КПК

Показати повну версію : Оформлення дизайну акваріума

вадим с
26.05.2014, 21:49
Товаріші, хотілося щоб в нашому клубі зявилася тема з дизайну і оформлення акваріумів під різні види риб.
Прочну з себе.Запустив нову баночку,вонв вже пару недільок працює з фільтрацією,а сьогодні привіз камінців і от що вийшло.Хотілось прояснити для себе деякі моменти.Населення буде фронтози,такі невеличкі підліткі,і такіж невеликі подліткі лампрологус лелеупі,а коли трошки підростуть ще буде підселення альтів.Но це тимчасова домівка,к кінцю літа переїдуть в більш просторий дім,а сюди заїдуть трофеуси.
Хотілось би почути може які зауваження,но хотілось прояснити,що я не переслідую зробити біотоп,головне щоб рибі було комфортно і практично,бо акваріум не один.

Swan
26.05.2014, 21:55
Підліткам гіббероз буде комфортно в будь-якому інтерєрі :)
Для них головне кормління і чиста вода .
Дуже сподобалась фактура каменів , і головне що не перевантажено ними, все в міру .
Може завітаю до тебе в гості , буду пару днів у Києві :) code33

вадим с
26.05.2014, 22:04
Дякую Сергію.Мені теж сподопалась фактура,така незвичайна.Та з водою начебто все окей зараз,та і с харчуванням пристосувався.На днях пересажу їх,потім сфоткаю.
Сергій двері мого дому для тебе і твоїх близьких завжди відкрити,так що зателефонуй обовязково.

Корнелия
26.05.2014, 22:38
Вадиме, каміння дійсно дуже гарне, тут навіть без слів. Щодо розміщення його, то на мою думку, зліва все дуже добре виглядає. Я або б продовжила композицію, присунувши праву частину ближче, або просто намагалася б трохи розширити площу, а то як два картузика на полиці :).

вадим с
26.05.2014, 22:51
Мені ліва частина теж подобається,а права не дуже,но справа в камінні виходить кисень.
І ще за камінням будуть стояти дві мушлі для альтів,одна з однієї друга з другої,на передній план я їх ставити не хочу.От і зробив дві композиції.Подивлюсь,може завтра ще трохи камінців візьму,трохи допрацюю,а може зєднаю в одну композицію.Як тобі таке.

Корнелия
26.05.2014, 23:09
Давай, допрацьовуй. Все і так виглядає досить непогано. Ліва сторона ну просто ідеальна, з правою попрацюй. Має вийти ліпше)

вадим с
26.05.2014, 23:26
Утро вечера мудренее.Посмотрим завтра свежим взглядом.Какие камни заменить с правой стороны,а может что то переменится и что то в центр поставлю.Мне тоже нравится но вижу что с левой не все так как хочется.
А потом уже когда рыба заплывет,буду свет подбирать.

myprog
27.05.2014, 11:00
Вадим, а где вы такой песочек брали?

Карача
27.05.2014, 16:38
Мне тоже нравится
Забей))))Нормально получилось,по ходу что то поменяешь.
А вот по центру прямо возле заднего стекла пару маленьких камушков все же положил для создания глубины.
А что со светом не так?Судя по фото самое ОНО.

вадим с
27.05.2014, 19:21
Вадим, а где вы такой песочек брали?

Это песок для фильтрации басейнов,фракция 0,7-1,2мм.
Мешки по 25кг Израиль,фирма http://www.akvariumi.com.ua/

вадим с
27.05.2014, 19:24
Ну вот сегодня немножко добрал камней и переделал правую сторону и добавил в центр,как бы соеденил.Склоняюсь к тому что так и оставлю.Может потом что то поменяю.Третье фото это как было.

mazapura
27.05.2014, 20:24
я замовив у Козітині 0,3-0,8 янтарного кольору - на днях подивлюсь.
фільтраційний є дещо дорожчим

Карача
28.05.2014, 07:49
немножко добрал камней
Продолжу с Вашего позволения)))))
- и подготовил баночку на конкурс биотопов цихлид,причем один из первых)))))

вадим с
29.05.2014, 23:34
Аквариум запустился и сегодня заехали новые жители.Освоились очень быстренько и уже во всю обследуют акваторию.

Карача
30.05.2014, 08:30
Банка выдержанна в патриотических цветах.Зачет.

Swan
30.05.2014, 22:19
Бачив банку наживо , дуже сподобалась :)
Камінь - казка !

вадим с
31.05.2014, 00:02
Бачив банку наживо , дуже сподобалась :)
Камінь - казка !

Дякую Сергію.Сьогодні понабирав ламп і воював з світлом.Вийшло дуже непогано,аж сам задоволений.І в тих банках де трофи теж зробив.
Правда з фронтозами довелось трохи приглушити бо дуже ярко і бачу що їм не досить комфортно було.Щоб не замотувати лампи як деякі роблять,взяв на скло що лежить зверху наклеїв два куска оракла темно синього кольору і дуже непого вийшло,такий мякий колір вийшов і рибам комфортно.І з трофами також гарно вийшло,поміняю камінці і зроблю фото.

Hendrix
12.09.2014, 15:59
Вдалий, на мій погляд, приклад підлогового варіанту: