Увійти

Показати повну версію : Зовнішній фільтр (Купівля)

OlexandR
06.03.2008, 20:31
Вітання мої. Ось скоро настане мій ДН, ось задалось запитання чого б то придбати (все таки Св"ято). Я довго не думаючи вибрав те, чого дійсно таки не хватає. Вирішив на подарок замовити зовнішній фільтр. Акваріум: ширина 25, висота 38 та довжина 123 (116 літрів). На сайті "Арована (http://www.arowana-im.com.ua/index.php?cPath=27)" очі розбігаються в різні сторони. Який всеж таки вибрати :confused: . Чим відрізняються вони? Дуже сподобалась якістю фірма акваель (але що до зовнішніх фільтрів не відомо). Хотілось б вашу пораду почути? Потрібно звичайно мало шумний, та ще дізнатися на рахунок ван? Кераміка? Вугілля? Бактерії... Вибачте, якщо щось не правильно пишу. Хто якими користується? Ціновий діапазон від 300 - 500грн. Дуже буду вдячним за поради.

AquaFanat
07.03.2008, 10:56
Возьмите Тетру ех-700, как раз для Вашего аквариума и в ценовой диапазон впишитесь. Полностью наполненый, купил поставил и забыл :). Отзывов по нему положительных полно и на форуме и в интернет-магазине.

Starcomputer
07.03.2008, 12:12
Возьмите Тетру ех-700, как раз для Вашего аквариума и в ценовой диапазон впишитесь. Полностью наполненый, купил поставил и забыл :). Отзывов по нему положительных полно и на форуме и в интернет-магазине.

Поддерживаю совет :)
Могу только добавить, что если планируете менять аквас на больший (такое у всех происходит со временем) то взять Тетра 1200. А подачу воды легко можно отрегулировать после запуска входным краном.

тим 16
07.03.2008, 14:08
Возьмите Aquael UNIMAX 150, 450 л/ч. У меня стоит в 90 л. у малого в комнате. Неслышно вообще. Если немного расширить бюджет, то можно и 250 взять, особенно если планируется перенаселение или цихлидник. В вашем случае (Рыбы: xz ) смотрите сами.

OlexandR
25.03.2008, 10:43
ДУЖЕ ДЯКУЮ ВАМ.