Показати повну версію : 10.02.2014 о 22:10 Україна! Креветка Caridina Cristal BLACK.
ЛОТ - Креветка Caridina Crystal Black - клас А,В - власного розведення-розмір 10-12 мм-10 штук-дивимся фото.
Лот для новачків-потренуватись на нищих дешевих класах,але це потомство від класу SS,тому в потомстві можна буде отримати креветку вищого класу.
405818 405819
Старт - 50 грн.
Крок - 5 грн.
Завершення аукціона-понеділок 10 лютого о 22:10
контрольний час-5 хв.
Оплата на картку Приват банка або Райфайзен.
Відправка по Україні в термобоксі- потягом або автобусом ( в "розумний" час доби 10:00-22:00)- за рахунок переможця.
Відправка в міста,з якими немає прямого сполучення,можлива автобусом або потягом - курьєром через ЛЬВІВ,АБО,якщо переможець має знайомих в містах,з прямим сполученням-за рахунок переможця.
ВСІМ ВДАЛИХ ТОРГІВ!
Старт є!)
Хто бажає приєднатись до торгів?)
sirenatv
08.02.2014, 11:37
Холодно ще, щоб приєднуватися до торгів )))
Хто ще приєднається до торгів?)
Холодно ще, щоб приєднуватися до торгів )))
Не волнуйтесь, Ксения упакует креветок, как ребенка....
Кто хоть раз видел ее упаковки, все поймет
Не волнуйтесь, Ксения упакует креветок, как ребенка....
Кто хоть раз видел ее упаковки, все поймет
Ко мне коробка как приехала, я думал мне кг 10 креветок передали.
g.sasha, Саша,якщо вже берете червоного кристала SSS,то беріть і блека SSS,а не А,В,щоб не понижати клас креветки,а повишати.)
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=172857
g.sasha, Саша,якщо вже берете червоного кристала SSS,то беріть і блека SSS,а не А,В,щоб не понижати клас креветки,а повишати.)
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=172857
Я только за! Но жена мне потом сделает такой класс :025:, что я сам стану креветкой по цвету как сакура или кинг-конг.
АП!)
Лідирує g.sasha, зі ставкою 100 грн
Хто дасть більше?)
Завершення аукціона уже сьогодні!)
Кому креветки?
sirenatv
10.02.2014, 12:00
Криля в упаковке уже получал. Ехали двое суток и темпуратура уже была на пределе. Если бы не упаковка, то погибли бы.
А сейчас на улице температура гораздо ниже.
Так что лучше я подожду тепла и не буду рисковать.
Но жена мне потом сделает такой класс , что я сам стану креветкой по цвету как сакура или кинг-конг.
пройденый этап......
в міста,з якими немає прямого сполучення,можлива передача курьєром через ЛЬВІВ-вартість послуг кур'єра 50 грн.-за рахунок отримувача.
АБО, якщо переможець має знайомих в містах,з прямим сполученням,які зустрнуть і передадуть.
До завершення аукціона 23 хвилини!
Робим ставки!
ЗАЛИШИЛОСЬ 5 ХВИЛИН ДО ЗАВЕРШЕННЯ.
ЛІДЕРОМ залишається g.sasha, зі ставкою 100 грн.
Лідерство перехопив Тернопіль на останніх секундах!)
народ взагалі щось не воює....
я так розумію ці вже мої....
kisa, Тарас Вітаю з Перемогою!)
чекаєм завершення інших аукціонів,тоді пишу в приват!)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010