Показати повну версію : Denerle 30l "Київ"
Аквариум на 30 литров.
- Банка Dennerle 30 L
- Свет Collar AquaLighter 3 Marine 30см black NEW!!!
- фильтр рюкзак FZN-3
- нагреватель Aquarium Systems Newattino -P
- ИБП
- в аквариум засыпано 5 кг кораловой крошки
- 4 кг СРК
( соль использовать буду PRO-REEF 4 кг.)
Засол буду делать с действуещего аквариума.
В фильтре планирую половина бой ЖК, половина сентепон
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14470&pictureid=197823
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14470&pictureid=197822
Аквариум после засола.
Через 3 місяці після засолу помер стромбус.
На даний час з акваріума дістав 1 камінь ЖК. На СРК живут зоантуси. В аквріумі 1 трохус.
andriyk3
29.12.2014, 14:55
Kosss, Вы стромбуса сразу подселяли, после засолки?
олег1975
29.12.2014, 16:05
А ГДЕ КОРАЛЛЫ?
Kosss, Вы стромбуса сразу подселяли, после засолки?
Чувак три месяца бродил по пустыне... умер от скуки...
andriyk3
29.12.2014, 17:02
Чувак три месяца бродил по пустыне... умер от скуки...
Мда.. жаль животину, три месяца без намека на море, белые камни да соленная вода, я такого экстрима еще не встречал. Столько инфы по запуску в сети, надо было хоть немного почитать, поспрашивать.
Доброго вечора. Не зовсім. Корали вже були. Фото розміщу сьогодні. На другому фото акваріуму 1 тиждень.
На даний час в акваріумі 3 вида зоантусів, є маленька проблема, за пів року вони майже не виросли. Зоантуси я не підкормлюю. Світло 12 годин. Тести всі в нормі.
Стромбус був заселений приблизно на 4-5 тижні.
Сьогодні акваріум виглядає ось так:
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14470&pictureid=198270
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14470&pictureid=198271
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14470&pictureid=198272
Приблизно 2 тижні тому почав чомусь заростати. Водорослі схожі на нитчатку.
Сьогодні в акваріумі поповнення:
1.STROMBUS- котрий одразу зарився.
2. ASTRALIUM CALCAR
andriyk3
05.01.2015, 11:00
Kosss, Улиток вам водорослеедов побольше надо, из них трохусов несколько штук обязательно!
На сьогодні в 30 літрах:
2 трохуса
1 стромбус
1 астралія.
В даний час в акваріумі почала дуже сильно розвиватися нитчатка. Що робити. По тестам все в нормі.
andriyk3
08.01.2015, 17:21
Kosss, Ждать, идет созревание, если есть желание то можно и чистить щеткой, пинцетом и т.п. надеюсь свет не сильно ярко светит?
Світловий день 10 годин. Яркість світла 80%
andriyk3
09.01.2015, 12:32
Kosss, а что за диоды светят на 80%, какие спектры?
Морское ивагуми-только настоящий самурай может задумчиво смотреть часами на голые камни.Жесть
В морском акваріумі класно те, що можна наблюдати не лише за коралами але й за різними організмами, котрих в акваріумі вдостол. Лише вірні черві чого стоять. Але й корали є 5 груп зоантусів розміром 3Х3 см.
Давно не обновлялась тема! Как ваше море?
Сказати нічого доброго не можу. Поки був відсутній 2 місяці, відбулося ЧП. В акваріцмі загинули всі корали, що трапилося, зясувати не можу, так як параметри всі в нормі. Стробус та трохуси залишилися живі. На даний час поки в акваріумі відсцтні корали, борюся з планаріями та наростами зелені. Після чого буду заселяти знову.
Чем боретесь с планариями?
Так як планарії також вважаються фотосинтетиками, то боротьба з ними на даний час сама пасивна, а саме так як в акваріумі відсуті корали, то я повністю відключив світло в акварыумы та вже на даний час планарій майже не має.
ВАшему аквариуму уже больше 8ми месяцев, и как то все печально, такое ощущение что он только на стадии запуска :( почему вы кроме улиток никого не заселяете? какой водой делаете подмены?
ТАк. Початок був трохи не вдалий. На своїх помилках вчимося. Були в акваріуме зоантуси. Навіть трохи розросталися. Але з невідомих причин все загинуло. Подмени. Користуюся промисловою системою осмосу з мінералізацією. Підміни роблю 1 раз в 2 тижні по 5 літрів.
nickanya
15.09.2015, 15:16
мінералізацією, а це навіщо в морі?
Мінералізатор, не відключається, у зв'язку зчим користуюся даним осмосом
Поставьте тройник и краник перед минерализатором, с троника шланг и забирайте чистый осмос, можно также (скорее даже нужно) еще колбу и смолу, и получите чистые 000 на выходе.
andriyk3
15.09.2015, 19:49
Kosss, Користуюся промисловою системою осмосу з мінералізацією. Я так понимаю что вся система и подмены были только с этой водой?
Вижу что вы любите наступать исключительно на свои грабли) и по видимому вас, не в обиду сказанно, это устраивает.
На своїх помилках вчимося. Були в акваріуме зоантуси. Навіть трохи розросталися. Але з невідомих причин все загинуло С самого запуска начались проблемы, вы их тут описывали, вам советовали, но проблемы не ушли, и все продолжает погибать. И только после 8 месяцев, случайно мы от вас узнаем о том что вы не имея понятия пропускали воду через минерализатор все это время!
Сколько доступной информации можно найти о том как и для чего используют осмос, как устроин сам фильтр, как его подключить, какие параметры должны быть воды для МА.
П.С. ей богу... завести морской аквариум вложить время, силы, купить понравившееся кораллы.. это погубить... сказать что учусь на своих ошибках.. и продолжать лить воду в лучшем случаи с тдс 30-100ppm. :(
З вами погоджуюся. Та було вирішено на певний термін часу заливати дестильовану воду. У звязку з скорим переїздом, на певний час засиляти аквас по новому не буду, дише підтримувати життя трохусв та стромбуса. На вихідних зроблю підміни 15 літрів дистильованою водою
andriyk3
16.09.2015, 13:03
З вами погоджуюся. Та було вирішено на певний термін часу заливати дестильовану воду. У звязку з скорим переїздом, на певний час засиляти аквас по новому не буду, дише підтримувати життя трохусв та стромбуса. На вихідних зроблю підміни 15 літрів дистильованою водою
Вам же постом выше посоветовали поставить тройник перед минирализатором+обратный клапан надо, и будет у вас отдельно чистая вода для аквариума, зачем вам покупать дистилированную воду если у вас дома есть система обратного осмоса!?
У вас есть карандаш который меряет TDS?
Так як перший блин комом, то на даний час вирішив попрохати порад.
Як Ви розумієте акваріум вже запущений, але пустий. Сьогодні виконав підміну 10 літрів. Вода дестильована+ сіль. Як ви бачили за вище вказаними моїми повідомленнями, то Ви побачити, що акваріум у мене на 30 літрів. Поки нічого нового засиляти на даний час не планую, хочу порадитися на рахунок встановлення помпу течії та боротьби з водоростями. Основна маса водорості пішла, дещо залишилося. Що з ними робити?
nickanya
27.09.2015, 22:37
Сьогодні виконав підміну 10 літрів. , навіщо міняти третину води.
Який дистилят?
Які його параметри.
А краще за все - перезапустіть акваріуи на "правильній" воді і не займайтесь винаходженням колеса в 30 літрах.
Добре як правильно зробити перезапуск акваріума?? Дистильована вода по ТДС метру показує 0
Достать все, засолить по новой воду, старую слить но не выливать, песок промойте, камни отчистить от водорослей в старой воде зубной щеткой(если решите их оставить) а лучше все же ЖК с ним как то "легче" вроде(хотя каждый аквариум на свой лад созревает), и засыпайте песок, камень и вода свежезасоленная, только пусть солиться минимум пару часов а то и больше, я вообще ночь в ведро оставляю с помпой и аэрацией когда готовлю воду.
Пройшов перезапуск акваріума.
Світло поки не вмикається, зовсім.
В фільтрі було покладено синтепон та "Пуріген"
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010