Показати повну версію : Обменяю или приму в дар аквариум
Добрый день!
у меня аквариум на 30 литров, клееный, высокий.
рыбкам тесновато, хочу взять побольше стандартной формы, но выделить бюджет на хороший новый аквариум возможности нет.
если есть у кого не нужный аквариум могу на что-то поменять.
Пишите свои предложения.
Заранее спасибо!
:) Хі я б теж не проти якби мені хто б на халяву підігнав акву, даже не велику, і то був би радий.
Vaet, есть в єтой теме http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=148900 , но с треснутой стороной.
Vaet, на что готовы менять?)))
Предлагайте, что Вам нужно? =)
Vaet, оОо))) мне к примеру квартира,машина, та и дача не помешает)))) а если серьезно то что вы можете предложить?
карточку лицензионного антивируса Касперского новый не бу =)
Добавлено через 6 минут
или kaspersky internet security 2013 карточку
Краще б новий ноутбук щей новенький HTC. плюс в наборі губозакаточний станок:). навряд комусь потрібна карта каспера ним можна користуватись і безтого безкоштовно.
Новенький HTC стоит как 3 аквариума на Slando.ua
А я могу предоставить лицензионный антивирус со всеми документами в компанию. Есть небольшие компании которые покупают лицензионное ПО, продлевают антивирус каждый год.
Новенький HTC стоит как 3 аквариума на Slando.ua
А я могу предоставить лицензионный антивирус со всеми документами в компанию. Есть небольшие компании которые покупают лицензионное ПО, продлевают антивирус каждый год.
Виходить на тобі антівірь ліцензійний для компаннії, сяду я з ним дома і буду думати блін а в яку ж компанію з ним піду, кому його впарити, і за скільки заберуть Хм. І буду сидіти я з ним довго і нудто так як ти і далі думати кому його впарити code54 . Ні ну ти впринципі якщо ти пропонуєш каспер кристал то ще може хтось задумається так як його ліцензія на рік 900 грн.
Віталік Туз
10.05.2013, 16:04
Oniks,
привіт! чого завівся ? небачу в цьому нічого дивного
Vaet, некаже щоб йому безкоштовно дали та і готовий на інші варіанти обміну а якщо і даром так теж можна зрозуміти нема грошей і я на форумі не одноразово бачив що акви просто відавали і досить великі у звязку з припиненям акваріумістики чи із заміною
Vaet,приезжайте, есть лишние, так отдам ( правда б/у), но не текут и не битые.
Vaet,приезжайте, есть лишние, так отдам ( правда б/у), но не текут и не битые.
А Скільки літрів? Я теж приїду :)
Хэппи энд! А ведь никто не верил.
Віталік Туз
10.05.2013, 20:15
А ведь никто не верил.
а що я нерахуюсь ?
К сожалению хепи енда не было.
Все еще нужен какой-то аквариум...
К сожалению хепи енда не было.
Все еще нужен какой-то аквариум...
Вот-так вот буває.не доніс акваріум?
Slonua большое спасибо за аквариум!
и отдельное спасибо он моих рыбок =)))
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010