Показати повну версію : Івано-Франківськ !!!!
якщо на форумі є люди з Івано-Франківська то пишить сюди, хотілось щоб у такому місті був свій клуб акваріумістів, не тільки віртуальний, але і реальний code50. Думаю це було би класно code69 !!!!
OlexandR
06.03.2008, 20:53
Є Івано - Франківськ :) Проти клубу не проти :)
Хто знає якісь цікаві зоомагазини або місця де можна придбати рибок і рослин.... в Івано-Франківську або по області то пишіть їхні адреси, а також можна їх тут обговорювати.
Зоомагазин "Природа" Знаходиться він у центрі Івано-Франківська біля Ратуші.
"Пташиний ринок" по неділях десь з 9-00 ранку до 14-00. Знаходиться коло Центрального Універмагу на критому продовольчому ринку.
Магазин "Пітон" в районі юрфаку Прикарпатського університету (між вул. Шевчека та Мазепи),
"Аквацентр" підвальне приміщення ратуші є виставковий зал, там можна придбати рибу, акваріуми і обладнання...
Магазини "Неон" (Довженка 6, Коновальця 136)
Продовжуйте мою тему і діліться враженнями від покупок в тих магазинах :010:
Олександра
28.07.2008, 17:23
Мені потрібний акваріум на 100л, де б його можна у нас купити недорого і щоб якісно був зроблений??? Думаю, на пташиному ринку пошукати...
Мені потрібний акваріум на 100л, де б його можна у нас купити недорого і щоб якісно був зроблений??? Думаю, на пташиному ринку пошукати...
Зайдіть під ратушею в Аквацентр, там можна замовити банку на потрібний обєм, і в наявності є різні акви. Також по сусідству магазин "Природа".
OlexandR
28.07.2008, 20:02
Ні в якому випадку не рекомендую купувати акваріуми під ратушою. Чому? Тому що там ті ДІДИ говорять ціну яку попало, можуть і загнути, відношення до людей у них ніяке. Можна настрій спортити тільки після того, як у них побувати. У мене знайома в них замовляла акваріум, про ціну не питався, як буде потрібно то можу уточнити. Але скло попалось не зовсім "Чисте" є мікро бульбошки та потертість на склі..не дуже замітно, але звичайно то вже не е те, за що гроші такі платити... На рахунок рекомендаціїї де купупити чи під завлення .. скажу відразу ІДІТЬ В ЗооМагазин ПІТОН (на вул. Гординського). Я там собі замовляв, якістю роботи дуже сильно задоволений, Акваріум мій з 10мм скла обійшовся мені в 460 грн.. За кришку то з ними окремо треба радитися, я сам її собі поклеїв з рекламного ПВХ. Якшо будуть запитання пишіть в АСЮ 7-986-770.
Можливо, під ратушею і бувають проколи. ІМХО сюди вони можуть бути. Радив тому, що мав з ними позитиний довід співпраці. Не подумайте, я до них відношення ніякого не маю. Про "пітон" - трошки дорооватий магазин. Хоча теж є нюанси. От бачив там акву з випуклим склом шириною 1.2м, то вона в Пітоні чуть не на половину дешевша ніж в "Природі", хоч і "природа" рахується дешевший магазин. Мабуть в пітоні старі запаси. Одним словом якщо хочете і дешевше і якісно, то прийдеться побігати. ІМХО краще взяти готвий аквас, бо ти вже ачиш за що плтиш роші. Успіхів!
fishhelp
28.07.2008, 20:57
Ні в якому випадку не рекомендую купувати акваріуми під ратушою. Чому? Тому що там ті ДІДИ говорять ціну яку попало, можуть і загнути, відношення до людей у них ніяке. Можна настрій спортити тільки після того, як у них побувати. У мене знайома в них замовляла акваріум, про ціну не питався, як буде потрібно то можу уточнити. Але скло попалось не зовсім "Чисте" є мікро бульбошки та потертість на склі..не дуже замітно, але звичайно то вже не е те, за що гроші такі платити... На рахунок рекомендаціїї де купупити чи під завлення .. скажу відразу ІДІТЬ В ЗооМагазин ПІТОН (на вул. Гординського). Я там собі замовляв, якістю роботи дуже сильно задоволений, Акваріум мій з 10мм скла обійшовся мені в 460 грн.. За кришку то з ними окремо треба радитися, я сам її собі поклеїв з рекламного ПВХ. Якшо будуть запитання пишіть в АСЮ 7-986-770. Как это банка из 10 ки может столько стоить?. Стекло заказываю на порезке , правда с обработкой, так меньше 700 гривен не стоит. Плюс склейщику нужно заплатить.
OlexandR
29.07.2008, 00:20
Акваріум я замовляв листопад - грудень 2007 року. Не знаю. Ціною був дуже задоволений. Якістю робіт також, досі акваріум стоїть і тьху тьху все в ньому гаразд. Що хочу додати, там той майстер що я з ним домовлявся зі мною узгоджував усі деталі і плани того що і як буде робити. З ним і стікло підбирав, то спочатку він сказав що можна з 6мм... потім з 8мм з 2 стяжками.. + ребра.., а я для перестраховку запитав про 10 мм. В результаті за 2 Тижня мені зателефонували і забрав свій акваріум. правда важкий він вийшов.. проблиматично було його нести додому :) Нажаль я не памятаю, як звуть того майстра, у нього відсутній палець на правій руці.
Добавлено через 12 минут
Можливо, під ратушею і бувають проколи. ІМХО сюди вони можуть бути. Радив тому, що мав з ними позитиний довід співпраці. Не подумайте, я до них відношення ніякого не маю. Про "пітон" - трошки дорооватий магазин. Хоча теж є нюанси. От бачив там акву з випуклим склом шириною 1.2м, то вона в Пітоні чуть не на половину дешевша ніж в "Природі", хоч і "природа" рахується дешевший магазин. Мабуть в пітоні старі запаси. Одним словом якщо хочете і дешевше і якісно, то прийдеться побігати. ІМХО краще взяти готвий аквас, бо ти вже ачиш за що плтиш роші. Успіхів!
Так у ПІТОНІ ДОРОГА ХІМІЯ для води, фільтри та корма. Ще риба. Акваріуми не є дуже дешеві, но і не є дорогі. На рахунок хімії (аквасейф, тетрамін.. і т.д.) то дешевше можна купити у магазині "АКВАРІУМ" ( він в районі "Гранд ринку" що біля "Арсену") Ще там літаратура також є дешева.. , правда вибір малий, но для початківців книжка про хвороби, чим лікувати і як доглядати по 12-20 грн.
На рахунок дешевих та здорових риб можу порекомендувати магазин "НЕОН" (р-н. Великої Кишені). Знаю Власника, знаю звідки возить. Також він торгує акваріумами якоїсь фірми.
На рахунок дешевих та здорових риб можу порекомендувати магазин "НЕОН" (р-н. Великої Кишені). Знаю Власника, знаю звідки возить. Також він торгує акваріумами якоїсь фірми. Там акви Jebo.
Олександра
29.07.2008, 15:45
В "Природі" - по 750грн. Ще походжу, подивлюсь... Хотілось би дешевше...
Відкрився новий акваріумний магазинчик " Золота рибка " заходити потрібно під арку торгового дому "Горизонт" коло колишнього казначейства а сьогоднішнього Приватбанку. Він ше в доробці але є гарний асортимент товару і риби, а також рослин, недорого в порівнянні з іншими нашими магазинами. телефон магазину 8(03422)4-03-66
Незабувайте продовжувати цю тему, можливо хтось знає ще про нові магазини які відкрились або невказані тут
Хтось є на сайті????
Добавлено через 11 минут
Давайте створюємо клуб
я колись вів вже таку тему на http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=270&page=2
я колись вів вже таку тему на http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=270&page=2
Давай її відновимо????
Добавлено через 1 минуту
Давай її відновимо???
Давай її відновимо????
давай code69
Просто нас є десь 5 чоловік які паза форумом спілкуються вживу,переважно на ринку, але іто ми зустрічаємся в різні вихідні як кому виходить, так щоб збирались усі такого ще небуло :)
Олександра
16.10.2008, 20:58
Я тільки "за"!!! Клуб не помішав би)))) І на рахунок Івано-Франківського пташиного ринку - також можна розвинути цю тему!!
це добре нас з кожним разом стає все більше, думаю скоро зможем організувати зустріч code69
Відкрився новий акваріумний магазинчик " Золота рибка " заходити потрібно під арку торгового дому "Горизонт" коло колишнього казначейства а сьогоднішнього Приватбанку. Він ше в доробці але є гарний асортимент товару і риби, а також рослин, недорого в порівнянні з іншими нашими магазинами. телефон магазину 8(03422)4-03-66
Незабувайте продовжувати цю тему, можливо хтось знає ще про нові магазини які відкрились або невказані тут
нажаль цей магазин вже закрився, дуже шкода бо був гарний початок code27
Цієї неділі 21 грудня буду торгувати рослинами: апонегетон хвилястий, перестолистник, валіснерія хвиляста, роголистник, прозерпинака http://linago.hotmail.ru/text/5-6-2.htm#m6 така як на нижній фотці, глосостігма, марсілія, річчія Амано, людвігія повзуча, можливо прихвачу німфею тигрову, індійську папороть та ще деякими...
Запрошую форумчан з інших міст code33
"Пташиний ринок" працює по неділях десь з 9-00 ранку до 14-00. Знаходиться коло Центрального Універмагу на критому продовольчому ринку.
olexa_x9
08.03.2009, 20:41
Давайте створюємо клуб!!!
olexa_x9
08.03.2009, 20:45
code60 Я початківець в даній справі, але вже отримав пару виводків цихлід.
Привіт! офіційний клуб ми ще не створили, але збираємся кожної неділі на "Птічці" критому продовольчому ринку, нас є постійних пару форумчан, такщо приєднюйтесь
8 099 723 55 97 або в асю 438-699-855
запрошую всіх бажаючих до групи "Акваріумісти Івано-Франківщини" http://aquaforum.kiev.ua/group.php?groupid=28
для тих кому цікаво як ми святкували "День Акваріуміста"
http://aquaforum.lviv.ua/forum/showthread.php?t=984
нажаль цей магазин вже закрився, дуже шкода бо був гарний початок і дуже подобався :'(
Магазин знову працює :010:
скажите кто знает виктора из ивано франко продает аулонокара
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010