Показати повну версію : Rambo EP-11000
Купив я компресор Rambo EP-11000, мені сказали шо він безшумний , але коли я його включив то почув зовсім не безшумний звук а коли переключається на режим автономної роботи тобто на батарейки то мій Вольксваген Пасат набагато тихіше працює. Так от питання: це такий компресор на стільки безшумний має бути, чи це мені продавець лапшу на вуха кинув??? (Купив я його за 40 грн.)
В зависимости от нагрузки и шум, а в аварийном режиме - трактор.
Безшумные столько не стоят.
Не раз обсуждалось але тема до кінця ніразу так і не розкрита на мою думку. Який все ж таки безшумний компресор можете відрекомендувати?
Евгений Иванов
17.09.2007, 09:11
за такие деньги только шум можна купить
за 20 грн можно купить бесшумный, но он не умеет работать от батареек.
Питання не розкрите........
Богдан New!!!
17.09.2007, 13:28
Атман- наскільки мені відомо несильно гудять і коштують небагато, але тільки від мережі працюють.
Для 30л достатньо буде продувки вашим Фан 1, а коли вже виключать світло то прийдеться потерпіти звуки Рембо.
Как тут уже неоднократно было сказано - не гудят дешевые компрессоры Resun серии 96xx, лично у меня их 3 шт, я их подвесил на мягкие резинки или пластиковые хомутики и в итоге компрессор, находящийся в 2 метрах от моей головы в спальне абсолютно неслышен.
Честно говоря, в этом форуме я пишу это уже в 4 или 5 раз...:(
Богдан New!!!
17.09.2007, 14:28
Дійсно і в Аровані відзиви позитивні, а ціна просто ульот :)
http://www.arowana-im.com.ua/product_reviews_info.php?products_id=1235&reviews_id=95
Любой компрессор шумит, а человек думает что бесшумный это воообще ноль. Поэтому и такие вопросы, а от батареек та модель дествительно работает как трактор. Хотя батаречные все как трактор.
LuckyManX
17.09.2007, 17:44
а если батареечные тихие?
или лучше нормальный тихий + упс?
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010