КПК

Показати повну версію : цихлида зебра оранжевая и отсадник

Леха777
13.08.2015, 18:44
Увидел у самки оттопыренный подбородок,присмотрелся,перемешивает икру.Отсадил в 15 литровый аквариум,поставил укрытие,обеспечил фильтрацию и аэрацию,воду залил с основного аквариума.Рыба ведет себя беспокойно.Сегодня кинул немного корма,она ест.Неужели съела икру?что пошло не так??

Neandertalets
13.08.2015, 19:43
Если "оттопыреного подбородка" нет, значит съела.У некоторых самок получается понемногу есть с икрой во рту.

Nazia
14.08.2015, 20:41
Навіщо ти їсти їй кидав? Якби не кидав то може б і не зїла. Моя також 3 дні носила ікру, сьогодні думав відсадити бо раніше часу не було. А вона при мені залопала всю ікру. На наступний раз витруси її на 3 день та й все.

igor_123
20.08.2015, 10:07
Турбувати самку з iкрою ни в коiм разi не можна. Треба дати часу, перше нiж кудись вiдсадити, приблизно один тиждень поки не з'явиться звичка до того шо в ротi. Також повинен бути вiдсадник достатньо великий, в мене 70 л.

Nazia
21.08.2015, 18:05
Ну тут як дивитись. В мене одна самка носить ікру доки мальок не вилупиться а друга на 3 чи 4 день зїдає всю ікру і біжить до корму...зато якщо відсаджую в окрему банку то виношує доки я її не витрушу.

igor_123
21.08.2015, 21:22
Iжа провокуе з'iсти iкру, згоден. Але шоб не провокувати у такому випадку, як тiльки з'явиться iкра, я нiкого не годую декiлька днiв. Навiть до того моменту коли вже вiдсажу. В загальному випадку в природнiх умовах риби також iдять не кожен день.