Показати повну версію : Нові у мене рибки, а хто?!
FatalDream
25.11.2013, 13:21
Вчора на птичці чоловік без мене! вирішив обжитися цихлідками. В результаті куплено пару біленьких рибок та пару сірих у крапочку.... Ну зовсім не можу найти в неті хто це може бути.... Тому прошу вас допомогти оприділити, якщо це можливо
П.С. От нізнанія муж купив 2 мацьоньких астронотусів!!! Білого з чорними плавниками і чорного в полоску.... Немаю бажання зовсім їх мучити в себе....На останній фото вони
3,4 и 5 думаю Флауер Хорн
FatalDream
25.11.2013, 13:49
Доречі побачивши по цій назві згадала що чоловік казав що батьки їх великі червоні були. Хоча невпевнений нівчому бо то все на купу і могли дати будь-яких
antonio-san
25.11.2013, 14:08
вам продали чисто отбраковку! ничего толкового из этих рыб не выростить,кроме астронотусов(они свое возьмут,но нужно определенное кормление и обьем аквы от 200 л на пару рыб)
хорны у вас вроде как двух видов дисковый и обычный,но они просто печальные к сожелению((
на первом не пойму,похоже на чернополосая цихлазома,но только альбинос
все рыбы тут не уживутся это факт и толкового ничего не получится к сожелению
Blue Hole
25.11.2013, 15:18
Рыба ужасного качества. На первых двух фото могу предположить что кто то из малавийцев. Советую Вам перед приобретением какой либо рыбы точно знать что Вы хотите, какие у Вас есть возможности для их содержания (литраж и размеры аквариума, фильтрация и т.д.) и очень хорошо ознакомится с теми видами которые желаете приобрести, узнайте совместимы ли желаемые Вами рыбы. После того как Вы определились с рыбой, поищите порядочного разводчика, поспрашивайте у людей на форуме которые интересуются такой же рыбой, послушайте отзывы и смело берите рыбу которая действительно вырастет красивой и будет радовать глаз.
FatalDream
25.11.2013, 16:06
Дякую, вкурсі. І так сидять в карантині бо ще не знати чи є зараза на них... Чоловік спокусився на великих показових риб "батьків" що також не факт...
владимир2204
26.11.2013, 17:26
пока не поздно отпустите рыбу в унитаз. радовать она Вас не будет..к сожалению.
FatalDream
28.11.2013, 13:09
Подохнуть чи як? Я не колекціонер і думаю що карасі точно не виростуть....Все ще низ вірю) Доречі додаю свіжі фото Хтось щось впізнає???
mazapura
28.11.2013, 14:23
1,2 - схожі на аулонокари,
3 - флаварнхорн
риби з різними темпераментами й способами життя, швидше за все, фловерн-хорн підросте й повбиває інших риб (така в нього природа, хоча дискові менш агресивні)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010