху.
Віталік Туз
21.03.2013, 23:47
я на цьому форумі маю права Суперадміністратора і можу читати усі ваші приватні повідомлення, змінювати теми, пости, усе на цьому форумі.
а це яким макаром?:031: ( дуже цікаво )
Добавлено через 3 минуты
maxfortuna, добрий вечір будьте добрі це що тут написано правда
А якщо вам цей варіант не подобається то можете повірити у наступне: я на цьому форумі маю права Суперадміністратора і можу читати усі ваші приватні повідомлення, змінювати теми, пости, усе на цьому форумі.
Сушіть мох. і думайте чому вірити..
таке можна?
Тролль он и в Африке тролль))))))
yabluko87
22.03.2013, 01:26
а це яким макаром?:031: ( дуже цікаво )
Добавлено через 3 минуты
maxfortuna, добрий вечір будьте добрі це що тут написано правда
таке можна?
Звичайно ні, це тролинг) я написав правдиву версію: не я змінював час аукціону. А деякі люди подумали шо я передчасно закінчив торги і шо це я змінив цей час, що я коперфільд. Знаючи що зазвичай такі люди в правду не вірять написав альтернативний варіант у якості жарту!
А з приводу курити мох- це тролинг, не курю я цей мох!!!
Мені яванський більше подобається:)
yabluko87, Вы постоянно не правильно оформляете аукционы, дата на заглавии, должна совпадать с датой окончания в теме.
Будьте внимательны и не будете вводить в заблуждения форумчан.
Брадяга_дорог
22.03.2013, 08:10
Думал взять мха малеха ,но с такими фортелями поищу в другом месте
yabluko87
22.03.2013, 08:56
yabluko87, Вы постоянно не правильно оформляете аукционы, дата на заглавии, должна совпадать с датой окончания в теме.
Будьте внимательны и не будете вводить в заблуждения форумчан.
так, погоджуюсь. часом буває що в темі напишу одне число, а в пості інше, але одразу в 1му коменті виправляюсь Тут ситуація нша: я поставив закінчення аукціону в 22:20, а хтось в 21:40 виправив цю дату у темі на 22:00.
Пожалуй заказал бы высушенного code45
yabluko87
22.03.2013, 17:25
Пожалуй заказал бы высушенного code45
Беріть цей, дома насушите :D
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010