КПК

Показати повну версію : Подставка под аквариум

Aqua_Lub
14.06.2007, 14:41
Купив акварум з підставкою під нього... Така чорна з якимись я б назвав демпферами. Я так зрозумів, що то Харківький комплект... Природовський чи що

Хто використовує таку підставку? Наскільки вона безпечна?
Чи може краще зробити по старинці - під низ пінопласт...?

Мій перший так і стоїть.
А така підставка чи витримає вона масу акваріма на 175 л + грунт і т.п.

Які відгуки про неї?

тим 16
14.06.2007, 18:50
Точно, "Природная" подставка у Вас. ИМХО очень практичная вещ. У меня 2 акваса стоят на таких (90 и 40 л.). В планах литров 300-400 буду брать такие же. Помимо сглаживаноя неровностей собирает воду. Мебель не страдает.

Aqua_Lub
15.06.2007, 08:17
Помимо сглаживаноя неровностей собирает воду. Мебель не страдает.

Воду збирає, але вода звідти хіба буде випаровуватись?
Хоча... Сьогодні поставив на підставку, поки пусту "банку", дороблю обємний фон і в плавання, надіюсь сухе :)

тим 16
15.06.2007, 09:49
У меня испаряется. Хотя наверно смотря сколько лить... :)

Aqua_Lub
21.06.2007, 09:18
Заповнив банку повністю, насипав грунт, каміння, риби, політ нормальний, підставка поки витримує!

Калян
26.07.2007, 10:38
Підскажіть, будь ласка. Я придбав 6 місяців тому б\в акву на 300 л. Також у людей була цікава риба, взяв і її. Поспішав запустити - турбувався про рибу, тому якось забув про пінопласт. code16 Тепер от мучаюсь. Не знаю, що робити? Спускати воду, чи якщо пів року простояв то й нехай далі стоїть? :confused:

тим 16
26.07.2007, 12:12
Если со временем материал подставки не будет прогибаться, то всё ОК. Пенопласт служит для компенсации мелких неровностей которые могут возникнуть (прольёте воду и столешница разбухнет). Если столешница сделана из ДСП, такой вариант развития событий возможен. Если это столешница заводского производства (один торец скруглён), то не переживайте особенно, там покрытие очень стойкое.