КПК

Показати повну версію : Ніде немає середньоазіаток... Куплю!!!

FatalDream
30.01.2015, 18:09
Ні в зоомагазинах, ніхто і не збирається замовляти.... А я хочу придбати...

Chappa
30.01.2015, 21:59
Якщо є бажання - готуйте терраріум та обладнання, як буде готово - повідомте, будемо підшукувати черепашку, що потребує новий дім.
Черепах ми віддаємо безкоштовно, але у стовідсотково відповідні нормам умови утримання :)

І ще - у магазинах зараз взимку краще не купувати і не замовляти (а ще краще - взагалі ніколи не купувати, бо це заборонений до продажу вид ). Тваринки там можуть бути лише ті, що виловлені ще навесні, переважна більшість з них до цього часу дуже хворі та виснажені...

FatalDream
31.01.2015, 10:06
ТА в тому і річ, що уже все підготовлене зо пів року. Готувала ще на поч осені, потім закинула, та все ж хочу завести черепаху... Все наділася, що ось появляться у продажі. Звісно взимку вже і нема смислу, мабуть. В зоомагаз так і кажуть що немає у кого замовляти....
зв'язалася к київським анімал-планет, та кажуть там тільки балканські. Готова купити та все ніяк фото не надішлють...А я боюся кота в мішку...

Chappa
31.01.2015, 11:58
Я Вас дуже-дуже прошу - не купуйте "кота в мішку". Почитайте ось цю тему:http://www.aquaforum.ua/showthread.php?p=3002804#post3002804.
Скиньте мені свій контактний номер на пошту, я перепитаю своїх колег з приводу черепашки, та й сама буду мати на увазі те, що Ви шукаєте, і якщо будуть з"являтися якісь варіанти - буду повідомляти.
Думаю, за якийсь час знайдемо Вам черепашку. Наберіться терпіння, треба буде почекати, але Ви отримаєте гарантовано здорову тварину, яку обстежили та перетримали на карантині.

FatalDream
02.02.2015, 18:07
наразі Апп тему

FatalDream
13.02.2015, 17:47
Нагадую, що тут я шукаю сухопутню черепашку

Трактирщик
14.02.2015, 22:51
Нагадую, що тут я шукаю сухопутню черепашку

Для того щоб шукати, потрібно спочатку тему в правильному місці створювати. Тоді й бажаючих, запропонувати буде в рази більше.

PS: Тему переніс у розділ Барахолка.

Rays
14.02.2015, 23:34
Послушайте Алену Chappa, у меня две черепахи природницы. И одна из них попала ко мне в ужаснейшем состоянии с рынка. На вид черепашка была красивая, но пережив стресс от переезда она чуть не впала в кому. По неопытности я не мог распознать сильнейшую дегидратацию, гиповитаминоз А и рахит.
Спасибо большое Алене за то, что помогла мне со всем этим справиться. Но это отняло у меня с первых дней очень много нервов и времени. Если б эта черепашка не попала ко мне и не было грамотной помощи со стороны Алены, она бы умерла. Так как ветеринаров по черепахам ну чтоб не соврать еденицы у нас.

Черепах завозят контрабандой, в мешках. Покупая их, вы поощряете продавцов завозить новую партию. А в природе их уже почти не осталось к слову.
Подождите и вам отдадут отказника. Здорового и жившего в условиях террариума.

Rays
14.02.2015, 23:44
Добавлю. Животное безконтактное. С очень слабо развитой памятью. Не надейтесь что она на вас будет реагировать как на хозяина и узнавать. На вас она будет реагировать разве что как на того кто приносит еду, не более. Когда гладишь, просто терпит. Или не терпит и мстит за это вам своими выделениями.
Для сравнения, когда гладишь агаму она закрывает глазки от удовольствия и растекается в обьятиях, когда открываешь террариум сама на вас залазит, просится на ручки. Агамы успешно разводятся и при том же наборе условий, более интересны.
Так что подумайте стоит ли заводить черепаху)

FatalDream
15.02.2015, 11:42
тобто ви кажете що агамі такіж умови вичтачає ? (уф тепло)

FatalDream
15.02.2015, 11:43
До слова мій 4-ри річний син дуже полюбив черепаху сусідську. Він її ніжить, гладить, обережно ставиться і вона не втигне так втекти як ящірка, я думаю....а про живий корм мовчу вже...

Rays
15.02.2015, 18:59
FatalDream, не хочу вас пугать, но вы знаете что от черепахи можно подхватить сальмонелез? Ребенку 4 года, как вы ему объясните, что целовать черепашку смертельно опасно?
И еще хочу добавить что у всех черепах есть гельминты, простыми словами глисты. Их никак не искоренишь, можно только уменьшить количество в организме животного. К слову гельминты рептилий опасны для человека и заразиться ими очень легко. Я бы вообще исключил игры детей с рептилиями. Взываю и вас к этому.

Rays
15.02.2015, 19:13
Условия для агамы практически те же. Лампа накаливания и ультрафиолетовая лампа. Грунт кварц, песок, специальный грунт из зоомага. Это дело вкуса.
Живой корм в наше время не проблема. И во взрослом состоянии они его едят мало совсем. Основа рациона это овощи и фрукты, травы 70% рациона и 30% насекомые. Маленьким насекомых конечно нужно больше 70% рациона.

Я думал вы для себя хотите. Агама не укусит в нормальном состоянии, во всяком случае я не слышал, чтоб ручные особи нападали на хозяев. Они очень спокойные и доброжелательные. Побежать может но черепахи так же бегают. Агамы чище в плане здоровья. Так как они разводные.
Но вот что касается сальмонелеза, то они так же как и все рептилии являются его носителем. Так что для ребенка такие риски не нужны, как по мне. Да и вообще рептилии это явно не для детей.

FatalDream
16.02.2015, 10:18
Дякую, буду думати. В мене виходу з улюбленцями немає. НЕ можу пухнасте тримати , бо чоловік алергетик. А на папугу у малого виявили алергію. Також табу....
Та звичайно і не для малого хочу придбати. Просто цинкую можливість його лазання за мною і скигленням дати погладити. =)

Chappa
16.02.2015, 13:30
Що до алергії: треба виключити, в такому разі, і вірогідність алергії рідних на можливі види грунту( гранульовану тирсу, стружку, кору) та на сухі трави, сіно. Бо без цього утримувати черепаху не можна, а випадки алергії на перераховані чинники досить високі ( це і з власного досвіду мами дитини-алергіка, і порада лікаря :) )
Можна зробити тести на розширену шкалу алергенів ( у тому ж Сінево, наприклад).

FatalDream
17.02.2015, 22:00
У Сінево зробили 2 розширенні, та нічого не знайшли. Зарано таке робити...Коли віддали папугу - почала проходити алергія.
А на рахунок підстилок у тер - то виключаю алергію, бо уже пів року стоїть готовий тер для черепахи із великими плескатими каміннями, кусочків кори з субстратом і сіном. А у трачинні неможна тримати наскільки знаю....

junior_boy
01.03.2015, 22:36
FatalDream, не хочу вас пугать, но вы знаете что от черепахи можно подхватить сальмонелез? Ребенку 4 года, как вы ем?

P.AS.объясните, что целовать черепашку смертельно опасно?
И еще хочу добавить что у всех черепах есть гельминты, простыми словами глисты. Их никак не искоренишь, можно только уменьшить количество в организме животного. К слову гельминты рептилий опасны для человека и заразиться ими очень легко. Я бы вообще исключил игры детей с рептилиями. Взываю и вас к этому.

Не треба робити за себе розумника, від агами чи зміі сальмонелу значно швидше підхопите, а якщо людина полюбила черепашку то чому б і ні ?

P.S. А з яких пір середньоазійська черепаха стала рідкісною в природному середовищі? :-) :-) :-)

junior_boy
01.03.2015, 22:41
FatalDream, не хочу вас пугать, но вы знаете что от черепахи можно подхватить сальмонелез? Ребенку 4 года, как вы ем?

P.AS.объясните, что целовать черепашку смертельно опасно?

Не вже ви думаєте що людина ( цілком адекватна ) перед тим як купити черепашку не проконсультувалася у компетентних людей, до речі у тієі ж Альони, дуже добра та відповідальна людина, а ви відразу ж тваринку таким брудом поливаєте, мені наприклад також черепашки більше ніж ящірки подобаються, а що до корму для агам, то не у всіх регіонах його дістати легко, а пересилка зимою майже не можлива

FatalDream
04.06.2015, 17:45
Все ще актуально!! Можливо є перевірені зоомагазини, або хтось може купити і переслати, Я оплачу її, звісно...

Litoria
05.06.2015, 08:27
http://www.aquaforum.ua/showthread.php?t=205408

Kasatka_ok
05.06.2015, 10:29
Там продавец на морозе - ни в теме ни в личку не отвечает

Отправлено с моего Lenovo A66 через Tapatalk

FatalDream
05.06.2015, 10:44
То повідомлення не актуальне для мене. З Кривого Рогу немає прямих сполучень із Франківськом...

FatalDream
11.06.2015, 12:10
http://s5.rimg.info/2652ceabe152a315126ee65c689908a6.gif

Artsetik
19.06.2015, 20:11
Случайно здесь оказалась, но в эпицентре в Киеве (тот, что самый большой) были в продаже черепахи сухопутные, аква была с сеном и лампой с поилкой. Если будет желание ехать за таким в Киев, могу посмотреть наличие. (работаю рядом) Пишите в лс если что

FatalDream
20.06.2015, 11:50
В принципі за рік уже не актуально...А в Київ точно не поїду...
Дякую що відгукнулися!

Gorobec
27.06.2015, 01:52
Сегодня был в Элит зоо, Киев, покупал мышек и увидел черепашек среднеазиатских. Если не ошибаюсь, поставщик у них Бион, контора адекватная. Так что, если Вас еще черепахи интересуют, то могу помочь с покупкой, пишите.

Rezec
27.06.2015, 05:00
Я тут недавно видел на форуме, ктот продавал, и у него их аж 14 штук