Показати повну версію : Подставка под аквариум
Aqua_Lub
14.06.2007, 14:41
Купив акварум з підставкою під нього... Така чорна з якимись я б назвав демпферами. Я так зрозумів, що то Харківький комплект... Природовський чи що
Хто використовує таку підставку? Наскільки вона безпечна?
Чи може краще зробити по старинці - під низ пінопласт...?
Мій перший так і стоїть.
А така підставка чи витримає вона масу акваріма на 175 л + грунт і т.п.
Які відгуки про неї?
Точно, "Природная" подставка у Вас. ИМХО очень практичная вещ. У меня 2 акваса стоят на таких (90 и 40 л.). В планах литров 300-400 буду брать такие же. Помимо сглаживаноя неровностей собирает воду. Мебель не страдает.
Aqua_Lub
15.06.2007, 08:17
Помимо сглаживаноя неровностей собирает воду. Мебель не страдает.
Воду збирає, але вода звідти хіба буде випаровуватись?
Хоча... Сьогодні поставив на підставку, поки пусту "банку", дороблю обємний фон і в плавання, надіюсь сухе :)
У меня испаряется. Хотя наверно смотря сколько лить... :)
Aqua_Lub
21.06.2007, 09:18
Заповнив банку повністю, насипав грунт, каміння, риби, політ нормальний, підставка поки витримує!
Підскажіть, будь ласка. Я придбав 6 місяців тому б\в акву на 300 л. Також у людей була цікава риба, взяв і її. Поспішав запустити - турбувався про рибу, тому якось забув про пінопласт. code16 Тепер от мучаюсь. Не знаю, що робити? Спускати воду, чи якщо пів року простояв то й нехай далі стоїть? :confused:
Если со временем материал подставки не будет прогибаться, то всё ОК. Пенопласт служит для компенсации мелких неровностей которые могут возникнуть (прольёте воду и столешница разбухнет). Если столешница сделана из ДСП, такой вариант развития событий возможен. Если это столешница заводского производства (один торец скруглён), то не переживайте особенно, там покрытие очень стойкое.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010