Показати повну версію : Часто гинуть рибки
Вітаю, у мене з рибками постійно повторюється одна і таж проблема. Рибка цілий день лежить на грунті, малоактивна, через 2-3 дні часто гине. Рибки різні даніо, молінезії, скалярії. Можливі варіанти:
- 1. кормлю замороженою дафнією, циклопом. Кубик кидаю в воду де він ї розмерзається.
2. додаю СО2 з лимонки, не більше 3 -4 годин.( можливо травляться парами лимонки?)
3. додаю Удо 3 мл на 100л.( спортилось в результаті травляться ним) хоча зберігаю в холодильнику.
4. акваріум зарозший кучою рослин( кисневе голодування?)
Прошу допомогти, можливо у когось таке було.
она перестает есть ? худеет есть еще какие то симптомы?
она перестает есть ? худеет есть еще какие то симптомы?
Їсти перестає, лежить на дні, схуднути не встигають, 2-3 дні і дохне. Вяла, можна зловити руками. Зовнішній вигляд нормальний, ні наростів, ні вздуття живота. Остання здохла скалярія, день перед тим була активна їла, потім на дно, сутки і code45. Коли здохла рот відкритий, зябри розові приоткриті. Дохнуть молоді, старші інколи виживають, вижила молінезія після 3 дневного лежання на грунті, але зараз ій не дуже мало ість. Не активна.
Если ночью и с открытам ртом то скорее всего нехватка кислороа , отравление
Дякую за відповідь, кисневе голодування- у мене 20 риб на 100літрів? Ладно, буду іти методом виключення, тиждень годую сухим кормом, ніякої заморозки щоб виключити простуду. На ніч компресор. Удо додаю. Побачу чи знов повториться ситуація.
Простуды изза мороженного корма у них не бывает
Я теж так думав, але в неті зявились пости що таке буває. правда не доказано. Я кормлю кормами відомих фірм і все одно дохнуть. Якщо на протязі 10 днів ніхто не ляже на грунт при сухому кормі значить доля правди в простуді від заморозки є!
Андрей 72
11.11.2014, 11:41
Если при кормлении сухим кормом падежа не будет,то виноват будет мороженный корм как корм,но не простуда
Если при кормлении сухим кормом падежа не будет,то виноват будет мороженный корм как корм,но не простуда
Цілком можливо, але не може бути неякісний корм у 2 відомих фірм на протязі вже пів року. Далі якщо б корм був не якісним то загинули більше риб одночасно. А гине 1 рибка приблизно раз на 1-2 тижні.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010