Показати повну версію : Еритмодуси альбіноси.
Цікаве , як на мій погляд , явище .
Де-кілька років Еритмодуси -дикуни давали нормальне потомство .
А в одному з останніх нерестів появились альбіноси .
На фото нормальні малюки і їх альбіносні брати ...
Ти пишеш що народились,так він не один.Хоча і в тварин і людей народжуються альбіноси.Якось дивився передачу,не памятаю точно країну,но це було в Африці.
Так там полюють на людей альбіносів,особливо на руки,вони їх використовують в шаманстві.От нелюді.Так іх жалко стало,діти альбіноси,які стали жертвами полювання і без руки.Просто жах.
З одного виводка , як мінімум три альбіноси .
Що з ними робити не знаю , мабуть вирощу , але розмножувати не буду .
мабуть вирощу, але розмножувати не буду.
Альбінос це не брак і не гібрид. Я сам байдужий до альбіносiв, але закріпленi альбиноснi форми таких видів, як Параціпри і Принцеси у багатьох любителів досить популярні. Було б цікаво побачити дорослих білих еретмодусов, а розмножити їх тим більше !
З одного виводка , як мінімум три альбіноси .
Що з ними робити не знаю , мабуть вирощу , але розмножувати не буду .
Якщо у виводку не один, а декілька альбіносів - це генетика, а не глюк.
Мутація альбінізму як правило рецесивна (не проявляється на фоні дикого гену, їх усі мають по два). Отже почалась від когось з дідусів-бабусів цих еретмодусів. У батьків (обох напевно) мутація не виявлялась, а в цьому потомстві сила рекомбінації звела мутації докупи (класичний Мендель, якщо мутація в одному гені).
ІМНО: Риба така має інтерес естетичний (на любителя), але напевно варто малька виростити і подивитись, як він виглядатиме... Як правило, альбіноси є менш стійкими до стресів, хворіб ітд, але не завжди.
(Я тримаю параципрів-альбіносів, і вони мають свій особливий шарм.)
Мав можливість бачити це чудо природи в живу , досить гарно виглядають!!!
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010