Увійти

Показати повну версію : Як перевезти рибу "зайцем" із Моски?

Роксолана
05.10.2013, 17:38
Доброго всім здоров'ячка!
Створюю тему, бо зіткнулась з такою проблемою: не можу ніяк доправити рибу з Москви у Київ.
Я давно шукаю цю рибу і нарешті знайшла, але в Москві... Знайомий погодився допомогти (у акваріумістиці він дерево), але все ж зміг купити саме їх.=)
Планувалося, що ми передамо провіднику поїзда пакунок (не за "дякую" звісно), проте не так сталося як гадалося - ніхто не погодився. Тепер сидимо і думаєм, що робити.
В голову приходить лише два варіанти: запакувати рибу у коробку і не сказати, що в ній. Але тоді де факт, що вона доїде неушкоджена? Тим паче я не розумію чи саме те, що то риба зупиняє перевізника. Чи то просто не пощастило?!:confused:
Другий варіант - попросити більш-менш адекватного на вигляд пасажира притримати рибку до Києва.
Просто не знаю, що робити. Страшно за рибу, бо людина не розбирається в цьому і нормально навіть нема де її залишити. Що Ви порадите? Може в когось є знайомі, які зможуть допомогти чи є якийсь таємний хід, щоб все ж передати рибу провіднику?

Роксолана
06.10.2013, 17:24
Якось сама впоралась. Сподіваюсь, що доїдуть цілі.

Ёшка
06.10.2013, 17:52
Роксолана, потом расскажете, как доехала и какая рыбка )))

Jaguar
26.10.2013, 12:20
Роксолана,перевезти рыбу зайцем из Москвы можно договорившись с волком т.е с проводником.

pimass
26.10.2013, 12:36
Jaguar, Проводник не волк, он http://trackerpg.com/torrents/images/23291.jpg, а волк это таможенник :)

KSanders
26.10.2013, 14:34
Никаких проблем при перевозе рыбки в термокоробке нет.Никто даже вопросов не задает, едет как ручная кладь.

Роксолана
02.11.2013, 11:30
Ось розкажу свою історію. А то рибка вже добре підросла, а я так і не розповіла.
Продавці з розумінням поставились до слів "треба перевезти на велику відстань" і упакували 6 рибок в 3 пакети велчких + ще коробку. Тобто 6 маленьких місячних гурамі були впаковані так, що можна було спати спокійніше.=)
Проблеми виникнули на етапі передачі риб провідникам. Потяг "Москва-Кишинів" на відріз відмовився брати підозрілу велику коробку. І на щастя знайшлась людина по потязі "Москва-Київ", яка не за "дякую" погодилась взяти рибку. Але страх, що пакунок просто викинуть не покидав мене, тому, коли в 4 ранку я телефонувала провіднику, а він збивав, щось мене дуже насторожило. Проте, він передала пакунок іншому провіднику (суть цієї схеми я не зрозуміла), але отримала рибку цілою і голодною.
Треба ще один вид риби передати. Може хтось має знайомих провідників?=)