Показати повну версію : 06.04.2014 21.00 Эхинодорус Echinodorus "Kleiner Bar (Малый медведь)
Эхинодорус "Малый медведь" (Echinodorus "Kleiner Bar")
где-то 10-15см
Бонус Криптокорина криспатула вар. Балансе
Старт сейчас.
Старт 20гр
Шаг 2гр
Блиц-70гр
Штрафное время 5 мин
Окончание 25.03.2014г, 21.00:025:
Оплата на карточку ПриватБанка.
Доставка за счёт победителя,новая почта .
Alex_rcz
04.04.2014, 04:54
Старт 20 грн. code38
Гарний, міцний ех, але сумніваюся, що це саме "Kleiner Bar". У Ведмедика коріння має рожевий відтінок. Якщо помиляюся, виправте мене.
4 роки був"Kleiner Bar",і це ще діти їх коріння ще в грунті не перебувало.
Alex_rcz
05.04.2014, 05:31
Тише, не стучите....code55
4 роки був"Kleiner Bar",і це ще діти їх коріння ще в грунті не перебувало.
Ви вважаете що коріння рожевіє від перебування в грунті? Ця ознака зумовлена генетично, якраз у діток це видно особливо чітко. В той час як у майже всіх інших ехів коріння біле. Зараз, коли особливо поширилися найрізноманітніші гібриди, визначенне ехів деколи буває проблематичним і повною мірою це стосується "Kleiner Bar". Свого Ведмедика брав у Олега (SON-68), який займається ехами не перший десяток років, є їх знавцем і серед багатьох форумчан користується заслуженою повагою. Тому у його "Kleiner Bar" сумніватися не доводиться. Можливо хтось із знавців втрутиться у нашу невеличку суперечку, буду тільки "за". Не подумайте, що хочу кинути тінь на Вашого симпотичного "вихованця". Як кажуть, ти друг мені, Платон, та істина дорожча! Бажаю Вам успіху та гараздів! З повагою.
дякую спробую ще раз за стильки років уточнити))))
Alex_rcz
10.04.2014, 16:23
Посылка получена, все доехало отлично.
Большое Вам спасибо.
Рекомендую.code60
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010