Показати повну версію : Новичок
Всім привіт. Допоможіть новачку. Хочу замовити акваріум. Чи можливо зробити акваріум під замовлення 80х25х40? Якщо так чи не трісне він від тиску води.І в друга така проблема. В нього дно дуже грязне хоча вода чиста, як не допустити такої ж самої проблемим. Чи можна якось почистити дно без зливання води в цілому акваріумі.
також який потрібен компресор і фільтер. Скільки потрібно грунту? І в друга така проблема. В нього на дно дуже грязне хоча вода чиста, як не допустити такої ж самої проблемим. Чи можна якось почистити дно без зливання води в цілому акваріумі.
Михаил Сергеевич
15.09.2014, 19:41
Я конечно прошу прощения, но может Вам сначала словарь купить :) Вы хоть сами поняли что написали?
Михаил Сергеевич
15.09.2014, 20:26
Smaille, Позвольте сделать Вам комплимент, Вы очень позитивный человек, но увы, Ваше сообщения, которое Вы отправили мне в личку я понял с большим трудом( по крайней мере хочется в это верить что понял) Ну, если не понял, то форумчане поправят или дополнят меня :)
Всім привіт. Хочу зробити купити акваріум під заказ: 80х25х40. Чи не трісне акваріум від тиску води. І в друга така проблема. В нього дно дуже грязне хоча вода чиста, як не допустити такої ж самої проблемим. Чи можна якось почистити дно без зливання води в цілому акваріумі.
А теперь по порядку...
Хочу зробити купити акваріум під заказ
Так Вы хотите купить или сделать аквариум своими руками? Я бы настоятельно рекомендовал бы купить готовый.
Чи не трісне акваріум від тиску води
Если будете делать его своими руками, то Вам виднее. Заводской не должен.
І в друга така проблема. В нього дно дуже грязне хоча вода чиста, як не допустити такої ж самої проблемим. Грязное дно я надеюсь не у друга, а у его аквариума? А можно фото? Просто хочется понимать что имеется в виду под словосочетанием "дно дуже грязне". Как правило, сифонка помогает...
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010