Показати повну версію : Матеріал для кришки
zhyvchyk
31.08.2015, 17:07
Чи можна для виготовлення кришки використати текстоліт чи гетінакс? Звісно що без мідного покриття.
Може краще пінопласт?
На Ваші габарити акваріумів він чудово підійде. Далі поклеїти аракалом потрібного кольору. Вийде легка кришка майже за безцінь.
Так я робив.
zhyvchyk
31.08.2015, 18:56
Може краще пінопласт?
На Ваші габарити акваріумів він чудово підійде. Далі поклеїти аракалом потрібного кольору. Вийде легка кришка майже за безцінь.
Так я робив.
Тоді може пінополістирол? За однакової міцності його можна тоншим взяти, і не так кришитися буде.
ПС, текстоліт виявився з мідним покриттям з обох боків. :=(((
RozarioAgro
31.08.2015, 20:01
Какой текстолит? Какой пенопласт? code15 Вы живете в 21 веке, придуманы такие материалы, не то что творить, их просто в руки приятно брать. Например вспененный пвх, чем вам плох? И классно обрабатывается и классно клеится. Выходите же наконец из совка на свободу.
Так він в 5 разів дорожче.
У меня крышка из панелей пвх для отделки стен. Эстетично очень(мрамор, под дерево), и ненадо аракал клеить. И не дорого.
RozarioAgro
31.08.2015, 22:15
Так він в 5 разів дорожче.
Лист хорошего ПВХ в 6мм стоит 1500 грн, размер 2500х3000. Квадратный метр 200 грн. Это дороже в 5 раз?
пенопласт деше
Чи можна для виготовлення кришки використати текстоліт чи гетінакс Можна,якшо знаете як його рiвно порiзати а потiм з цього що вийде зiбрати кришку.
С повагою.
Лист хорошего ПВХ в 6мм стоит 1500 грн, размер 2500х3000. Квадратный метр 200 грн. Это дороже в 5 раз?
На об'єм ТС вістачить одного листа пінопласту вартістю 48 грн. Добре, в 4 рази.
RozarioAgro
03.09.2015, 17:23
Если что то не знаю или что то не умею, пытаюсь изучить вопрос и не боюсь задавать вопросы иногда глупые до безобразия. Поделитесь инфой как из пенопласта можно сделать аквариумную крышку. Пока вижу один плюс, она не может утонуть. Спасибо.
На об'єм ТС вістачить одного листа пінопласту вартістю 48 грн. Добре, в 4 рази.
Эх,со вчера терпел-не выдержал.Все хотел спросить,увидеть сию крышку в эксплуатации. А если из картона от тары склеить -так вообще в 200 дешевле.
Во всем должна быть разумная достаточность.А путей удешевить изготовление крышки из рекламного ПВХ-море.Уж поверьте на слово.
Да,и где прозвучал объем ТС?
Эх,со вчера терпел-не выдержал.Все хотел спросить,увидеть сию крышку в эксплуатации. А если из картона от тары склеить -так вообще в 200 дешевле.
Во всем должна быть разумная достаточность.А путей удешевить изготовление крышки из рекламного ПВХ-море.Уж поверьте на слово.
Да,и где прозвучал объем ТС?
В профиле.
http://www.aquaforum.ua/showpost.php?p=2999824&postcount=31
У минулому році один лист коштував біля 10 грн. + 20 грн плитка на стелю (десяток плит в упаковці).
Все коштувало 70 грн (з аракалом)
Навіть не знаю ,що і казати.Щось за юшку на думку спадає.Але ,як на мене,то хай ТС вже з гетинаксу слепає.
Олег_, і вам раджу,спитайте у хлопців ,що роблять зовнішню рекламу.Тільки не начальство.Залишки є завжди.І буде у вас справжня кришка,майже за ті ж гроші.
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010