Увійти

Показати повну версію : Півень сидить біля поверхні

Steel Bolt
20.08.2015, 18:04
Купив сьогодні півня. Пів години він просто постояв на столі (в кульку з водою звісно), на протязі ще 30 хвилин додавав йому води з акваріума. Коли випустив - він хвилин 10 поплавав по заростях а тепер просто знаходиться в кутку біля поверхні, майже не рухається, інколи повітря зхопить і знов ніяких рухів. Раз в 5 хвилин робить заплив по всьому акваріуму але триває секунд 10 і потім все-одно повертається на те ж місце. Це нормально взагалі? Я їх ніколи не тримав тому не знаю як вони поводяться.
Температура 24-25, є течія від помпи.

Так мені просто чекати чи зробити соляну ванну?

OPECT
20.08.2015, 21:38
Да нравится ему этот угол, не переживайте. Мои ведут себя так же, причем уже годами.

Steel Bolt
21.08.2015, 10:10
Я подивився за ним. Він коли хоче дістатися до дна - його трохи на поверхню виштовхує. Не так прям щоб зовсім але якщо перестає рухатись - по трохи піднімається. Як мені його лікувати?

Ellen
25.08.2015, 10:44
Steel Bolt, меньше кормити! Можливо порушення плаваючого міхура...
Потрібно за ним ще поспостерігати!
Вам потрібно тримати температуру на рівні 27 С, зробити тести води ( рН, твердість, аміак...) Не кормити деньабо навіть два. Надалі кормити мадими порціями.

Ю.В.
25.08.2015, 16:18
Петух и должен сверху висеть. Хуже, когда он на дно ляжет. И ленивый- был бы рядом лист какого-нибудь эхинодоруса- вообще лежал бы на нем. Кроме того, рыбс в стрессе от переезда. Не трогайте его и 2-3 дня не кормите. И воду подогрейте до 27- 24 ему мало.