Показати повну версію : Рослини з Китаю
У неділю на ринку продавали рослини з Китаю.
Хтось стикався з таким товаром , як ці рослини почувають в наших акваріумах.
Цікаво, а що за рослини, і в яку ціну у файному місті їх продають? Я з ними,правда,не стикався(у всякому випадку про це не знаю), але Ваше повідомлення викликало в мене зацікавлення.
Жена привозила из китая увирандру и эхинодорусы - сухари, все перло и росло вполне отлично, правда увирандра чуть погодя заснула и так и спит... Эхи выросли огромными и торчат из воды.
Цікаво, а що за рослини, і в яку ціну у файному місті їх продають? Я з ними,правда,не стикався(у всякому випадку про це не знаю), але Ваше повідомлення викликало в мене зацікавлення.
Ціну не питав,спочатку хтів взнати думку форумчан.
Якщо у цю неділю попаду на ринок поцікавлюсь цінами, прайс на 100 найменувань..
Я сумніваюсь, що їх штампували напівголодні китайці на фабриці :) Думаю рослини як рослини.
Aqua_Lub
29.08.2007, 15:06
Я такі купив, пропали всі, хоча певний досвід є і інформація по них була, а саме Eleocharis та Lilaeopsis, напевне росли на спец грунтах...
Скоріш за все справа не в грунті.
Рослину щоб з Азії привести потрібен час. Час на перевезення до гуртовні в Києві ,час на карантин ( якщо легально), час на mini гурт до Теронополя, час винести на ринок і продати. За весь цей час рослина знаходиться у різний умовах по освітленню, по складу води, по харчуванню. Всі ці умови призводять до виснаження рослин і як наслідок низький відсоток виживання.
Aqua_Lub
31.08.2007, 14:18
В нас біля Тернополя теж є свої рослини непогані, вчора насмикав, той же Eleocharis, але "трішки" ;) більший і т.п. Ще шукаю мох джерельний...
І якщо адаптувати, то буде все ОК, і красиво...
Правда з рослинами наловив і дафній, може і іншої живності... Але проведу дезінфекцію і буде все ОК.. колеги, які вже обговорювали інфу по наших аборигенах на форумі - підтвердять
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010