Показати повну версію : Горизонтальність акватумби
Доброго дня !
Зробила на Замовлення тумбу під акваріум (180 Л), збираюся запускати. Під рукою немає Рівня і попросити немає в кого, зробила гідро рівень з прозороГо Шлангу для подачі води.
Тумба шириною 105 см, і мені Здається, що з одного боку Вода у трубці на 0,5-1 мм Вище, ніж з іншого. Що можна з точки зору акваріумА вважати, що поверхня горизонтальна? Якщо ні, доведеться шукати інструкцію, як відрегулювати ніжки тумби.
Дякую за Поради
Евгений Киев
04.09.2015, 16:22
Проверьте наличие уклона шариком от подшипника или настольного тенниса или.......(твёрдая поверхность шарика)
Если перекос на 0,5-1 мм-не страшно.
А вообще мерять горизонтальность можно как в рекламе- бутылкой пива))
Евгений Киев
04.09.2015, 16:31
Чем угодно лишь бы катилось!
Не по бутылке с помощью уровня пива)
RozarioAgro
04.09.2015, 16:52
Налейте в аквариум воды минимально и проверьте естественный уровень. А то сейчас предложат..... космические варианты :)
Перевірила круглими намистинами- не котяться
Gerunchik
04.09.2015, 18:34
Минимальный перекос в какуюто сторону не так страшен, как прогиб. Смотрите, чтоб этого небыло.
Заповнила акваріум водою наполовину- по ширині (105 см)- рівень однаковий, по глибині (34 см) -по пЕредній стінці вищий на 1 мм- тобто акваріум Нахилений вперед.
Це на 34 см критично?
І ще питання по тумбі - робила на замовлення, дві вертикальні стоєВі всередині, хотіла 8 ніг (По дві під кожну вертикальну опорУ), а мені наплутали і зробили Шість ніг-дві центральні не під вертикальними столовими, а між ними. Дно і Кришки з ДТП 36 мм(здвоєні листи).
Переробити ніжКи зараз не можу-тумба з акваріумом поіхАли за кордон. Чи можна тумбу вважати достатньо міцною за таких умов?
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010