Показати повну версію : МАЛОСЕМЕЙКА НА 140 л
самка петуха, пецилия солнечная, пецилия голубая, оранда красная и оранда красная шапочка. Карликовый красный рак .Сколько самок с самцов данных рыб можно поселить вместе, банка 140л.
приму в дар растения))
ПО МЕРЕ ПРО.ЧТЕНИЯ ТЕМЫ КОНЕЧНЫЙ РЕЗУЛЬТАТ ПОСЕЛЕНЦЕВ БУДЕТ В ШАПКЕ ТЕМЫ
на данный момент решено:
ПОПУГАИ РЭД ПАРРОТ - пара
АНЦИТРУС- 3-5 хвостиков
chelovek_73
19.02.2014, 22:15
Якщо будуть оранди то думаю штук з десять і то треба потім коли підростуть відселяти декілька штук. До них ще якісь соми підселити наприклад коридарасів (57 шт), торакатумів (3 шт), анцитрусів (5 шт). І потужна фільтрація.
Ну общем эти рыбки ужывутся вместе? И посколько хвостов данных особей оптимально закупить?
Сомиков позже куплю
chelovek_73
19.02.2014, 22:27
Та уживуться вони звісно. Тільки солянка буде трошки. Оранди великі ростуть при нормальному годуванні і підмінах і фільтрації хорошій. Поки беріть з чотири аранд (по дві різних видів), а краще один вид якийсь. Півнів туди не раджу взагалі. Якщо буде там самець то буде бити всіх. Пецилій можете брати по десять штук кожного виду. А сомів краще брати відразу щоб підбирали корма.
Запускати рибу не відразу всіх, а поступово по 2-4 шт за один запуск і з інтервалом в тиждень. Біобаланс ьреба щоб почав працювати нормально, а будете мати проблемс якщо всіх відразу запустите.
И вот не знаю может за место самки петуха пару Целующихся гурами посадить..... Можно их в общягу ?
chelovek_73
19.02.2014, 22:28
По живородках з десяти штук 6 самок і 4 самця в самий раз.
chelovek_73
19.02.2014, 22:32
Ці гурамі теж великі виростають. Зрозумійте, що все залежить від кінцевого розміру дорослої риби. Тоді скорочуйте чисельність іншими видами. А якщо все буде в підлітковому віці то потім відселяти будете. Живі рослини будуть? Якщо так то звертаю увагу що оранди будуть їх хавати. Растюху треба з жорсткими листками брати анубіас наприклад ну або ще якісь з цього плану.
Запуск планирую после 2 недель как залью воду. Растения. Пару улиток.
chelovek_73
19.02.2014, 22:36
Коли стартанете то відразу можна запустити пару пецилій 2-3 шт для запуску балансу. Кондиціонери якісь булете застосовувати? Раджу Сера нітрівек - суперовий препарат через добу можна заселяти риб. Але так як я писав вище по декілька штук в тиждень шоб плавно.
Пецылий 15 хвостов (10самок 5самцов)
Гурами целующихся 2 хвоста
Оранда красная 3 хвостика.
И не более 3х сомиков. Вот где-то так )
Думал без кондиционеров обойтись. Посмотрю на цены может и раскашелюсь
chelovek_73
19.02.2014, 22:46
Сера нітрівек приблизно 60 грн за 50 мл. Річ бомбезна. Зато можна скоротити на очікуванні запуску риб. Я ним користуюсь постійно коли запускаю акви в клієнтів.
Ну вроді як нормально по кількості. А ця кількість пецилій одного виду чи двох? Пецилії беріть різних видів Варіатуси і Макулатуси вони між собою не схрещуються.
Мне на 140л хватит 50мл? А вот пецилий думал двух видов, тех что упамянул ранее, сейчас вашых посмотрю....
Ну и как вариант уменьшить их количество и докупить ещо каких нибудь ярких парочку..
Приветствуется банка с разноцветными рыбками
chelovek_73
19.02.2014, 22:58
В мене є тільки Гавайська Варіатус. Гарна пецилія. Подивіться в гуглі варіатуси і макулатуси і виберіть собі. Ще меченосці гарні є, але якщо з пецилією тримати то тільки з пецилією варіатус.
На ваш аквас 50 мл хватить.
Пожалуй остановлюсь на своем выборе, солнечная и голулубая по 3 самки и по 2 самца
chelovek_73
19.02.2014, 23:15
Пецилії гарні. Тільки вони вроді перехрестяться і в подальшому буде колірний каламбур. Але якщо вам це не критично то все нормально.
chelovek_73
19.02.2014, 23:16
По орандах зауважте - багато жруть і багато вибачте сруть!!!
Кондиционер куплю 40 гр а времени реально много экономит.
Что посоветуете по растениям?
Будет каряга, камни и фон с возмижностью высадки зелени НА СТЕНКУ типа от этого
На счёт уборки проблем нет, главное чтоб глаз радовалсяи рыба не болела, а все остальное бытовуха)
На счёт скрещивания подумаю, спс что предупредили
chelovek_73
19.02.2014, 23:37
Фон класний. Самі робили чи купляли?
Саме головне плавно і невелику кількість риб запускати за раз навіть при використанні Сера нітрівек. Так час економить і користь.- бактерія корисна.
Ще одне правило - голодна риба здорова риба! Звісно на голодному пайку не тримати, але без фанатізма. Акуратно і тоді проблем не буде.
Данный фон взят из сети, в планах сделать что-то подобное. В целях маскировки фильтра коряга будет в итоге как бы одно целое с фоном (из фона торчать так сказать) вот думаю балкончики сделать Под мох или небольшые кустики зелени
chelovek_73
19.02.2014, 23:44
Я навіть не знаю, що вам порадити щ рослин. Оранди будуть їсти... потрібно підгодовувати ряскою, роголистником.
Вам садити щось з жорсткими листками... Анубіас я вже писав, а більше... може хтось ще щось порадить. Мож криптокорини якісь, але листки жорсткі...
chelovek_73
19.02.2014, 23:46
Оранда не дасть моху рости... Фільрт я би радив наружний каністровий або навесний.
Фильтр AquaEl TurboFilter 1000.
Думаю вполне достачно,,,
На счёт оранд и ихнего аппетита к растениям нужно подумать. Жена их присмотрела, вообще банка на подарок жене))
Хотелось бы и травки конечно, ну это обсудим...
Оранды Под вопросом!!!
chelovek_73
20.02.2014, 00:01
Подумайте. Є багато інших гарних видів риб наприклад скалярії гляньте. Їх вам 2-3 шт можна посадити. Внутрішній фільтр буде робити сильний оборот води. Подивіться і прикиньте шоб риби в ньому не плавали постійно борючись з течією. Це теж не є гуд!
Думаю самодельная флейта по всей длине трех стенок устранит эту проблему.
Скалярии расматриваю как крайний вариант.
Для начала попробую подобрать орандам какую нибудь траву
chelovek_73
20.02.2014, 00:12
Флейта добре. Тільки аж по трьох сторонах занадто. По дній задній думаю в самий раз.
Удачі вам в пошуках.
Карликовый красный рак ужывется с ними при наличии укрытий?
chelovek_73
20.02.2014, 00:19
Раків ніколи не тримав, але думаю що якісь нори, трубки треба. Можна креветку макробрахіум. Вони невеликі.
Креветок точно нет, вот рака можно,если можно Под одну крышу осадить с ними
chelovek_73
20.02.2014, 00:30
Я не вірю шо макробрахіумів нема на продаж. Це проста і поширена креветка!!! Поселити можна. Дивіться не переборщіть, зробите солянку. Краще поступово підсиляти. А згодом знайдете і креветку.
Вы не так поняли, креветок я не хочу!
И скорее всего от золотых прийдется отказаться, а пецылий оставить один вид. Чтоб не смешывались.
Итого имеем:
ГУРАМИ ЦЕЛУЮЩИЕСЯ- пара
ПИЦИЛИЯ- 10 хвостиков
АНЦИТРУС- 3-5 хвостиков
Карликовый рак- 3-5 особ
Как вариант добавить:
меланотения босмана- 5 хвостов,
chelovek_73
20.02.2014, 07:17
Можливо я шось не так поняв. Тоді пецилій можна добавити ще 5 шт і з 5 коридорасів вони невеличкі, але трудяги. Подивіться на коридорас блек Венесуела.
Жена просит крупных разноцветны рыб. Чтоб аквариум был насыщенным цветами. Пусть даже количество рыб сократится до минимума.... Не страшно
Попугаи с орандами и телескопами уживутся?
Ёжык, какие попугаи? пульхеры или ред паррот
Привет) те что на фотке. У нас в магазине кстате есть такие
Жена влюбилась в аквариум который на Челентано стоит, вот грит сделай и мне такой
chelovek_73
21.02.2014, 20:46
Ёжык, wket, правильно запитав... Які цихліди??? Остання фото це цихлазома чорнополоса. Ше та зараза!!! Повірте шо всім вашим кольоровим рибкам попугаї і чорнополосі в пару днів забацають загробне царство. Пульхери можуть бути як варіант. А чорнополосих і попугаїв в жодному разі...
Все мимо!!!
Новый состав, попугаи рэд паррот - пара
И думаю кого ещо
chelovek_73
21.02.2014, 20:48
Ви не робіть солянку в акві! Краще візьміть різної живородки і яскраво і ніхто нікому не заважає!!!
Але діло ваше. Щоб потім не було сліз що хтось когось загриз чи ще щось.
Может к папугаям голубого дельфина....
Кстате вот фото все жывут вместе
Невкоем случае! Хочется подобрать жителей для долгой дружной совместной жызни, пусть их будет и не много главное чтоб жили! А на счёт жывородки то я не против но жыне не прикажеш, вот влюбилась она в этих попиков, что поделаеш
chelovek_73
21.02.2014, 22:14
Так попугаї і чорнополоски разом жити будуть без питань. Але коли останні підуть на нерест то повірте мерво зроблять!!! В акві буде комендантська година... Якщо бажаєте то явам вишлю по смішній ціні дві-три готових пари чорнополосих цизлазом, нерестяться!!! Вони по свому теж прикольні. Тільки живі рослини рости там вже не будуть бо при нересті чорнополосі роблять траншеї для малька. Потрібно ще організувати якісь гроти, труби, кокосові горіхи і т.д.
Я ваше предложение обдумаю, запуск планирую на середину апреля, если что то мы договоримся.
Сколько можно запустить на 140л чернополосов с парой попугаев и пятью анцитрусами?
chelovek_73
21.02.2014, 22:22
Думай скоріше бо хочу їх збагрити. Треба акву звільнити.
Дело в том что я сейчас в Москве приеду через полтора месяца
chelovek_73
22.02.2014, 20:00
Трошки довго... ну якщо я ці дорослі пари десь збагрю то маю ще близько 50 штук малька в розмірі до 2 см. Тому будуть. Але можливо і дорослих ще застанете.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010