Показати повну версію : Віддам хетаморфу
Хета поїхала до нового господаря!!! Чекаю на нову порцію.
З.І. Якщо совість не сприймає халяву, то я полюбляю наше темне пиво, а доця - соки "наш садочок" )))
Андрій Шевчук
29.03.2015, 00:54
GreenD, а відправка можлива?
Андрій Шевчук, на Володимир-Волинський? Землякам відправлю ))) Можна гадаю і НП навіть відправити, якщо маршруток нема
Напевно це добре, що всі, кому це потрібно, мають в своїх сампах хетаморфу, але через тиждень мені доведеться викинути частину хети зі свого аквасу ((((
З.І. І як це примудрились на цьому форумі кілька місяців назад продати аж кілька кілограм хети????
Faust1977
05.04.2015, 14:25
Заберу!)))
Faust1977, та на здоров"я! )))
GreenD, для него эта порция как капля в море :), будет растить.
killrill
28.04.2015, 11:54
если еще нарастет принял бы в дар что б не выкидывать единственно Кировоград новая почта, как раз затеял водореслевик в сампе ибо акве уже 8 месяцев а от зеленки ни как не избавлюсь((((
killrill, вчора тільки відправив останню можливу порцію. Тепер лише почекати з місяць хоча б потрібно.
куплю хетаморфу, якщо ще є
ТЕРМІНОВО!!!
Народе, на вікні пропадає літр хети в слоїку!!! Кому треба - заберіть сьогодні, в крайньому випадку - завтра зранку. Самовивіз з бульвару Верховної ради (можу піднести до метро).
Єдиний мінус - хета перемішана з каулерпою (((
EtoKOLOBOK
17.09.2015, 11:51
Став у чергу, на хету (і перемішана піде) . Зателефонуйте коли і де забрати 096-сім79-сім9-19 Сергій.
Брал у Вас хету на Кеменчуг нет лишней буду в Киеве в среду заберу коль че ......
хета наразі росте повільно, тому лишня ще не наросла. Як з"явиться, оновлю тему.
EtoKOLOBOK
21.09.2015, 11:00
Стою в черзі. Київ.
EtoKOLOBOK,
если актуально могу поделится хетой ;)
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010