Показати повну версію : Потрібна допомога!!!
Доброго вечора, стикнувся з такою проблемою, вирішив замінити задній зовнішній фон акваріума, бо коли ставив не вигнав весь воздух і появились ямки з воздуху і попала там вода, тепер коли зняв попробував їх почистити на шклі, нічим не вдається вичистити, ні содою, ні лимонною кислотою ні засобами для чистки ванни і миття вікон, пробував скрибком з лезвіям не виходить, може є спеціальна хімія акваріумна щоб вичистити цей наліт або іншим чимось можна почистити порадьте фото додаю
Володя123
30.11.2014, 23:47
горячей водой пробовали???
и на что бил фон посажен??
icetechno
01.12.2014, 03:04
646 растворитель, можно ацетон, но не тот что для смывки лака с ногтей там ацетона вообще может не быть.
На время проведения работы - открыть окна, и смотрите чтобы в аквариум не попало.
перчатки тоже желательно одеть.
Фон був посаджений на гліцерин, посаджений був погано не весь воздух вийшов, ну і коли знімав кришку попадало трошки туди води, просто цей наліт не ощуп навіть не відчувається, пробув засіб для зняття лаку ногтей не помагає мені хтось написав що може це вийшла сода зі скла і вже ніщо не допоможе навіть не знаю що робити
Покрасить черной или темно-синей краской заднее стекло.
icewomen
01.12.2014, 14:31
Похоже на накипь. Попробуйте уксусом.
Оцтом пробував не помагає, замалювати не варіант хочу плівку вже впринципі і придбав, відірвав стару думаю помию а тут така неприємність просто не розумію навіть що це за наліт на оцеп не відчувається і чим відчистити
Цвилюк Андрей
01.12.2014, 15:51
Ацетон
Думаю спробувати вечером ацетоном, правда пробував засобом для зняття лаку не помогло
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010