Показати повну версію : захворіла Комета (золота рибка))
поможіть! коротко про діагноз: почалося 2 тижні тому, 1-3 день почала счезати луска з риби, зараз десь на 20 % нема її ((( :confused: тепер 2 тиждень від того і вот тепер хвіст почучуть счезає(5 % немає його) ! рибка їсть як завжди! поведінка теж нормальна живуча! що робити???
фото если можно
предположительно аэромоноз
фото...
рибка нормально харчується, по дні як описано в тій хворобі не плаває! а веде як завди! живуча!!!! со то робити?
Сколько рыбе лет ,чем кормите ,как часто меняете воду,кто еще живет вместе с ними?
Сколько рыбе лет ,чем кормите ,как часто меняете воду,кто еще живет вместе с ними?
рибці біля 1 року +- 2 міс)) корм сухий мішаний! воду доливаю 1-2 рази в тиждень по 1-5 л, аква на 100 л. температура 26 град. Мешканці: 2 гурамі пара, 3 даніо, 7-15 мечоносуів і стількиж десь гупі, 4 скалярії
так що з нею з Кометою)) моєю робити????
рибці біля 1 року +- 2 міс)) воду доливаю 1-2 рази в тиждень по 1-5 л, аква на 100 л. температура 26 град.
так що з нею з Кометою)) моєю робити????
Так вы воду доливаете или меняете есть огромная разница,если доливаете я думаю рыбку наврядли удастся спасти,надопредупредить чтобы у остальных небыло(хотя может и выжывет)
Поменяйте ей литров 25-30 водыпричем через день в течении недели.
Ето если вашу рыбу не обьедают другие собратья по камере,меченосцы ето дело любят,если есть возможность отсадите вашурыбу куда нибудь.
рибка живуча, тобто ніяких крім зовнішніх проявів хвороби немає! причому їсть і рухи не як у хворої! і то вже 3 тиждень так вона! на інших риб проявів хвороби не видно! воду доливаю! від сьогодні вузьму і 20 л підміняю! думю все таки щось получиться! но не зашкодить то точно!!!
НУ ЗА ТИЖДЕНЬ-ДВА СКАЖУ РЕЗУЛЬТАТ! а покищо і за то дякую що взагалі відгукнулися!!!!
короч рибка та втопилася)))))) жаль! я її ліквідував щоб не інфікувала інших!! сьогодні в 19:00 вона покинула цей прикрасний світ! ми будемо її памятати як хорошого друга! нажаль вона не залишила на м потомства!! надіємся їй там .. буде краще!
vBulletin версії 3.8.7, © 2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Переклад: © Віталій Стопчанський, 2004-2010