Показати повну версію : Вишневий сад, 31,5л
Всім привіт. Пропоную вашій увазі початок життя нового невеличкого мікросвіту.
• Акваріум: 31,5л, Dennerle NanoCube 30х30х35 см;
• Грунт: Hagen Fluval Shrimp Stratum
• Вода: з під крану
• Світло: Aquael Decolight Duo Plant
• CO2: бражка + фільтр сигаретний (з момента запуска, але наніч і інколи в день не подаю)
• О2: по таймеру, коли не світить лампа
• Фільтр: Dennerle Nano External SkimFilter
• Обігрівач: Aquael Comfort Zone Gold 50Вт
• Рослини: на фото
• Живність: Червона сакура, тетра аманда, теодоксуси
З часом буду ще добавляти фотографії в нових дописах.
Фото. Вишні правда пересадив. Поки що акваріум майже пустий після генерального прибирання, одні хеленки і 2 маленьких анцика.
Svyatoslaff
08.12.2014, 18:32
У вас в шапке указаны- червона сакура, а на фото- целый винегрет. Амано не жрут других? Синие- это блю вельвет? где брали синих, если не секрет?
Svyatoslaff
08.12.2014, 18:37
И еще. Это у вас кардиналы? Какую температуру держите? Вода, все так же, из под крана?
Какая температура в аквариуме если не секрет?
tytmoss, Где Отиков брал и по чем ?
Сакура переехала в соседний аквариум на 72л. Сейчас живут тут бою вельвет, Амано, кардиналы, оптики, тетра Аманда и теодоксусы
Температуру не меряю, обозреватель стоит на 28градусов, вода осмос+реплениш. В банке где то 240тдс, при том что заливают 150тдс.
Оттков покупал по 22грн оптом и далеко
Синих брал у следопыта, качество хорошое, Амано никого не жрут, это какое то заблуждение
Svyatoslaff
09.12.2014, 00:01
Какой интересно у вас РН. Кардиналам. по идее. нужен высокий. Давно они у вас, как себя чувствуют? У вас, в двух банках, прямо креветочный зоопарк. :) Класс!
Кардинали в мене 2 неділі, поки що все нормально. Брав креветок не на розвод, а як ви кажете, щоб був зоопарк. Всого по трішки. ПШ не міряв, не має чим.
Я от думаю, що всі розводчики пишуть, що головне стабільні параметри.
От і стараюся придержуватись цього постулату
А какой мох вот на этом фото примотан к коряге ? link (http://www.aquaforum.ua/attachment.php?attachmentid=441490&d=1403843328)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010