Показати повну версію : Кидали: Danya і Володя123
Доброго дня.
Довго я терпів (майже три місяці) ці знущання над собою у вигляді обіцянь, "завтраків" і т.п. з боку наших форумчан:
Danya (Даниленко Андрей Александрович) з Києва і
Володя123 (Бєляєв Віктор Олександрович) з Дрогобича (живе у Бориславі),
але таки вирішив написати про них, щоб інші не попалися так як я.
Завів я малавійських цихлід і шукав для них фільтр.
Отже, почалася ця історія з покупки фільтра Tetra ex 1200 new у Danya 01.11.2014 р. Я запропонував ціну і він зразу погодився, зсилаючись на те, що дуже терміново потрібні гроші. Того ж дня я перевів 750 грн. йому на рахунок. Він дуже дякував, казав, що якраз вчасно до дня народження.
Через декілька днів питаю де фільтр, він каже, що затягнулося святкування дня народження. Тему про продаж він видалив зразу після переводу грошей, на моє запитання навіщо, він каже нє-нє, я просто закрив, хоча теми ніде нема, але я зберіг скрін його теми (фото додам).
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=198112&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=198112')
І тут почалося: спочатку його визвали в термінове відрядження в Дніпропетровськ, потім він поїхав на схід в зону АТО, потім він втратив роботу і т.д. При цьому він цілими днями сидів на форумі, придивлявся стойку з аквами, запускав креветочник, обмінювався різними акватоварами і ін.
В кінці виявилося, що його жінка винесла фільтр на мороз і він тріснув, причому розлетілася і каністра і голова. Договорились, що віддасть гроші.
Спочатку обіцяв що через тиждень, через два, післязавтра, може ще сьогодні якщо встигне, потім обіцяв віддавати частинами, а потім забив і почався ігнор і тільки після згадування списку людей які дискредитували себе на форумі, він знову почав обіцяти, що на днях все віддасть з врахуванням ціни відносно долара і з компенсацією. Але все залишилось на рівні обіцянок.
Ну що ж робити фільтра нема, значить треба шукати інший і тут 12.12.2014 р. мені в ПП пише Володя123, що має на продаж фільтр Джебо 828 майже новий за 450 грн. і домовляємось про покупку. Перевів йому гроші і чекаю фільтр. На цей раз фільтр прийшов, але тут інша проблема: голова від 828 а каністра від 835 (менша, 3 корзини замість 4 в 828), поломані обидва крани (відламані кінці, що заходять в фільтр)
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199370&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199370') http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199369&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199369') http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199368&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199368')
і нема резинових прокладок між корзинами, не було тонкого шланга, а інший був розрізаний на 3 куски і з тих огризків взагалі неможливо було скласти нормальну систему.
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199371&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=199371')
Він включає "дурачка" і каже, що таку каністру з цим фільтром йому продали в ІМ Аровані і там же не дали резинових прокладок і він думав, що так має бути. Я кажу що у нього ще є один Джебо, там що теж нема. І тут брехня: він каже, що в нього нема більше таких фільтрів, хоча в його темах він пише, що в нього два фільтри Джебо і в цьому може переконатись кожен прочитавши його тему (можливо, що вже підчистив).
Про шланг каже: що можеш собі докупити, він ж недорогий. Про забірник води, що можна ж зробити самому. Про крани: каже, що хотів поскоріше продати фільтр і попросив, щоб жінка помила його і склала (до речі цей як і Danya теж з'їхав на жінку), а вона їх поламала. На моє запитання навіщо вже було висилати, якщо вже бачив що поламані, він каже що підмотав там резинкою для грошей і текти не повинно.
Кажу щоб давав гроші на крани, шланг і прокладки або забирав фільтр назад, сказав що забирає і віддасть гроші.
Історія один в один повторилася, зразу все нормально казав, що віддасть, потім ігнор, не брав трубку або вибивав, не відповідав тут на форумі, потім сказав, що батько в лікарні і всі гроші йдуть туда, але як тільки так зразу. Вже пройшов місяць ігнор продовжується.
Вже не знаю, чи надіятись на повернення грошей, в деякій мірі вже навіть з цим змирився, хоча як кажуть: "Надія вмирає останньою". Може колись і поверну свої гроші.
Дуже надіюсь на підтримку форумчан і на ваш вплив на цих осіб (можливо хтось їх знає особисто і може повпливати на вирішення цієї проблеми).
Danya і Володя123 були мною попереджені про створення даної теми.
До останнього надіявся на мирне вирішення, але їм байдуже.
Вся переписка між нами є в моїх приватних повідомленнях, модератори можуть подивитись, що це все правда.
Дякую.
не фартовый како то ты.угараздело же на двух кидал попасть!админы должны забанить их по ip! ps-на будущее-пользуйся наложкой
в том и дело, когда берешь у клубней 2000+ и 500+ сообщений., хочется думать, что все будет норм
Пипец! Бывают же люди! Вы хоть рассказывайте , как там будет все продвигаться.
ksy-kiev
19.01.2015, 14:08
ZiFed, Нехорошая ситуация.
Сколько раз покупал, не было такого.
А почему перед этим не требовали реальные, подробные фото фильтров?
Ведь если бы были реальные фото этих фильтров, вы бы не купили их.
А если бы были одни фотки, а прислали другой фильтр - 100% осознаное мошейничество с целью завладеть вашими деньгами.
А так, можно лишь обвинить в непорядочности. Преступного умысла нет.
Ведь все они говорят, что намерения кинуть вас не было, что готовы вернуть деньги, свою вину перед вами признают, но.... что-то им (обьективно или субьективно) мешает вернуть вам деньги именно сегодня. А завтра точно вернут.
Черти голимые - одним словом. Изначально и осознано парить некондицию под видом исправного товара, хоть и беушного.
Непонимаю и сильно не люблю таких людей.
ksy-kiev
19.01.2015, 14:44
Він включає "дурачка" і каже, що таку каністру з цим фільтром йому продали в ІМ Аровані і там же не дали резинових прокладок і він думав, що так має бути.
:) ну это бред полнейший.
Если фильтр покупался новым, то на коробке фильтра и в мурзилке ЕСТЬ видовое изображение этих колец с указанием их колличества и место установки + рекомендация смазывать их силиконом, который тоже есть в комплекте.
Или ИМ Арована продает некомплекты? :) Голова от 828-го, канистра от 835-го и без колец на корзинах. Уверен, что нет.
Мда... Ждем администрацию и виновников "торжества".
Володимир Романович
19.01.2015, 20:38
Відгук стосовно користувача Danya - купував в нього з аукціону біошари, все нормально, я оплатив - він прислав... пощастило, чи що?)))
Evgeniy 88
20.01.2015, 12:18
Новая почта. Наложенный платёж.
ksy-kiev
20.01.2015, 22:00
Что слышно о "Великих Комбинаторах"?
А то в теме они стесняются отписаться.
Что слышно о "Великих Комбинаторах"?
А то в теме они стесняются отписаться.
Поки мовчать
Мені цікаво, як Danya збирається віддавати гроші, якщо він цілими днями сидить тут на форумі. Думаю,що живучи в Києві, за три місяці заробити 750 грн. не проблема, було би бажання? Каже, що безробітний, він певно чекає поки його запросять на посаду директора зоомагазину.
Вот я сочувствую конечно, но вот интересно если бы Вам третий фильтр предложили? вы бы тоже деньги перевели? Очень глупо наступать два раза на теже грабли. Надеюсь, хоть часть вернете
Очень глупо наступать два раза на теже грабли
Так другий фільтр мені вислав, тільки поломані крани і некомплект.
Привик я довіряти людям, просто ще не попадалися мені такі.
Через таких і починаєш не довіряти всім.
А, взагалі то, правду колись сказав Г.Гейне: "Чим більше я пізнаю людей, тим більше мені подобаються собаки"
junker90
20.01.2015, 23:55
Очень жаль, так уж у нас люди устроены, не вы первый и не вы последний. Послужит вам уроком, а кто то все равно ответит за то что делает не сомневайтесь...
Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk
vadimmm1979
21.01.2015, 13:00
У Володі купував корягу все пройшло без проблем .Шкода звичайно ,завжди переводжу гроші в надії на порядність форумчан слава Богу завжди все було нормально .Ну і просто так нічого пройде будь яке западло вийде обовязково боком ! Або аква трісне на 1000 тону води і затопить судів на 3 поверхи нижче або біта на голову випадково впаде!) Якби знав їх особисто зламав би ніс .
ksy-kiev
21.01.2015, 14:26
vadimmm1979,
лучше бита :), соседи то в чем виноваты?
Олександр Бешлега
21.01.2015, 18:15
Написал им предупреждение в личку. Ждем несколько дней. Старттопика прошу, если вопрос никак не решится, написать мне в личку.
Володя123
22.01.2015, 11:05
Спасибо всем за понимание!!!
автор теми не написал, что у меня случилось, отец попал в аварию, лежал в коме и все деньги ишли туда + кредит, не знаю чем ето все закончитса,но уже вишел с коми.
автору писал что случилось, писал что деньги верну как смогу.
Володя123,
Сочувствую, не дай бог в это время еще и такие проблемы.Скорейшего выздоровления вашим родным и решения проблем.
Но суть вопроса совсем в другом.
1.Вы человеку заведомо впарили черте-чьто то (в 1-вом посте автора все четко указано )
2.В теме про продажу вами рыбы вам указали про данную тему 19-го числаhttp://www.aquaforum.ua/showpost.php?p=3015443&postcount=45 вы ответили только сегодня после втыка от Бешлеги.
Володя123 автор теми не написал, что у меня случилось, отец попал в аварию, лежал в коме и все деньги ишли туда + кредит
ZiFed Історія один в один повторилася, зразу все нормально казав, що віддасть, потім ігнор, не брав трубку або вибивав, не відповідав тут на форумі, потім сказав, що батько в лікарні і всі гроші йдуть туда, але як тільки так зразу. Вже пройшов місяць ігнор продовжується. Пост №1
Но суть вопроса совсем в другом.
Правильно.
Коли брешуть з самого початку, коли твої претензії ігноруються, коли трубку бере жінка і каже до нього: "знов до тебе той дзвонить", а він бере трубку і вибиває, як можна після цього повірити в щось.
Хоча я виразив свої співчуття і побажав скорішого одужання.
Коли ти чекаєш тиждень, два, три, а він не відповідає ні на дзвінки, ні на листи, просто якийсь безвихідь.
Дуже дякую всім за підтримку.
Володя123
22.01.2015, 12:21
Gooners, Ответил сегодня потому что не било возможности зайти сюда.
ZiFed, я ведь говорил что отдам как смогу, а ви зделали с меня.........
Спасибо! У меня батя присмерти, собирали деньги где могли. понимаю что 450грн не такие уж большие деньги ,но на даний момент и тех нету..((
а ви зделали с меня.........
Питання в тому, навіщо було висилати поламаний фільтр?
Ви ж знали, що крани зламані і некомплект, розкажіть як Вам на Аровані продали такий фільтр.
Батько попав в лікарню пізніше, як би Ви хотіли віддати гроші, то віддали би зразу.
Ответил сегодня потому что не било возможности зайти сюда.
У Danya сегодня в 10.30 похоже так же не было возможности зайти )))
ksy-kiev
23.01.2015, 07:54
У Danya сегодня в 10.30 похоже так же не было возможности зайти )))
Ну его видимо еще очень крепко держит в своих обьятиях "Дед Мороз".
Хотя если ZiFed будет в Киеве, может в гости к нему прокатиться ;)
ksy-kiev
23.01.2015, 08:01
ZiFed, я ведь говорил что отдам как смогу, а ви зделали с меня.........
Никто из вас ничего не делал. Это вы ZiFedа "сделали".
А "деньги отдам как смогу", по факту - никогда.
У меня батя присмерт
Сочувствую.
Но....
1. Это случилось гораздо позже.
2. Не нужно решать свои материальные проблемы за счет других людей, без их ведома и согласия.
3. Создали бы тему о помощи отцу, народ бы помог. А так у вас сейчас репутация "ниже плинтуса". Сейчас вам никто верить. Не будут и дела с вами вести "на доверии".
Олександр Бешлега
03.02.2015, 10:26
Итак, одного занес в список http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=3024833#post3024833
Второй обещал до 5 числа закрыть вопрос. Если не закроет, пойдет следом.
Dr.House
04.02.2015, 23:29
Питання і пропозиція до адміністрації:
Чому не створити на аукціоні "фонд гарантування покупок",як на аукро,наприклад?
Тойсть 10-20грн(вирахувати процент) із кожного лоту продавець,чи покупець(чи сумісно) сплачує в той фонд,якщо когось кидають і він може це довести-йому з нього відшкодовується компенсація.Чи адмістрація форуму не зацікавлена у таких продажах,оскільки співпрацює і отримує гроші за рекламу від магазинів???
Мораль:людина влетіла на гроші,які з неба не впали,а кидалу в чорний список і все,всі щасливі,проблему вирішено?((
І підтекст:а якби купив у магазині все було б ок(якщо повезло б;)..
Питання і пропозиція до адміністрації:
Чому не створити на аукціоні "фонд гарантування покупок",як на аукро,наприклад?
Тойсть 10-20грн(вирахувати процент) із кожного лоту продавець,чи покупець(чи сумісно) сплачує в той фонд,якщо когось кидають і він може це довести-йому з нього відшкодовується компенсація.Чи адмістрація форуму не зацікавлена у таких продажах,оскільки співпрацює і отримує гроші за рекламу від магазинів???
Мораль:людина влетіла на гроші,які з неба не впали,а кидалу в чорний список і все,всі щасливі,проблему вирішено?((
І підтекст:а якби купив у магазині все було б ок(якщо повезло б;)..
А Вам не приходила мысль в голову что это все таки форум аквариумистов, а не коммерческий ресурс??? И думаю что у администрации форума есть более интересные и важные направления работы на данном ресурсе
Еще пару слов касательно автора темы.
Не один раз имел дело с Зиновием, очень порядочный человек.
Кстати тоже продавал ему тетру 1200, вроде остался доволен.
І підтекст:а якби купив у магазині все було б ок(якщо повезло б.. ага, внешник, новый, в магазине. Аквариумистика, к сожалению, для новичков и обновляющихся превращается в элитное увлечение.
Доброго вечора.
Пройшло три тижні, як написав тему.
Володя123 напевно образився, що його внесли в чорний список і більше не заходить на Форум, або перереєструвався під іншим ніком. Зі мною не зв'язувався. Напевно прийдеться купити крани і резинки на корзини і юзати цей фільтр.
Danya обіцяв Олександру Бешлега розрахуватися зі мною до 5 лютого, але нажаль так цього і не зробив. Цілими днями сидить тут на Форумі і я думаю що віддавати борг не збирається. В список його ще не внесли. Може він ще попросився на деякий термін, хоча його обіцянки продовжуються вже четвертий місяць. Чесно кажучи, не думаю, що він збирається віддавати. Напевно перереєструється під іншим ніком і на тому ця історія закінчиться.
Ще чекаю, ще надіюсь.
ksy-kiev
08.02.2015, 21:12
хоча його обіцянки продовжуються вже четвертий місяць.
Лицо пора поправить.
Чесно кажучи, не думаю, що він збирається віддавати.
Будете в Киеве, обязательно посетите его. Найти - не проблема.
Напевно прийдеться купити крани і резинки на корзини і юзати цей фільтр.
Постучись к Светлане (Lanochka) пришли запчасти на фильтра Джебо.
Есть и патрубки головы, и краны, и колечки, роторы, оси, прокладки головы. Все есть.
очень печально :( получается что можно кинуть человека а потом перерегистрироваться под другим ником и все! считаю что нужно банить таких по полной, на всегда.
ZiFed советую при посещении нашей столицы найти данных личностей и поправить фейс, можно еще пару форумчан из местных прихватить, например ksy-kiev думаю не откажет. Таких уродов надо наказывать раз и на всегда.
ksy-kiev
09.02.2015, 15:35
например ksy-kiev думаю не откажет
не откажу, но :025: делать должен сам топикстартер :)
Dr.House
09.02.2015, 21:39
А Вам не приходила мысль в голову что это все таки форум аквариумистов, а не коммерческий ресурс??? И думаю что у администрации форума есть более интересные и важные направления работы на данном ресурсе
Зараз кругом один комерційний ресурс)Якби форум був не вигідним,він би не існував,як ви цього не розумієте?
Уявіть,що ви продаєте/купуєте фільт за 1000 грн,вам впреться та 10-20грн?А із таких внесків назбирався би цілий фонд гарантування покупок,люди б не втрачали тисячі,а лише 10-20грн...але то таке,куди там мені малому і зеленому вас і адмінів вчити,мене простіше закидати камінням чи забанити)
ksy-kiev
09.02.2015, 22:04
Dr.House,
Я в свое время на одном из автофорумов предлагал сделать "Касса взаимопомощи". Для одноклубников. Даже правила и регламент прописал.
Жаба всех задавила.
Но как только случалось дтп - вспоминали.
Но от одного я не мог, застраховаться, от злоупотребления и мошейничества.
Там нас в клубе человек 500. Все друг друга знаем. Но и то риск был.
Основная проблема была в поручительстве. Никто не хотел ручаться и отвечать (финансово) за других.
А здесь и подавно. Тысячи зарегеных пользователей. Мало кто друг друга знает.
100% начнутся махинации.
Тапа он продавал, я проплатил, он товар не выслал. Верните мне из фонда деньги.
Вопрос. А был ли мальчик? Была сама сделка?
Или два кента решили продинамить форум. Создали тему о якобы кидке. Сняли деньги. Поделили.
Через месяц снова (под другими никами и с других компов) снова разыгрывают спектакль, снова берут деньги, снова дерибанят.
Ситуация реальная 100%
Ведь мы здесь знаем друг друга, на 1%.
Редкий пользователь может подтвердить дружбу и хорошие отношения с 10-15 людьми, поручится за форумчан и знаком с ними лично.
Dr.House
10.02.2015, 21:36
Dr.House,
Я в свое время на одном из автофорумов предлагал сделать "Касса взаимопомощи". Для одноклубников. Даже правила и регламент прописал.
Жаба всех задавила.
Но как только случалось дтп - вспоминали.
Но от одного я не мог, застраховаться, от злоупотребления и мошейничества.
Там нас в клубе человек 500. Все друг друга знаем. Но и то риск был.
Основная проблема была в поручительстве. Никто не хотел ручаться и отвечать (финансово) за других.
А здесь и подавно. Тысячи зарегеных пользователей. Мало кто друг друга знает.
100% начнутся махинации.
Тапа он продавал, я проплатил, он товар не выслал. Верните мне из фонда деньги.
Вопрос. А был ли мальчик? Была сама сделка?
Или два кента решили продинамить форум. Создали тему о якобы кидке. Сняли деньги. Поделили.
Через месяц снова (под другими никами и с других компов) снова разыгрывают спектакль, снова берут деньги, снова дерибанят.
Ситуация реальная 100%
Ведь мы здесь знаем друг друга, на 1%.
Редкий пользователь может подтвердить дружбу и хорошие отношения с 10-15 людьми, поручится за форумчан и знаком с ними лично.
Але ж на Аукро,після кількох гучних скандалів(історія кидал з ноутами по всіх каналах) таке появилось,оскільки реєстрація перевіряється(хто там є,той знає).....
Вопшім треба обирати,АБО трошки ГІРШЕ ВСІМ-довше реєструватись,вносити свої дані... АБО і далі СТРАЖДАТИМУТЬ ОДИНИЦІ,і кожна покупка,то як сумнозвісна рулетка..
ага, давайте еще пэйпэл местного разлива соорудим.
Dr.House, не делайте из мухи слона.)))
Это единичные случаи...
Я много чего покупал и продавал на форуме и ни разу ни одного нюанса.И вот простейший совет-наложенный платёж.Вы ведь не рыбу покупаете,а оборудование.Посылочка пришла,открыли посмотрели и забрали.Всё просто.
А вы писали друзьям форумным этих товарищей?
дим-димыч
11.02.2015, 01:09
Добрый вечер Всем!!!! Я не раз покупал у Володи123-рыбу и сам ему продавал.Вообще проблем не возникало.Я больше чем уверен,что у человека сейчас дома сложная ситуация."Тарик"-правильно сказал,а почему с его друзьями не пообщались????Думаю,что самый правильный вариант продажи-это Наложка НОВОЙ ПОЧТОЙ.Приехала посылка ,сделал осмотр(понравилось)заплатил деньги и ВСЁ!!!!Если нет пусть едет обратно(и ваши деньги у вас в кармане)А Володе 123-Я завтра наберу.Думаю,что ситуацию с кранами Джебо-он разрулит.С.Ув.Дмитрий
Олександр Бешлега
12.02.2015, 13:21
Danya - занес в черный список.
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=3030386#post3030386
Добрый вечер Всем!!!! Я не раз покупал у Володи123-рыбу и сам ему продавал.Вообще проблем не возникало.Я больше чем уверен,что у человека сейчас дома сложная ситуация."Тарик"-правильно сказал,а почему с его друзьями не пообщались????Думаю,что самый правильный вариант продажи-это Наложка НОВОЙ ПОЧТОЙ.Приехала посылка ,сделал осмотр(понравилось)заплатил деньги и ВСЁ!!!!Если нет пусть едет обратно(и ваши деньги у вас в кармане)А Володе 123-Я завтра наберу.Думаю,что ситуацию с кранами Джебо-он разрулит.С.Ув.Дмитрий
Человек отправил непонятно что, значит с умыслом. тут ставим точку.
Сам слава богу не влетал так, но мой совет, до 200 гривен можно на доверии спокойно, а выше наложкой.
Человек отправил непонятно что, значит с умыслом. тут ставим точку.
Сам слава богу не влетал так, но мой совет, до 200 гривен можно на доверии спокойно, а выше наложкой.
А разве 200 грн это не деньги?
Если берешь оборудование у малознакомого человека,то лучше(спокойней) брать через наложку,так хоть кидалово минимизировано.А вообще кидать людей,это очень плохо,сверху все фиксируетца и в самый не подходящий момент,это им аукница!
Отправлено с моего HTC Explorer A310e через Tapatalk
сверху все фиксируетца и в самый не подходящий момент,это им аукница!
Пророки подошли... Когда Мессия будет?code45
Пророки подошли... Когда Мессия будет?code45
А как же)))
Отправлено с моего HTC Explorer A310e через Tapatalk
Доброго дня.
Невдачі продовжуються.
Взяв я нові крани, кільця резинові, шланг, забірник, нові наповнювачі, але фільтр від Володі123 виявився взагалі несправним (потрібна заміна голови)
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=3044700#post3044700
Вже йде п'ятий місяць, від Дані і Володі123 "ні слуху, ні духу", хоча обіцяли.
Знайшов Володю123 на Львівському форумі під ніком Віктор12, запитав його коли віддасть гроші, то він, як завжди, відморозився, що то не він і не знає він ніяких фільтрів і нікому нічого не винен.
Підтвердити що то він елементарно, відкриваю його тему про продажу риб на цьому форумі:
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=206777&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=206777')
і на Львівському:
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=206776&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=206776')
зверніть увагу на номер телефону, той самий в обох повідомленнях, ще можна глянути в профілях фотографії також однакові.
Справи в нього пішли на поправку, вже замовляє великий акваріум
http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=206775&thumb=1 ('http://www.aquaforum.ua/picture.php?albumid=14109&pictureid=206775')
ksy-kiev
19.04.2015, 13:25
ZiFed,
Я бы голову отбил бы за такое, честно....... :(
ZiFed, Решил тоже отписаться в этой теме. Похоже у Володя123 все фильтры такого качетсва. В октябре 2014 искал ротор на джебо. Появился Володя123 и предложил продать. Конечно позже он сказал, что у него лопнула канистра и осталась новая голова с новым ротором и он передумал продавать ротор отдельно от головы. Решил взять все вместе, так как цена понравилась, в итоге приехала голова (с новой прокладкой, краны не текли) но голова работала так как и у Вас (пару минут, грелась и отключалась). На мои вопросы Володя123 сказал. что у него такого не было. И я решил, что возможно на Новой почте при транспортировке повредили, а оказывается - это новый бизнес :)
Kasatka_ok
22.04.2015, 16:32
Заказывала 2 недели назад рыбу у Володя123. Очень долго вели переговоры в личке, согласовывая все нюансы доставки, получения денег. Поскольку у него нет карточки Приват, у меня возникли трудности с переводом денег - не могла найти как перевести на его карту. Бегать по городу не было времени. А потом на глаза попались отзывы о мошенничестве. Сказала Володя123 о том, что "звезды не сходятся" - не получается деньги перевести и прочитала отзывы... он отправил мне рыбу без предоплаты. Деньги перевела на следующий день после приезда рыб (нашла терминал).
Как по мне, достаточно адекватный продавец, идет на контакт.
Сама продавала/меняла б/у фильтры с отправкой в другие города. Стараюсь оговаривать цену и нюансы (недостатки) до взаиморассчета. После получения прошу человека отписаться все ли в порядке. Когда отписались, что все ок, после этого спокойно удаляю переписку.
В данной ситуации возможно друг друга не допоняли.
Например был у меня случай...Выиграла на аукционе фильтр Флювал. Приехал фильтр без одного шланга. Хозяин фильтра "удивлялся" зачем мне шланг (на базаре есть :024:) ... Оказалось, что шланг упал под стол и он заметил это только когда я об этом сказала. Шланги были подрезанные (короткие) и снова отправлять мне посылку Новой почтой не имело смысла.
Так что у всех бывает...
дим-димыч
24.04.2015, 01:05
Kasatka_ok, 100%-согласен с Оксаной.И сам покупал у него рыбу и ему продавал(всё было просто замечательно) Возможен вариант: недопонимания с обеих сторон (но это моя точка зрения)С.Ув.Дмитрий
Заказывала 2 недели назад рыбу у Володя123.
Просто феноменально ,похоже подобные темы для всех по барабану. Вместе с черными списками с красной каемочкой.
Финита ля комедия.
ksy-kiev
24.04.2015, 07:01
Так вроде же Бешлега забанил его.
Или я что то не понимаю? :(
Так вроде же Бешлега забанил его.
достаточно адекватный продавец, идет на контакт.
Срочно реабилитировать и выплатить компенсацию за моральный ущерб и недополученную прибыль
Kasatka_ok, 100%-согласен с Оксаной.И сам покупал у него рыбу и ему продавал(всё было просто замечательно) Возможен вариант: недопонимания с обеих сторон (но это моя точка зрения)С.Ув.Дмитрий
Димыч, я не могу понять почему ты ищешь ему оправдание?
О каком недопонимании ты ведешь речь?
Тут вроде все предельно ясно....
Продажа заведомо нерабочего товара и тупой мороз.....
Я тоже продавал Зиновию фильтр, человек более чем понятливый и адекватный.
Перед продажей в ванной пару часов погонял, проверил, упаковал.
Затем уточнил все ли его устравивает и все ли нормально.
Все остались довольны сделкой.
дим-димыч
24.04.2015, 22:38
tytanik, Приветик-Тёзка!!!! Не хочу мусолить эту тему.Но просто в голове вся эта ситуация не укладывается.Сейчас в стране такой бардак( а так хочется позитива)Пишу-потому,что эти сообщения читает и та и другая сторона.И очень хочется простого взаимопонимания мирным путём.Очень надеюсь,что обе стороны решат этот конфликт.С.ув.Дмитрий
Доброго вечора.
дим-димыч, про яке непорозуміння йде мова. Фільтр повністю неробочий, він пообіцяв віддати гроші. Справи в нього, як ви бачите йдуть непогано (продає рибу, планує купувати великий акваріум), то чому він не віддає гроші?
дим-димыч
24.04.2015, 23:08
ZiFed, Добрый вечер!!! Да Я сам не могу понять-почему так происходит???
Так что у всех бывает...
Ви ж читали тему, я купив нові крани, нові кільця резинові, які між корзинами, нові наповнювачі, нові забір і подачу води.
А коли все склав докупи, виявилося, що фільтр зовсім неробочий, потрібна заміна голови http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=3044700#post3044700
Якби він не вислав кусок шлангу, як у Вашому випадку, я б навіть не подумав писати про це.
Тут інший випадок, людина робить це намірено (як виявилось) і не кається.
дим-димыч
24.04.2015, 23:29
ZiFed, Дело в том,что у меня нет канистрового фильтра и некогда не будет.(Это скажем так мои забобоны) Я хочу спросить Вас.А когда он приехал-его просто включить для проверки можно????Я просто связан с бытовой техникой по работе и имею представление как она проверяется.
ZiFed, Дело в том,что у меня нет канистрового фильтра и некогда не будет.(Это скажем так мои забобоны) Я хочу спросить Вас.А когда он приехал-его просто включить для проверки можно????Я просто связан с бытовой техникой по работе и имею представление как она проверяется.
Не можна було, поки не купив крани (ну а з кранами купляв всі інші деталі).
дим-димыч, він вислав некомплект, про що я сказав йому в той же день. Якби він хотів віддати гроші, віддав би зразу, а не вигадував байки.
дим-димыч
24.04.2015, 23:36
ZiFed, Да....!!!!Плохо дело.
дим-димыч, може Ви знаєте як провірити фільтр без кранів, то поділіться, буду знати на майбутнє.
Oppozith
25.04.2015, 00:28
Давай сюда их телефонные номера.
У Даниленко часом не 0970704631 ?
Oppozith, Даниленка (Даня) 093-130-22-66, віктора (Володя123) 0634891185
Мда... я в шоці від того, що такі акваріумісти є в наших рядах, а ще більше від того, чому вони ще не забанені...?
На Львівському форумі якось все простіше і з банами і з клонами... А тут (я так зрозумів) перереєструвався під іншим ніком і все пучком...?
Олександр Бешлега
25.04.2015, 23:43
О чем тут можно еще говорить и спорить? Я лично переписывался с обоими. Сначала обманули человека, потом мне лично обещали вопрос закрыть, потом начали юлить и в итогк ничего не сдвинулось с места. И то, что они со многими сработали нормально - это не оправдывает их поведение в данном конкретном случае. А то так можно и убийцу оправдать, птому что "он был хороший семьянин и верный друг".
fog, а какое отношение к теме имеете Вы? Тролить на другой форум. Считайте это предупреждением.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010