Показати повну версію : Запуск 240л акваріума.
Підкажіть що робити, і чи в цьому є небезпека! Акваріум 120/40/50. Залилась вода і тут халепа одна сторона вища ніж інша на 1 см, більша наагрузка йде на ліву стінку. Ніжки виставлені добре, Поміряв рівнем підлогу підлога йде на спуск, що робити? на ніжках запасу вже нема щоб піднімати з одної сторони да і думаю що можуть так не витримати і так точно рівно всі 8 ніжок всерівно не виставлю щоб все було ідеально плівний перехід, щоб тумба не пішла в смітник, незнаю як краще шо зробити підкажіть!!!
Попробуйте поискать места где пидлога ровная там и ставте
подложите под крепление ножек (с более низкой стороны) полосу из фанеры или рейку деревянную твёрдую.ножки станут длиннее и тумба ваша выровняется.удачного запуска
Главное чтобы конструкция тумбы была прочной , столешница не пошла "пропеллером" и обязательно прокладка между дном акваса и столешней .. от 0.5 до 1 см толщиной ... у меня при длине аквы 1.6 метра перекос тоже порядка 1 см ... это не страшно ... верхняя кромка воды скрыта декоративной пластиной ) следите чтоб перекос не усиливался и все .. хотяб в первое время .
Гараздо хуже если столешня прогнута или выпукла .. тогда дно может лопнуть ... страхуются прокладкой)
подложите под крепление ножек (с более низкой стороны) полосу из фанеры или рейку деревянную твёрдую.ножки станут длиннее и тумба ваша выровняется.удачного запускаТолько металл подставляйте или пластик,как поведет себя дерево при набухании не предскажет никто.Пойдите на рынок или в строительный магазин,присмотрите что-то подходящее для подставок,может шайбы какие-то или пятачки,там барахла такого валом.
Tserv, У мене не стільниця, а дерево 28 мм, але ще не прогнуте. В мене хуже кромки нема :).
Підкладка під акваріумом 03 мм. Конструкція вроді нормальна в тумби 8 ніжок,4 стінки бокові і в заді теж дсп.
ladyka, я під ніжки підставив ламінат 8мм, Далі буде видно.
03 оч мало ... ( в стороне завала давление больше .. если дно упрется в стол будит беда ..
Tserv, Я розумію. Але наразі вже нічого зробити не зможу акваріум стоїть вже запущений не одну неділю, підкладу іншу (товстішу) при повній заміні і чистці акваріума тому що населення акваріума не маленьке і рибу на декілька днів не буде куди подіти.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010