Увійти

Показати повну версію : 21.03.2013 22:00 Україна, Київ. частина 3л банки моху- Phoenix Moss

yabluko87
21.03.2013, 20:31
Не вирощуйте фігню, вирощуйте Phoenix Moss.
Він легко приростає до будь чого, швидко росте, має яскравий зелений колір!.

Пропоную Вам:

1. Phoenix Moss. половину з того що є на фото ( на фото- банка 3л):

Початок вже.
Закінчення 22.03.2013 в 22:22. Штрафний час 5 хв.
Старт 40 грн.
Шаг 5 грн.
Відправка за рахунок покупця Новою поштою.
Плата на карту Приватбанку чи при особистій зустрічі.

yabluko87
21.03.2013, 20:32
ОЙ, перепрошую. ЛОТ- ВСЕ ЩО Ж НА ФОТО!!!!! НЕ ПОЛОВИНА, А ВСЕ

LadenUA
21.03.2013, 21:11
странный топикстартер. с бардаком в голове и без малейшего понимания правил темы "Аукцион". Не рекомендую участвовать в этом аукционе.

yabluko87
21.03.2013, 21:21
Та яким бардаком? 18 був аукціон- закінчився. я написав що аукціон продовжується на 19те ви поставили ставку, вчора подзвонили, сказали що вам треба ще один день. ось один день сьогодні пройшов я аукціон закрив бо ви б і не подзвонили сьогодні якби не закрив. А зараз репетуєте. Я ж не проти віддати вам мох. Тільки скажіть що забераєте, а то ж в банці він довго не стоятиме і ви і сам не гам і другому не дам.
Якщо зараз говорите що забераєте то заберайте і я цей аукціон закриваю.
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=2315394#post2315394
тут все видно по коментам зто що писав.
Хочете я вам безкоштовно віддам питання не в грошах...

maxfortuna
21.03.2013, 21:23
странный топикстартер. с бардаком в голове и без малейшего понимания правил темы "Аукцион". Не рекомендую участвовать в этом аукционе.

LadenUA, вы бы за собой проследили. Не ваши ли это ставки в подобном аукционе и не вы ли не выкупили лот?
Старт
Сорри, опаздал.
переможець не забрав.

LadenUA
21.03.2013, 21:24
прошу Администрацию разобраться.

yabluko87
21.03.2013, 21:27
прошу Администрацию разобраться.

В чому ви хочете адміністрація щоб розібралась?
Ви лот забераєте? якщо ні то скажіть, інші заберуть.
просто вже не приємно вам віддавати. буду відправляти новою поштою. пишіть адресу.

LadenUA
21.03.2013, 21:32
Максфортуна, посмотрите, пожалуйста на ДАТУ и ВРЕМЯ окончания того аукциона. Топикстартер самостоятельно меняет ДАТУ окончания аукциона. Я узнал, что "победитель" 19.03 в 22 часа с копейками. Мало того, я заказал мох уже в другом месте.
Если Администрация решит, что я выиграл в прошлом аукционе с этим мхом, то я готов оплатить лот.

yabluko87
21.03.2013, 21:37
Ааааа, то ви поясніть нормально! Ви просто вважаєте шо аукціон не продовжувався і я не правильно вважав вас переможцем? :) Тепер я зрозумів. Ви просто не кричіть наступного разу, а спокійно поясніть. Все я зрозумів. ОК ВИ НЕ ПЕРЕМОЖЕЦЬ. ВСЕ .
МАКСФОРТУНА, видаліть з попереднього аукціону мою фразу що "Переможець не забрав лот".
Все.!!! ви звичайно майстер пояснити...

LadenUA
21.03.2013, 21:44
не нужно делать из себя глупца, вы же умный). о том, что я не считаю себя победителем я вам сказал вчера, но, так же сказал, что готов помочь в выкупе лота. зачем "строить" из себя невинность????

yabluko87
21.03.2013, 21:48
та ні, клянусь вам, я зрозумів що ви не вважаєте себе переможцем тільки зараз. До вас претензій немаю. Ви лот не забераєте, адміна прошу видалити фразу у попередньому аукціоні. Домовились?
А цей аукціон продовжується)

tytanik
21.03.2013, 21:54
Максфортуна, посмотрите, пожалуйста на ДАТУ и ВРЕМЯ окончания того аукциона. Топикстартер самостоятельно меняет ДАТУ окончания аукциона. Я узнал, что "победитель" 19.03 в 22 часа с копейками. Мало того, я заказал мох уже в другом месте.
Если Администрация решит, что я выиграл в прошлом аукционе с этим мхом, то я готов оплатить лот.

Так нельзя править посты

yabluko87
21.03.2013, 21:59
Так нельзя править посты

Аукціон попередній нелегітимний, тому і ставки були не легітимні, а отже ніхто і не виграв і LadenUA не є переможцем, тому і не мав забирати мох. все це вирішили.
Цей аукціон... мені вже все одно... якщо хтось поставить ставки- буду віддавати мох, а ні- закрию аукціон...

Добавлено через 9 минут
стартуєм

Добавлено через 11 минут
а в 22 00 закінчився аукціон. зрозуміло. все. кінець. Всім привіт. кщо що -пишіть

LadenUA
21.03.2013, 22:27
бред...

tytanik
21.03.2013, 23:03
Привет. Ты мне помнится ссылки обещал дать. На того кто балку делал.

Видел аукцион..а как он мог править время?

tytanik
21.03.2013, 23:04
Привет. Ты мне помнится ссылки обещал дать. На того кто балку делал.

Видел аукцион..а как он мог править время?

Денис, это я ошибся, в личку хотел написать тебе

yabluko87
21.03.2013, 23:33
Денис, это я ошибся, в личку хотел написать тебе

Курю я цей мох висушений, також головне додаю Валіснерію, але тут можна переборщити, дивись обережно.
А з приводу часу поясню: я написав що всі питання вирішені, і дописав "стартуєм" бо у мене ще був час до 22:20 як я виставив спочатку, але після того як я відправив повідомлення "стартуєм" я його не побачив в темі, потім побачив що ЧАС АУКЦІОНУ ЗМІНЕНО НА 22:00. Подумав що це Адмін вирішив щоб закрити цей аукціон бо у ньому по суті тільки флуд. Ну змирився і написав наступне: "а зрозуміло.. закінчено ..22:00" що мало означати: ага, я зрозумів що хтось змінив час закінчення аукціону ну ок!, тоді закриваю аукціон.

А якщо вам цей варіант не подобається то можете повірити у наступне: я на цьому форумі маю права Суперадміністратора і можу читати усі ваші приватні повідомлення, змінювати теми, пости, усе на цьому форумі.

Сушіть мох. і думайте чому вірити..

LadenUA
21.03.2013, 23:41
....переборщил... однозначно:)

maxfortuna
21.03.2013, 23:46
Ребята не надо нарушать правила аукциона! Если вы видите что автор нарушил правила, не принимайте участие в таких аукциона, так как эти мы сами нарушаете правили! Будьте добрее друг к другу. Ведь мы же коллеги!code44

kansmith
21.03.2013, 23:47
Жаль курить бросил ,а то прикупил бы мху.

Віталік Туз
21.03.2013, 23:47
я на цьому форумі маю права Суперадміністратора і можу читати усі ваші приватні повідомлення, змінювати теми, пости, усе на цьому форумі.

а це яким макаром?:031: ( дуже цікаво )

Добавлено через 3 минуты
maxfortuna, добрий вечір будьте добрі це що тут написано правда
А якщо вам цей варіант не подобається то можете повірити у наступне: я на цьому форумі маю права Суперадміністратора і можу читати усі ваші приватні повідомлення, змінювати теми, пости, усе на цьому форумі.

Сушіть мох. і думайте чому вірити..
таке можна?

azod
22.03.2013, 00:06
Тролль он и в Африке тролль))))))

yabluko87
22.03.2013, 01:26
а це яким макаром?:031: ( дуже цікаво )

Добавлено через 3 минуты
maxfortuna, добрий вечір будьте добрі це що тут написано правда
таке можна?

Звичайно ні, це тролинг) я написав правдиву версію: не я змінював час аукціону. А деякі люди подумали шо я передчасно закінчив торги і шо це я змінив цей час, що я коперфільд. Знаючи що зазвичай такі люди в правду не вірять написав альтернативний варіант у якості жарту!
А з приводу курити мох- це тролинг, не курю я цей мох!!!
Мені яванський більше подобається:)

sania2
22.03.2013, 07:39
yabluko87, Вы постоянно не правильно оформляете аукционы, дата на заглавии, должна совпадать с датой окончания в теме.
Будьте внимательны и не будете вводить в заблуждения форумчан.

Брадяга_дорог
22.03.2013, 08:10
Думал взять мха малеха ,но с такими фортелями поищу в другом месте

yabluko87
22.03.2013, 08:56
yabluko87, Вы постоянно не правильно оформляете аукционы, дата на заглавии, должна совпадать с датой окончания в теме.
Будьте внимательны и не будете вводить в заблуждения форумчан.

так, погоджуюсь. часом буває що в темі напишу одне число, а в пості інше, але одразу в 1му коменті виправляюсь Тут ситуація нша: я поставив закінчення аукціону в 22:20, а хтось в 21:40 виправив цю дату у темі на 22:00.

_Slava
22.03.2013, 16:12
Пожалуй заказал бы высушенного code45

yabluko87
22.03.2013, 17:25
Пожалуй заказал бы высушенного code45

Беріть цей, дома насушите :D