Показати повну версію : Львівський форум акваріумістів
Охват Марьян
04.10.2007, 17:28
Львівський Форум акваріумістів (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php)
Охват Марьян
05.12.2007, 10:14
Львівський портал акваріумістики (http://www.aquaforum.lviv.ua/news.php)
А чи не краще написати українською:
Львівський форум АКВАРИСТІВ?
Мова українська на 14% компактніша за московський діалект.
Компактизація мови - нормальний процес нормального розвитку.
З повагою,
тернеция
05.12.2007, 16:59
Ого! А клятым москалям дверь закрыта? )))
Флорастим
05.12.2007, 17:25
Пане Марьян,
Розкажіть, будь-ласка, чим принципово різниться ваш проект від даного фруму?
Не допёр, а причём тут ЧаПи?:confused:Если просто поюзать, как оно делается, то и сам в свободное время люблю помучить настройки, а развивать новое в надежде создать нечто своё, то вроде, как по проторенной дорожке идёте товарищ, не ново.......... :confused: Что Вы можете предложить, чего нет на http://www.aquaforum.kiev.ua/forum?
Чебурген
05.12.2007, 18:29
Из Правил Форума:
2.5. Запрещается:
— пропаганда сторонних сайтов и любых форумов, размещаемых в них (только в случаях, когда необходимую информацию невозможно получить на данном форуме)
Ничего личного. Так, просто навеяло... На Аквафоруме, как и во всей стране, в последнее время стало модно строго придерживаться буквы Закона и ссылаться на него.
Кстати, если сравнивать слова АКВАРІУМІСТІВ и АКВАРИСТІВ, то українська мова аж на 23% "компактніша за московський діалект" (10 букв разделить на 13 :) Опять же, ничего личного...
Охват Марьян
05.12.2007, 20:13
А чи не краще написати українською:
Львівський форум АКВАРИСТІВ?
Не зрозумів :confused: а я якою написав ?
У Львові робити сайт на російські мові нікому не потрібно, доречі на сайті стоїть кнопка перекладача :)
Розкажіть, будь-ласка, чим принципово різниться ваш проект від даного фруму?
Принципово нічим.Це регіональний проект. Акваріумістика у Львові дуже погано розвинута, а реклама тут заборонена. Писати проякийсь магазин чи товар - зразу б'ють .
Не допёр, а причём тут ЧаПи?Если просто поюзать, как оно делается, то и сам в свободное время люблю помучить настройки, а развивать новое в надежде создать нечто своё, то вроде, как по проторенной дорожке идёте товарищ, не ново..........
не зрозумів до чого тут настройки.
Что Вы можете предложить, чего нет на http://www.aquaforum.kiev.ua/forum?
То що є у Львові ніколи не буде в Києві і навпаки.
Охват Марьян
05.12.2007, 20:27
2.5. Запрещается:
— пропаганда сторонних сайтов и любых форумов, размещаемых в них (только в случаях, когда необходимую информацию невозможно получить на данном форуме)
Ничего личного. Так, просто навеяло... На Аквафоруме, как и во всей стране, в последнее время стало модно строго придерживаться буквы Закона и ссылаться на него.
Писати тут про магазини, товари, послуги, гуртки, консультаційні центри в одній гілці не доцільно, а розкидати по всьому форуму немає змісту ( новачкам всерівно лєнь зайти у "пошук".
Я хоть і дотримувався "букви закону" і писав тільки по темі маю 2 карточки тому, що у модератора був поганий настрій (ІМХО).
Кстати, если сравнивать слова АКВАРІУМІСТІВ и АКВАРИСТІВ, то українська мова аж на 23% "компактніша за московський діалект" (10 букв разделить на 13 Опять же, ничего личного...
Поясніть, що Ви розумієте під "АКВАРИСТІВ".
Чебурген
05.12.2007, 20:36
Поясніть, що Ви розумієте під "АКВАРИСТІВ".
Это не ко мне. Это к nature.
Охват Марьян
05.12.2007, 21:49
nature : Якщо слово " АКВАРИСТІВ" таке ж як і "Kyjiv" то можете не відповідати
тернеция
05.12.2007, 21:57
А почему Вы, Охват, цитируете Правила на русском языке? Пишите на украинском!
Охват Марьян
05.12.2007, 22:08
Не зрозумів де ?
Якщо маєте на увазі допис №8 і №9 то це питання задані мені і перекладати не бачу змісту
pogorelly
06.12.2007, 01:52
сударыня ТЕРНЕЦИЯ.
не убиенный недостаток ваших постов - отсутствие цитирования поста на который вы реагируете. пост №4 "Ого! А клятым москалям дверь закрыта? )))" это реакция на 1 и 2 пост Марьяна или на 3 пост про акваристику? от вас узнал что МОСКАЛИ - КЛЯТЫ но почему "дверь закрыта"?
в поисках синогастромизонов я тайванские сайты с гигероглифами облазивал.
немножко иначе с постом № 12. пан Марьян во всех своих постах НЕ цитирует правила ДАННОГО форума, по какому то неведомому недоразумению писанные по русски. Правила преступно не перевел и процитировал на язіке оригинала пресловутый ЧЕБУРГЕН, к нему ваш вопрос а не к Марьяну. Он цитирует посты ФОРУМЧАН языком оригинала. Для чего переводить посты? вам удобнее читать по украински?
надеюсь перешутили этот момент и расслабились.
що стосується порталу.
1. Якщо є ентузіаст - головне не заважати. Хай втілює ідею.
2. Беззаперечний позитив проекту - регіон та електронна бібліотека.
3. Якщо місцеві модери будуть працювати із завзяттям як зараз - забанені можуть тусуватися в порталі.
4. До речі, щось подібне є у Шєрємєтьєва - якось аквахаус ком уа. і нічого. комусь і він потрібний.
УСПІХІВ
тернеция
06.12.2007, 02:14
Пан pogorelly!
Вы, видно, не обратили внимания на значок " )))" после моего предложения, означающий улыбку и недогрызли меня насмерть по чистой случайности. О том, что русские для украинцев - "кляты москали", я узнала, только переехав сюда из России. Украинцы для русских "клятыми" никогда не были! Мне удобнее читать на родном языке - русском, украинский я понимаю в тексте, но отвечать на нем не могу. Поэтому писать на Львовском форуме для меня невозможно. Так что приветствуйте 100% экономию места!
Охват Марьян
06.12.2007, 08:13
О том, что русские для украинцев - "кляты москали", я узнала, только переехав сюда из России. Украинцы для русских "клятыми" никогда не были! Мне удобнее читать на родном языке - русском, украинский я понимаю в тексте, но отвечать на нем не могу. Поэтому писать на Львовском форуме для меня невозможно.
З правил Львівський форум акваріумістів:
2.МОВА ФОРУМУ:
2.1 Прийнятими мовами ведення дискусій є українська та російська мови (виключення — як і у всій літературі букву "Е-е" можна замінити на "Э-Ё").Використання інших мов у цьому форумі є порушенням Правил. Назви темам рекомендуємо давати українською мовою.
2.2 Дозволяється, як єдиний виняток, публікація цитат (із зазначенням джерела) іншою мовою, за умови, що ці цитати належним чином виділені засобами форуму (тег [*****] ) і до них долучається щонайменше стислий переклад українською чи російською мовою.
П.С. У Львові поважають людей інших національностей, в нас живе до 20 % (разом) Росіян, Вірмен, Грузинів, Євреїв та інших. Всі жителі Львова привітні люди. Відраза і незхвалення викликають тільки окремі політики і організації (наприклад "єврасійський союз молоді")
pogorelly
06.12.2007, 10:49
Пан pogorelly!
Вы, видно, не обратили внимания на значок " )))" после моего предложения, означающий улыбку и недогрызли меня насмерть по чистой случайности. О том, что русские для украинцев - "кляты москали", я узнала, только переехав сюда из России. Украинцы для русских "клятыми" никогда не были! Мне удобнее читать на родном языке - русском, украинский я понимаю в тексте, но отвечать на нем не могу. Поэтому писать на Львовском форуме для меня невозможно. Так что приветствуйте 100% экономию места!
уважаемая оленька. значки то я заметил, я просто не понял в контексте чего "клятые" и "двери" возникли. из за того что аквариумистику в акваристику натур переименовал? ну так у меня есть своя версия названия этого хобби - фишефилия, фишмания, декоративное рыборазведение.
Что касается кто кому "клятый" и кто кому "пархатый", и кем там являются украинцы для русских -я не спец, это к затулину и лужкову.
главное чтобы украинцы для русских не стали чеченцами. :)
Флорастим
06.12.2007, 11:22
Хлопці, залиште тему національностей! Для даного форуму вона є небезпечною.
Cтосовно національного питання хочеться багато сказати, але тут не можна.
Стосовно того, що запропонував пан Мар"ян:
1. там у вас незареєстрованим користувачам не те що літературою користуватись не можна, а навіть форум читати. Ну це неввічливо, багато хто зайде, плюне і вийде.
2. ви практично повністю скопіювали цей форум, може хоч би колір поміняли?
3.
Писати тут про магазини, товари, послуги, гуртки, консультаційні центри в одній гілці...
Нещодавно десь тут звучала пропозиція звернутись до пана адміністратора з проханням створити розділ "Львівський клюб акваріумістів" в якому можна було б писати про все те що ви пропонуєте в різних гілках, водночас всім буде зрозуміло, що питання стосуються конкретного регіону.
4. дуже велике прохання, зі сльозами на очах, до всіх, якою б мовою ви не писали, пишіть грамотно....
Братці , ну чому ви на хлопця накинулись ?
Створив свій проект , от і добре , людина ділом зайнята.
Хто хоче той реєструється ( реєстрація безкоштовна :) ) , хто не хоче на клавішу давить і всі проблеми.
Потрібність не потрібність , життєздатність проекту покаже час.
Кожен має право на вираження своїх творчих потуг.
там у вас незареєстрованим користувачам не те що літературою користуватись не можна, а навіть форум читати. Ну це неввічливо, багато хто зайде, плюне і вийде.
я так і зробила, хіба що не плювала :)
І я теж за "Львівський" розділ на аквафорумі.
сударыня ТЕРНЕЦИЯ.
не убиенный недостаток ваших постов - отсутствие цитирования поста на который вы реагируете. пост №4 "Ого! А клятым москалям дверь закрыта? )))" это реакция на 1 и 2 пост Марьяна или на 3 пост про акваристику? от вас узнал что МОСКАЛИ - КЛЯТЫ но почему "дверь закрыта"?
в поисках синогастромизонов я тайванские сайты с гигероглифами облазивал.
немножко иначе с постом № 12. пан Марьян во всех своих постах НЕ цитирует правила ДАННОГО форума, по какому то неведомому недоразумению писанные по русски. Правила преступно не перевел и процитировал на язіке оригинала пресловутый ЧЕБУРГЕН, к нему ваш вопрос а не к Марьяну. Он цитирует посты ФОРУМЧАН языком оригинала. Для чего переводить посты? вам удобнее читать по украински?
надеюсь перешутили этот момент и расслабились.
що стосується порталу.
1. Якщо є ентузіаст - головне не заважати. Хай втілює ідею.
2. Беззаперечний позитив проекту - регіон та електронна бібліотека.
3. Якщо місцеві модери будуть працювати із завзяттям як зараз - забанені можуть тусуватися в порталі.
4. До речі, щось подібне є у Шєрємєтьєва - якось аквахаус ком уа. і нічого. комусь і він потрібний.
УСПІХІВ
Костя ты же сам через раз пишеш то на русском,то на украинском и это почему то никому не мешает.Я свободно говорю и читаю на обоих языках, но писать мне сложнее на украинском,т.к. я его учил только в школе (этот не мешает читать художественную литературу на украинском) и в нашем регионе практически не услышиш украинскую речь,так зачем мне напрягаться и писать на украинском ,тем более что перекаверкаю половину слов,если лььвовяне меня прикрасно понимают по русски и мы свободно находим общий язык.Это я к тому что мне не интересен форум с такими ограничениями,всему должна быть мера.
pogorelly
06.12.2007, 19:52
Костя ты же сам через раз пишеш то на русском,то на украинском и это почему то никому не мешает.Я свободно говорю и читаю на обоих языках, но писать мне сложнее на украинском,т.к. я его учил только в школе (этот не мешает читать художественную литературу на украинском) и в нашем регионе практически не услышиш украинскую речь,так зачем мне напрягаться и писать на украинском ,тем более что перекаверкаю половину слов,если лььвовяне меня прикрасно понимают по русски и мы свободно находим общий язык.Это я к тому что мне не интересен форум с такими ограничениями,всему должна быть мера.
поэтому у охвата ЛьВОВСКИЙ портал. не в этом проблема. я просто не опнял как из безобидных постов последовал пусть и шутливый но вывод про закрытые двери и т.д.
окремо. Марьян тримайся. критика теж часто густо на користь
Чебурген
06.12.2007, 20:05
Правила преступно не перевел и процитировал на язіке оригинала пресловутый ЧЕБУРГЕН
Гы, а в чём моё преступление? Про собственную пресловутость я уж молчу, обзывайтесь на здоровье :)
Лично я абсолютно не против Львовского Форума и того, что Марьян тут о нём упомянул. Но как ни странно, это противоречит Правилам данного Аквафорума, которые я процитировал, скопировав на том языке, на котором они на данном Аквафоруме выложены. И рискнул сделать это для того, чтобы простая ссылка на Львовский форум не переросла в противопоставление его и данного форума, а уж тем более языка, на котором Львовский форум написан. А определения "аквариумистика", "акваристика", "фишефилия", "фишмания" сути нашего общего увлечения не меняют. Если не ошибаюсь, Федор Михайлович Достоевский гордился, что придумал одно новое слово в русском языке (может легенда, может так и есть). Так давайте, что ли, объявим конкурс на синонимы слова "аквариумистика"? :)
А ещё один аквафорум (Львовский), думаю никогда не помешает :)
Всем спасибо.
Охват Марьян
06.12.2007, 22:42
1. там у вас незареєстрованим користувачам не те що літературою користуватись не можна, а навіть форум читати. Ну це неввічливо, багато хто зайде, плюне і вийде.
Це тільки 5 і 6 грудня в зв"язку з переходом на інший режим безпеки а до того і від 7 грудня всім користувачам дозволений вхід читання і пошук на форумі.
2. ви практично повністю скопіювали цей форум, може хоч би колір поміняли?
Скрипти форуму vBulletin є стандартними по замовчувані, якщо Ви хочете вибрати інший стиль то на нижній панелі є випадаюче меню з написом " Обычный стиль"
П.С. читайте новини порталу.
Братці , ну чому ви на хлопця накинулись ?
Створив свій проект , от і добре , людина ділом зайнята.
Хто хоче той реєструється ( реєстрація безкоштовна ) , хто не хоче на клавішу давить і всі проблеми.
Потрібність не потрібність , життєздатність проекту покаже час.
Кожен має право на вираження своїх творчих потуг.
Спеціально знайшов для Вас статистику форумів про акваріуми:
Україна - 9 форумів з 300 користувачів
Росія - 49 форумів з 300 користувачів
Всі користувачі активні - тобто писали в останій час ( по замовчувані 30 днів)
а, якщо це було тимчасово, тоді перепрошую, успіхів вам у роботі. і всеж, чим особисто вам не подобається ідея створення "Львівського" розділу на цьому аквафорумі?
Охват Марьян
06.12.2007, 23:05
я так і зробила, хіба що не плювала
І я теж за "Львівський" розділ на аквафорумі.
Література є власністю форуму і адміністратор може дозволити користуватися нею тільки тим хто погодився з правилами і буде її лише переглядати . Вільне розповсюдження в інеті заборонене законом.
Гы, а в чём моё преступление? Про собственную пресловутость я уж молчу, обзывайтесь на здоровье
Лично я абсолютно не против Львовского Форума и того, что Марьян тут о нём упомянул. Но как ни странно, это противоречит Правилам данного Аквафорума, которые я процитировал, скопировав на том языке, на котором они на данном Аквафоруме выложены. И рискнул сделать это для того, чтобы простая ссылка на Львовский форум не переросла в противопоставление его и данного форума, а уж тем более языка, на котором Львовский форум написан. А определения "аквариумистика", "акваристика", "фишефилия", "фишмания" сути нашего общего увлечения не меняют. Если не ошибаюсь, Федор Михайлович Достоевский гордился, что придумал одно новое слово в русском языке (может легенда, может так и есть). Так давайте, что ли, объявим конкурс на синонимы слова "аквариумистика"?
А ещё один аквафорум (Львовский), думаю никогда не помешает
Ви зайдіть на Львівський форум акваріумістів (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/index.php) і знайдіть, що я там зкопіював з Українського форуму акваріумістів. Я не збираюсь виходити на всеукраїнський рівень - це регіональний проект а не замовлення чи бізнес проект.
Охват Марьян
06.12.2007, 23:17
а, якщо це було тимчасово, тоді перепрошую, успіхів вам у роботі. і всеж, чим особисто вам не подобається ідея створення "Львівського" розділу на цьому аквафорумі?
Для створення розділу "Львівський клюб" треба мати той "клюб" а окрім мене і "Немо"(модератора на Львівський форум акваріумістів) більше не бачу бажаючих бодай щось зробити для розвитку акваріумістики у Львові
Причин багато можете ще тут подивитися
ТУТ (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum/showthread.php?t=16569&page=4)
ТУТ
(http://www.aquaforum.kiev.ua/forum/showthread.php?t=16539)
ТУТ (http://www.aquaforum.kiev.ua/forum/showthread.php?t=16198)
І ще багато чого просто нема бажання шукати
І перечитайте тему від початку щоб не задавати зайвих питань будь-ласка.
Це тільки 5 і 6 грудня в зв"язку з переходом на інший режим безпеки а до того і від 7 грудня всім користувачам дозволений вхід читання і пошук на форумі.
Я і раніше робила спроби зайти, але без реєстрації мені не вдалось прочитати ні однієї теми. Сподіваюсь, з часом це зміниться.
Література є власністю форуму і адміністратор може дозволити користуватися нею тільки тим хто погодився з правилами і буде її лише переглядати . Вільне розповсюдження в інеті заборонене законом.
Я не збиралась вільно розповсюджувати власність форуму :) Хотілось просто подивитись на сайт і вирішити, чи варто там реєструватись :)
Владимир Гришакин
11.12.2007, 17:19
Хочу просто сказать.
Культура общения на форуме оставляет желать лучшего!
Мар"ян не ображейтеся але можу лише сказати КГ/АМ
Як на мене то створений ресурс є просто копією aquaforum.kiev.ua
Навіщо робити то що вже є ? хочете створити щось своє аутентично львівське - прошу дуже - навідь можу допомогти. А наразі я просто бачу що Ви пробуєте пропіарити себе як "крутого знавця акваріумів"
Де є опис львівських магазинів зоотоварів, де відгуки про продівців на краківському ?
Де є адреси фірм та приватників що можуть виготовити акваріум на замовлення ?
Де є якісь спроби об"єднати львівську громаду ?
Нічого того в Вас немає, а натягати інформацію з подібних ресурсів в викласти на свому інтернет ресурсі може навідь школяр який більш-менш розібрався в ІТ.
Жжешь не падецки, но ф тему!!! Сколько я уже видал на своем веку попыток создания Львовского клуба или ассоциации. А тут вот новая. Очевидно форум должен идти за действиями, а тут вначале дествия не получаются. Тем более что с подачи Марьяна собрались на пиво, а он сам так и не пришел. Очередной Мыльный пузырь....
Охват Марьян
12.12.2007, 23:08
Як на мене то створений ресурс є просто копією aquaforum.kiev.ua
Що є зкопійоване з aquaforum.kiev.ua.
хочете створити щось своє аутентично львівське - прошу дуже - навідь можу допомогти
Давно прошу.
Що є зкопійоване з aquaforum.kiev.ua.
як вже написав Вам в приват - Ви просто скопіювали структуру розділів зробивши незначні зміни. Як на мене то створювати копію вже розкрученого ресурсу і адаптація його для меншої аудиторії - марна справа. Тому хочу ще раз запропонувати просто попросити адміністратора створити тут львівський розділ а не створювати копію в домені lviv.ua
Давно прошу.
Мої контакти - в мене в профілі. Найкраще в аську.
Можно было бы стиль форума взять другой, не такой как здесь. В инете полно шаблонов, можно скачать. Или вобще другой движок форума, не vBulletin а Инвизион, к примеру. А так да, похож на этот выходит.
Охват Марьян
16.12.2007, 11:24
Вик@ - читайте допис №25 .
А движок vBulletin є найпотужнішим і найбезпечнішим, а також багатофункціональним.
Mykhaylo
16.12.2007, 18:39
Я конечно не спец, но Invision Power Board ИМНО намного функциональнее
Я конечно не спец, но Invision Power Board ИМНО намного функциональнее
Полностью соглашусь. Админка Invision Power Board в работе намного удобнее. А как для самого пользователя обсолютно одинаково какой движок.
Еще считаю что стиль самого сайта должен сочитатся со стилем форума, тогда они кажутся единым целым.
тернеция
16.12.2007, 21:55
А я по наивности думала, что главное - общение, информация, содержание...
Охват Марьян
17.12.2007, 09:05
Полностью соглашусь. Админка Invision Power Board в работе намного удобнее. А как для самого пользователя обсолютно одинаково какой движок.
Еще считаю что стиль самого сайта должен сочитатся со стилем форума, тогда они кажутся единым целым.
А Ви пробували адмінку vBulletin® 3.6.7 ?
А Ви пробували адмінку vBulletin® 3.6.7 ?
нет. только vBulletin v3.5.2
просто другая версия, неужели они кардинально отличаются?
Львівський Форум акваріумістів (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php)
Нормальний сайт нормальний форум!
На мое имхо форум Invision Power Board планий на оф сайті е тільки тіал або демо версія краще взяти phpBB він безкоштовний і
адин панель хороша
Охват Марьян
19.01.2008, 12:50
На мое имхо форум Invision Power Board планий на оф сайті е тільки тіал або демо версія краще взяти phpBB він безкоштовний і шадлони можна самому робити або скачати
Що Ви хочете сказати цим дописом:confused::confused::confused:
Mykhaylo говорив що Invision Power Board краще ніж vBulletin але Invision Power Board планий а vBulletin безкошовний і багатофункціональний
phpBB і адмінка добра и движок супер
Mykhaylo
19.01.2008, 21:15
Invision Power Board платний зараз - раніше також був безкоштовним.
А що краще, що гірше - питання релігійне :)
Охват Марьян
19.01.2008, 21:50
Mykhaylo говорив що Invision Power Board краще ніж vBulletin але Invision Power Board планий а vBulletin безкошовний і багатофункціональний
phpBB і адмінка добра и движок супер
Всі названі тут форуми є платні!!!
Адмінки легкі у використанні як у Invision Power Board так і в vBulletin.
Проте якщо глянути глибше у движки то можна все зрозуміти та легко розібратися що краще.
П.С. А взагалі ми тут повинні обговорювати Львівський форум акваріумістів (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php)
ну тоді вибач що ми обговорюемо не Львівський форум акваріумістів
а движки
Охват Марьян
20.01.2008, 12:39
Та я і не ображався :)
Форуми ( Львівський форум акваріумістів
(http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php) і http://aquaforum.kiev.ua/forum/чимось схожі але всі вони різні !
на цьому форумі нема того що е там, там нема що е тут :)
Охват Марьян
02.02.2008, 18:50
Львівський форум акваріумістів.
Доданий новий розділ Аквамагазини регіону. (http://www.aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=42)
де описано адреси магазинів Львова, Луцька, Івано-Франківська, Тернополя також збираємо інформацію по Львівській області.
наверное начнем делить аквариумы по национальности? я русский ! ну и что из этого?я в течении недели общаюсь по тел с MSNc из Львова(он НАСТОЯЩИЙ любитель своего хобби) и ОЧЕНЬ ЕМУ БЛАГОДАРЕН И НЕ ТОЛЬКО Я!!!!!!! Куда смотрят модераторы на подобные сообщения ?
Охват Марьян
02.02.2008, 19:19
Нєєє.... двері відкриті для всіх. Кому на якій мові зручно той на такі й може писати ми ж розуміємо один одного :) .
Доречі на форумі можна вибрати мову меню :
Українська
Російська
Олександр Бешлега
07.02.2008, 14:48
Куда смотрят модераторы на подобные сообщения Тернеция сама всю жизнь прожила в России, это она над собой шутит.
Львівський форум акваріумістів.
Доданий новий розділ Аквамагазини регіону.
де описано адреси магазинів Львова, Луцька, Івано-Франківська, Тернополя також збираємо інформацію по Львівській області.
Хм, випадково надибав на огляд луцьких магазинів, який скопійований в тому числі з моїх постів на board.lutsk.ua... можна було хочаб попередити, що використовуєте мою інфу. мені її не шкода, але неприємний осадок залишився.
Ще й скопіювали з помилками - приписали Бойченка до Луцька чомусь і написали про магазин, який закрився більше як пів року тому :(
Тернеция сама всю жизнь прожила в России, это она над собой шутит.
ну если так то -:010:
Охват Марьян
07.02.2008, 19:08
Хм, випадково надибав на огляд луцьких магазинів, який скопійований в тому числі з моїх постів на board.lutsk.ua... можна було хочаб попередити, що використовуєте мою інфу. мені її не шкода, але неприємний осадок залишився.
Ще й скопіювали з помилками - приписали Бойченка до Луцька чомусь і написали про магазин, який закрився більше як пів року тому :(
Інформацію мені надали, на "Луцьку дошку" зайшов сьогодні вперше тепер розумію чому інформація про ПП "Бойченко" надали, як з Луцька.
Якщо Ви дозволите то інформація залишиться і поставлю посилання на Вашу тему, якщо ні - то видалю.
Прошу вибачити за непорозуміння.
тернеция
07.02.2008, 23:02
Шучу!:) Понял один Александр.
VKabanov
07.02.2008, 23:17
Уважаемые форумчане!
Марьян занимается благим делом дополнительно пропагандируя и раскручивая аквариумистику во Львовском регионе. Это плюс для украинской аквариумистики в целом. Распространение подобной информации хоть и запрещено правилами данного форума, но все-же полезно (стоить пересмотреть правила). В любом случае будут развиваться те инф. ресурсы которые регулярно посещают и дополняют.
На сегодня сравнивать Львовский и всеукраинский ресурс можно разве что по цветовой гамме и названиям веток. Время покажет какой форум выживет. Пока обсуждать нечего. Для себя на львовском сайте я ничего не нашел (к сожалению)
Охват Марьян
08.02.2008, 18:30
Для себя на львовском сайте я ничего не нашел (к сожалению)
Що Ви хотіли знайти на регіональному ресурсі :confused: в мене і в думці не було боротися з Українським Форумом акваріумістів.
Распространение подобной информации хоть и запрещено правилами данного форума :confused: ? ? ?
Олександр Бешлега
08.02.2008, 19:00
Распространение подобной информации хоть и запрещено правилами данного форума, но все-же полезно (стоить пересмотреть правила). В любом случае будут развиваться те инф. ресурсы которые регулярно посещают и дополняют.
Любые правила имеют исключения. Я никогда не запрещал рекламировать ресурсы, цель которых не самоутверждение автора путем сбора чужой инфы без спроса, а развитие информационного сервиса для аквариумистов.
vadim_vadimovich
08.02.2008, 19:27
Предлагаю собрать базу данных по Львовско- Польским спекулянтам !!! Народу интересней было бы, что предлагает Львов и языкового барьера не было. Когда заходишь к вам в магазины все говорят по украинскому, достаешь деньги все переходят на русский.
Предлагаю собрать базу данных по Львовско- Польским спекулянтам !!! Народу интересней было бы, что предлагает Львов и языкового барьера не было. Когда заходишь к вам в магазины все говорят по украинскому, достаешь деньги все переходят на русский.
Таке саме у нашого східного сусіда: самим газ потрібен, адже більш ніж половина території федерації негазифікована, в самих газовидобувних регіонах не всі селища мають газ, а як показала Европа купюри - танець живота демонструють, аби купили газ і дали грошей на "ножки Буша".
Гроші - великий визначник сутностей, у тому числі й людських...
Бізнесмен, продавець має знати багато мов, бо це збільшує можливість заробітку - нічого поганого в цьому нема. А от грабувати, вганяти у жебрацтво місцеве населення, яке спрадавна жило у газо-нафтоносних регіонах - то зовсім негуманно.
Нещодавно у Львові я бачив продавця - чоловік років 60-ти у зоомагазині біля ратуші. Що дивно - він взагалі української не розуміє. І нічого, на бідуючого не схожий.
Можливо це він так запопадливо з вами на радном нарєчіі говорив.
А от у Симферополі місцеві жителі на українську перед потенційними клієнами не переходять. Як глухонімі перед "бандьоравцамі" ковром стеляться, на мигах розмовляють, на пальцях ціну показують, думаючи, що ті їх "нарєчія" не розуміють, аби на квартиру стали.
Ви про необхідність переходу на мову співбесідника не сумуйте, дехто скоро на китайську змушений буде перейти, документи на ієрогліфах справить або вчитиме чеченську чи татарську, щоб у разі якщо зупинять - мати можливість пояснити "куда слєдует і с какой целью".
vadim_vadimovich
09.02.2008, 10:58
Извините Украинского языка не знаю, приходиться писать на русском. Я не националист и не скинхад. Если серьезно всей Украине было бы интересно собрать информацию про Львовских поставщиков. Очень много товара и рыбы проходит через Вас, много рыбы Вы можете достать.
Охват Марьян
09.02.2008, 15:58
Извините Украинского языка не знаю, приходиться писать на русском. Я не националист и не скинхад. Если серьезно всей Украине было бы интересно собрать информацию про Львовских поставщиков. Очень много товара и рыбы проходит через Вас, много рыбы Вы можете достать.
Предлагаю собрать базу данных по Львовско- Польским спекулянтам !!!
Чесно? Нема у Львові спекулянтів.
Товар 90% замовляють у Харкові і Одесі, Рибу 60% в Одесі. Решту риби вирощується в нас, З Польщі возить тільки Ігор (магазин "Сера") рідко і підзамовлення (малавійців і трошки комерційної рибки, ехінодоруси).
Охват Марьян
09.02.2008, 16:06
Нещодавно у Львові я бачив продавця - чоловік років 60-ти у зоомагазині біля ратуші. Що дивно - він взагалі української не розуміє. І нічого, на бідуючого не схожий.
Він є директором цього зоомагазину понад 30 років і чудово розмовляє на українській мові.
Когда заходишь к вам в магазины все говорят по украинскому, достаешь деньги все переходят на русский.
Так Ви українські гроші витягуйте :)
Чесно? Нема у Львові спекулянтів.
Товар 90% замовляють у Харкові і Одесі, Рибу 60% в Одесі. Решту риби вирощується в нас, З Польщі возить тільки Ігор (магазин "Сера") рідко і підзамовлення (малавійців і трошки комерційної рибки, ехінодоруси).
А чому не згадали Бодю і Андрія з краківського ? Андрій ще нічо - хоч розуміє що продає а Бодя барига-баригою. А магазин на південному ? теж з Польщі основна маса риби.
Але в основному всі возять "базовий набір" - ну продають так само.
Охват Марьян
09.02.2008, 16:52
А чому не згадали Бодю і Андрія з краківського ? Андрій ще нічо - хоч розуміє що продає а Бодя барига-баригою. А магазин на південному ? теж з Польщі основна маса риби.
Але в основному всі возять "базовий набір" - ну продають так само.
Брати у Польщі були 1 раз в вкінці жовтня і 1 раз на поч. грудня. Привезли тільки "золотих" (відхід яких 50%) і трошки комерційної (пангасіус, акулій бала і т. п.) і польських ліків - ціна в яких ....
А на Південному хто возить з Польщі?
Практично всі власники кіосків-магазинів: брати Андрій і Богдан, Руслан, Ігор, Богдан Лаба -- їздили в поляндію за рибкою. Наразі (місяця 2) ситуація на кордоні поганенька, і тому вони перестали так часто туди ганяти. Ігор має крім цього можливості замовити рибку у Чехії. Орест Веселівський їздив з Толіком за дискусятами. Імовірно через рік з'явиться норм дискус у Львові.
Та додайте проблеми з візами. Польща вже в шенгені. А 35 євро за одноразову візу це вже не так просто. А багаторазові не відкривають толком поки що. Спростять оформлення віз стане легше. Сам сьогодні з Андрієм говорив. А з іншої сторони чому всі хто розводить будь-яку рибу не може про себе сказати десь на форумі і простіше буде жити всім і покупцям і продавцям. Майже у кожній вітці "Ауу шукаю тето тето...".
Марусёна
10.02.2008, 10:36
А з іншої сторони чому всі хто розводить будь-яку рибу не може про себе сказати десь на форумі і простіше буде жити всім і покупцям і продавцям. Майже у кожній вітці "Ауу шукаю тето тето...".
Я тоже так думала - отчего бы не собрать инфу по разводчикам? Так вот 99% одесских разводчиков не сидят в интернете. Да, они знают о форуме, но общаются-встречаются они на базаре.
Охват Марьян
10.02.2008, 12:32
Багатьом із розводчиків я говорив про такий проект, більшість з радістю спийняла такий хід (так як на "Краківському"більшість вже не може торгувати із-за політики ринку) і обіцяла надати інформацію але на новорічні свята є, так званий, пік продаж і багато хто не тільки розводить рибу а й клеїть акваріуми, тому думаю скоріш за все інформація буде десь в кінці лютого. Є кілька фірм які не дозволили подавати їх інформацію тому їх нема в розділі Аквамагазини регіону. (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=42)
Не треба засуджувати Львівський форум акваріумістів, що він трохи копіює цей форум навпаки треба підтримати ідею автора! Ви скажіть а скільки в Україні акваріумних форумів, мало, їх можна порахувати на пальцях (я знаю лише 3 форуми), а в Росії їх дуже багато і всі практично однакові.
Якщо Ви дозволите то інформація залишиться і поставлю посилання на Вашу тему, якщо ні - то видалю.
Прошу вибачити за непорозуміння.
без проблем, просто ссилки на джерела інформації залишайте.
Завжди сумно коли "расейський шовинизм" перемогає і втручаєься в справу(акваріумну),яка навпаки повинна обєднувати зацікавленних людей.А державну мову треба знати і поважати.Я більше 10 років прослужив в Криму ,і навідь татари коли з ними спілкуєшся державною мовою чудово розуміють і відповідають.А аква завжди обєднувала людей в цілому Світі тільки "старший брат" ніколи не хоче порозумітися.
Охват Марьян
06.03.2008, 17:27
В розділі куплю, продам (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=33) є цікаві пропозиції по рослинам.
vadim_vadimovich
06.03.2008, 23:18
Сообщение от vadim_vadimovich
Извините Украинского языка не знаю, приходиться писать на русском. Я не националист и не скинхад. Если серьезно всей Украине было бы интересно собрать информацию про Львовских поставщиков. Очень много товара и рыбы проходит через Вас, много рыбы Вы можете достать.Тема закрыта или я не прав?
Охват Марьян
07.03.2008, 09:09
Тема закрыта или я не прав?
Тема не закрыта, только вопрос :)
Аквамагазини регіону. (http://aquaforum.lviv.ua/forum/forumdisplay.php?f=42)
vadim_vadimovich
07.03.2008, 09:33
Кстати что с границей??? На всей Украине нет Моря, как обстоят бела у Вас.
Охват Марьян
07.03.2008, 09:44
У нас морская аквариумистика плохо развита и заказы бывают очень редко, все покупаем в Киев-Днепропетровск.
Из Правил Форума:
2.5. Запрещается:
Ничего личного. Так, просто навеяло... На Аквафоруме, как и во всей стране, в последнее время стало модно строго придерживаться буквы Закона и ссылаться на него.А почему это законопослушание не провилось в отношении "пропаганды" харьковского форума? Сейчас уже и не найду, да сюда зашёл случайно, но оно было.... Ничего личного..... Так навеяло... Случайная двустандартность... Но. говорят, случайность это только лишь неосознанная закономерность....
Странній юмор, судя по личной моей с ней переписке..... :);)
Охват Марьян
15.03.2008, 18:52
Шановні читачі/учасники даної теми, давайте не обговорювати особисті якості форумчан тут. Тема створена у відповідному розділі форуму та ще й за згоди адміністрації. Назва "Львівський форум АКВАРИСТІВ" була розглянута але не одобрена (після поради з філологом).
Шановний КОКАН Ви написали 3 дописи у темі і ніодним словом не прокоментували Львівський форум акваріумістів, як регіональний ресурс.
Чекаю пропозицій, відгуків і зауважень від учасників щодо Львівського форуму акваріумістів (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php)
Пробачте. Я так, взагалі, потеревенити... Справа в тім, що я нічогісинько не розумію у проблемах регіональних інтернет ресурсів, нерозуміюсь а ні на вебдизайні, а ні на програмуванні, чи що воно там... То що я можу прокоментувати? Але це виходить як з тернецією, якщо я цього не розумію, як вона української мови, то що мені вже і висловитись не можна?
Щоб зробити Вам бодай щось приємне скажу таке:
Якщо форум виконує хочаб частину з того, для чого Ви його створювали то варто це продовжувати. Незважаючи на деструктивну, та некорисну критику, але прислуховуючись до розумних порад. Нажаль я нічого розумного в цій спарві порадити не можу.
Ще раз пробачте.
Не знаю, что за посты удалены, но на Вашем месте Марьян, я бы попросил модераторов их восстановить, скандальный топик поднял бы Ваш ресурс до небес:):):):) Шутка, а теперь серьёзно: то, что вы создали нечто своё, дай Бог Вам здоровья, но обсуждение на этом форуме Вашего, ходит по грани неприличия и рано или поздно может взорваться:), что видимо немножко:) случилось, обсуждайте свой ресурс на нём же, желающие его посещать с удовольствием будут давать свои мысли Вам в пользу.
Tarik_Nikita
17.03.2008, 15:22
Всі ми багато говоримо: "за" чи "проти", "поганий" чи "хороший", але все що можете зробити то інших пообсуждати. Скажіть будь-ласка, противники Львівського форума, хтось з Вас зробив чи намагався, чи намагається зробити щось подібне???... як то кажуть: "Говорити (не хочу вживати інше слово) не мішки носити".
Взагалі, Львівський форум для мене, як для львівянина, унікальний в тому, що з нього можна почерпнути інформацію , зумовлену особливостями нашого регіону.
А щодо розміщення інфи про Львівський форум особисто я нічого в цьому протизаконного не бачу. Це не реклама і не цензура (п. 8 ч.1 ст.1 закону України "Про рекламу", ст. 15 Конституції України), крім цього, форум не носить жодного комерційного характеру.
З повагою, Тарас
Tarik_Nikita
17.03.2008, 15:24
До речі, дізнався я про Львівський форум, саме з цього форуму, за що всім дуже вдячний!code69
Скажіть будь-ласка, противники Львівського форумаА из чего вытекает это умозаключение? Кто противник? Я? Да двумя руками за! Но не стоит расхваливать свою хату, находясь в гостях. А по поводу нечто подобное, повторюсь, есть, как мне кажется, замечательный форум и тратить время на посещение другого и тем более задумываться, что там хорошо, а что плохо, увольте.
Tarik_Nikita
17.03.2008, 17:08
1.А из чего вытекает это умозаключение? Кто противник? Я? Да двумя руками за!
2.Но не стоит расхваливать свою хату, находясь в гостях.
3.А по поводу нечто подобное, повторюсь, есть, как мне кажется, замечательный форум и тратить время на посещение другого и тем более задумываться, что там хорошо, а что плохо, увольте.
1. Такий умовивід витікає із вище написаних повідомлень цієї теми.
2. Всі ми маємо однакові права як учасники цього форуму і неправильного говорити, що ми в гостяг, а ви вдома. Тут один варіант з двох - для всіх.
3. Право вибору кожного з нас.
2. Всі ми маємо однакові права як учасники цього форуму і неправильного говорити, що ми в гостяг, а ви вдома. Тут один варіант з двох - для всіх.
Понял одно, чтение между строк Вам доставляет удовольствие:confused:, наслаждайтесь:):):)
Охват Марьян
18.03.2008, 01:01
Львівський форум не створювався для того, щоб виходити на рівень Всеукраїнського, він завжди буде маленьким розділом цого ресурсу. Це регіональний інформативний ресурс з можливістю обговорення магазинів, товарів місцевого рівня, домовлення про зустрчі, фото учасників і їх акваріуми. Заплановані ще 2 великі регіональні розділи :)
Tarik_Nikita
18.03.2008, 11:39
Понял одно, чтение между строк Вам доставляет удовольствие:confused:, наслаждайтесь:):):)
:confused:
Охват Марьян
17.05.2008, 21:54
Статистика роботи.
-----------------------------------------------------
11.05.2008р пройшло шість місяців від початку роботи "Львівського порталу акваріумістики"
Статистика порталу:
61 зареєстрованих користувачів;
8134 унікальних відвідувачів (з 1 ІР адреси);
38269 відвідувань.
Статистика форуму:
153 зареєстрованих користувачів;
244 опублікованих теми;
2067 дописів;
13325 унікальних відвідувачів (з 1 ІР адреси);
87305 відвідувань.
Рекорд одночасного перебування - 77 відвідувачів
Найпопулярніший розділ "Барахолка"
Найбільше переглядів "Прісноводні акваріуми учасників форуму"
19.07.2008, 21:37
Доповнення:
додано ЧАТ з висвітленням дописів у темах і створенням нових тем.
додано Аркади (забавки) на укр. мові.
додано цікаві конкурси.
Деталі на Львівський портал акваріумістики (http://aquaforum.lviv.ua/forum/index.php)
Охват Марьян
06.08.2008, 16:26
Конкурс на краще акваріумне фото "Аквафото серпень 2008" приєднуйтесь.
Деталі конкурсу тут (http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=373)
Охват Марьян
03.09.2008, 19:12
code44
Львівський розділ на аквафорумі (http://aquaforum.kiev.ua/forumdisplay.php?f=316)
aquascape
25.10.2008, 13:12
Чи можливо об'єднати реєстрацію, бо трохи напрягає два рази реєструватись.
тернеция
25.10.2008, 20:12
Ничего сверхстрашного - это надо сделать только один раз. :)
Чому не можу зайти на форум?((
Охват Марьян
23.04.2013, 19:37
Форум вже працює у звичному режимі. Приносимо свої вибачення за тимчасові незручності!
З вчорашнього дня не можу зайти з різних компів, різними броузерами - явна біда якась ?
Мені говорили що у вашому регіоні є великий любитель сомів коридорас, не підскажете чи дійсно є такий ? :)
KoSmOS, mavr-v (http://www.aquaforum.ua/member.php?u=8038)
andrewdor
13.01.2015, 13:13
Хочу поскаржитись на дії модераторів на Львівському форумі.
п. Мар`ян, якщо ваша ласка, то зверніть увагу на роботу Ваших працівників чи хто вони є, я не дуже розбираюсь у ваших відносинах.
Люди які слідкують за порядком на форумі, не повинні переходити на особистості і використовувати свої повноваження, для зведення власних рахунків.
На форумі зібрались люди які цікавляться акваріумістикою, і спілкуються між собою. Люди є різні за характером, звичками, віком і т.д.
Модератор може зробити зауваження, чи заблокувати користувача, але це треба робити з повагою до людей. Не потрібно принижувати та просто зневажати користувачів, та їх права.
Мене заблокували на форумі вже 2 рази перший раз на тиждень, другий раз на місяць, за те що я написав у відповідь на допис модератора.
Оби два рази я не робив ніяких порушень, але на мі допис в темі, модератор вирішив назагал вісміяти мене перед всіма. Якщо Ви не згідні з моїми дописами, то напишіть мені в приват, я готовий особисто прийняти до уваги і пояснитись. Нажаль такого права в мене не було.
На мою спробу пояснити модератору, свою позицію мене поставили в блок на 30 днів.
Якогось шансу виправдатись чи взагалі звязатись з керівництвом, і обговорити правильність чи правомірність дій модератору мені не залишили.
Така поведінка модераторів, приводить до небажання користуватись Вашим форумом.
Якщо мій випадок одиничний і вам не шкода втрати хоча б одного з користувачів, то Ваша ласка, якщо аудиторія всеж такі Вам важлива, то раджу зробити на форумі розділ, де заблокований корустувач міг би пояснитись та отримати відповідь керівника.
Охват Марьян
14.01.2015, 10:41
andrewdor, перебування на нашому форумі передбачає вміння прочитати правила і виконувати їх. Правила однакові для всіх і згідно них модератор видає порушення. Термін блокування визначається автоматично, згідно накопичення порушень. В темі(згідно правил), де Ви можете попросити роз'яснення адміністратора на дії модерації від Вас зауважень не було, а сперечатись з модератором чи обговорювати його дії в інших гілках форуму заборонено(згідно правил), і це на будь-якому форумі. Створення додаткових акаунтів на форумі також заборонено, за будь-яких обставин. Є гарне прислів'я: "не плюй в колодец, пригодится воды напиться".
mazapura
14.01.2015, 14:10
Охват Марьян, лист так і не прийшов ((
mazapura
14.01.2015, 15:43
Охват Марьян, дякую! Усе стало на місця! ))
Здравствуйте львовчане! Может быть не в тему, поэтому извиняюсь. Мне нужны звездчатые анциструсы подростки, взрослые красные неоны, родостомусы, королевские тетры и кладофора ( по каждой позиции до 50 штук). Отправлять не надо, просто передать моему знакомому в вашем городе. Если у кого есть прошу сообщить координаты.Заранее благодарю.
Добрый день Всем!
Подскажите пожалуйста каким транспортом можно добраться до Львовской птички с ул. Володимира Великого. И В какой день лучше туда поехать?
Львівський пташиний ринок знаходиться на Краківському базарі, краще їхати в суботу, але боюсь, будете розчаровані. Нажаль не можу підказати номер маршрутки. Їдьте в центр, до оперного театру, звідтам пішки 10хв.
Serpentarius
18.04.2015, 12:03
Шановне панство!
Навіщо ваші негаразди переносити на цей ресурс? Невже не можна домовитися при зустрічі - адже ви знаходитеся в одному місті.
Спілкуйтеся скільки завгодно, але дуже прошу робити це більш спокійно та поважно - ми всі різні, хоча й займаємося однією справою.
Дуже дякую за розуміння.
Охват Марьян
18.04.2015, 15:26
Serpentarius, тут тема про Львівський форум акваріумістів. Ми готові вислухати кожного і якщо у когось є негативні відгуки, то значить десь є недопорозуміння. Кожен, хто вважає, що його за щось неправильно покарали, може отримати роз'яснення. Якщо є пропозиції по покращенню роботи форуму, то ми їх також готові вислухати, як тут, так і у відповідній темі на Львівському форумі.
Serpentarius
18.04.2015, 15:40
Мар'яне, я не заперечую. Спілкуйтеся, вирішуйте. Але дуже прошу, щоб потім скарг не було. Якщо можна, спробуйте це робити так, щоб не було ображених.
Я просто відреаагувала на скаргу
Noe, Большое спасибо!
Нашли легко птичку.
Но такой птички я не ожидал увидеть!((
Желаю развития вашей птичке!
Охват Марьян
21.04.2017, 17:47
Радий повідомити, що новим керівником Львівського клубу акваріумістів обрано - Віталій Мазуренко (mavr).
Третья виставка живородки во Львове "Барви гуппі ПЛЮС" на финишной прямой
Підготовка акваріумів Третій день.
https://youtu.be/nvEPriFsaOk
С 13.05 ждем гостей
segasupermega
29.05.2017, 12:14
Добрый день хочу приобрести L181,L340редов, желательно вуалевые желательно малька друг буду в июле во Львове тел.для связи по Вайберу 972508953661
Охват Марьян
22.10.2023, 17:43
Львівський форум акваріумістів припинив своє існування та видалений назавжди!
steals81
15.11.2023, 23:16
Марьян, а чому форум припинив існування? Начеб-то колись (я в Вас постійно був активним учасником по 2018 рік) був дуже розвинений з немалою аудиторією...
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010