КПК

Показати повну версію : Як випускати воду з фільтра?

Wandering
06.03.2008, 13:35
Маю внутрішній фільтр Aquael UNIFILTER 1000 і ніяк не можу придумати як би то було краще зробити вихід води з нього.
З початку стояла на виході така типу лопатка, але вона досить сильно зменшувала потужність фільтра і у воді постійно плавали якісь рештки, тепер поклав флейту, вода йде по поверхні акваріума, але це створює досить сильний потік води в акваріумі і мені здається, що для рослин та риб воно не дуже добре та ще й форма мого акваріума трикутна, що не допомагає виходу з ситуації.

Тепер поставив систему СО2 (бражка і реактор типу "колокол") і думаю, що через флейту вода не достатньо збагачується СО2 (можливо помиляюсь), що можете порадити в даній ситуації, як краще зробити вихід води так щоб було спокійне перемішування води і нормальна фільтрація?

Wandering
07.03.2008, 19:10
Коротше кажучи, був сьогодні у одного акваріуміста і він порадив таке: в акваріумі повинна бути як можна менша течія, тобто флейта явно не кращий варіант.
Правильно чоловік мені порадив?

тим 16
07.03.2008, 20:11
С флейтой течение слабее. Направьте её выхлоп не по поверхности, а вниз , вдоль стенки.

Wandering
07.03.2008, 20:50
Спасибі, спробую, а взагалі течія в акваріумі потрібна?

тим 16
07.03.2008, 20:56
Да, для отсутствия застойных зон. При использовании СО2 зеркало воды лучше держать без движения, дабы СО2 не улетучивался.

Wandering
08.03.2008, 10:57
А що якщо навіть трішки рухається поверхня води, то СО2 втікає сильно?