Показати повну версію : 07.04.2013 о22.00 Україна! Креветка Taiwan Bee Panda!
ЛОТ-Креветка Taiwan Bee Panda-власного розведення-3 штуки - розмір 8 мм
фото лота (в акваріумі великий кущ больбітіса,закриває все світло,тому фото не дуже).
323292 323293
Cristal Black F1-праворуч і Taiwan Bee Panda-ліворуч
323294
Старт-1000 грн.
Крок- 5 грн.
Завершення аукціона-неділя 7 квітня о 22.00
контрольний час -5 хвилин.
Оплата на картку Приват банка.
Відправка по Україні в термобоксі-ТІЛЬКИ потягом або автобусом ( в "розумний" час доби - 9.00-22.00)- за рахунок переможця.
ВСІМ ВДАЛИХ ТОРГІВ!
Всім доброго ранку!
Розпочався другий день аукціона!
А где шанс того что будет соотношение самок и самцов,разве что взять для скрещивания с другим видом,но тогда дороговато.
y030378, визначити стать в такому розмірі шансів ніяких.
В такому розмірі креветка найкраще приживається і для тайвань неважливо якої вони статі будуть,бо це ТАЙВАНЬ.
Якщо брати одразу дорослих,то вони взагалі можуть не прижитись,особливо самки.
Почитайте про цей вид креветок,в інтернеті є багато інформації і як їх можна схрещувати з іншими видами, і що получається в процесі схрещування.
Да я все знаю,хотелось подешевле взять,брал у Ввас Golden Bee,креветка просто супер.Ну а тайвань это да.
y030378, стартова ціна по 333 грн. за шт.-це дешево.
А дешевше немає де взяти,тим більше розведених в Україні дуже мало.)
Всім дорого ранку і гарного вихідного дня!)
Розпочався третій день аукціона-передостанній!
Завершення аукціона уже завтра!)
Хто хоче стати власником симпатичних смугастиків?
Робим ставки!
[QUOTE=KSENIA$;2345678[/QUOTE],ніяким чином не хочу Вас образити,але в чому їхня унікальність?Вони що говорящі,щоб стільки коштувати?
Я наприклад не жадний!!!,і не бідний,але викласти штуку за три блохи?Гривнів 25 ну ще куда не йшло.А креветку можна застрахувати?
ніяким чином не хочу Вас образити,але в чому їхня унікальність?Вони що говорящі,щоб стільки коштувати?
Я наприклад не жадний!!!,і не бідний,але викласти штуку за три блохи?Гривнів 25 ну ще куда не йшло.А креветку можна застрахувати?
в это надо втянутся с головой чтоб понять :) .я еще прошлой зимой чериков по 2 гривны жмотился покупать-тоже думал что это блохи. а вот по тихоньку уже до кристалов до рос.а имел бы больший зароботок-может и таких "модных блох" покупал бы :)
вот ТУТ (http://aquashrimps.ru/biblioteka/krevetki/panda-shrimp-i-king-kong-shrimp.html) можно ознакомится по чем истинные ценители покупают подоюных блох :024:
,ніяким чином не хочу Вас образити,але в чому їхня унікальність?Вони що говорящі,щоб стільки коштувати?
ніяким чином не хочу Вас образити,але такі запитання задають тільки від необізнанності....
тому відповідати тут немає на що!
П.С. Попрошу не флудити в аукціоні.
П.С. Попрошу не флудити в аукціоні.
code21,в чому флюд?Я запитав,Ви відповіли.
code60
Завершення аукціона -СЬОГОДНІ о 22.00
Хто дасть старт?
Ах жаль що банку для креветок ще не зробив, так би з патрхами забрав....
kisa, Тарас поки запустиш і підготуєш банку,то можливо підростуть їх братики і сестрички!)
До завершення аукціона 4 години 15 хвилини.
фото сімейства.)
324452 324453
До завершення аукціона 1 година 20 хвилин!
Александр Никитин
07.04.2013, 20:43
KSENIA$, как Вы смотрите на обмен Ваших на Caridina Cardinal?
Александр Никитин, Дякую за пропозицію,але нажаль,поки що,немає вільного акваріума для кардинала!((
Менше ГОДИНИ залишилось до завершення!
В вільному продажі цього виду креветок,найблищим часом,не буде!
Не втратьте можливість придбати їх зараз!
Александр Никитин
07.04.2013, 21:43
)))
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010